Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 14 éve
Jó kis eszmefuttatás, Sapka!Azt írtad, hogy az első 8 csapatból 4-nek kellhet QB (Colts/Bucs/Browns/Skins). Egyet is értek a köv. megjegyzésekkel:
- Tampa Bay: ott van Freeman és ő marad is, nem kell nekik másik QB. Ők biztosan nem húznak QB-t. Az idei éve szar
volt, de az előtte lévő nem és nagy potenciál van benne.
- Miami: ne felejtsük ki őket, nekik iszonyatosan kell QB… hacsak nem mennek tovább Moore irányításával (bírom Moore-t, de nem hinném, hogy vele mennének tovább)
- Kansas City: kérdés, hogy lépnek-e valamit QB ügyben
- Cleveland: csípem Colt-ot, de nagy kérdés mi lesz vele… tényleg Holmgren kezében vannak most a lapok, amikre mindenki kíváncsi.
2 top QB + Flynn és ... ?
- Luck
- Griffin
- Flynn (én is úgy vélem, hogy ő a top veterán, akit elvihet más csapat)
- Kérdés, hogy ki lesz majd idén egy Andy Dalton…
Bradford ügyben konzultáltam Süti kollégával a Rams-tól. Idéznék tőle: "Samet nem fogjuk elküldeni, mert akkor menne egy rakás pénz a kukába amilyen szerződése van... meg nehogy már egy rookie of the year-t ki kelljen rakni"
- A szerződése: 6 év, $78 millió ($50 millió garantált).
- Tavaly dobott 3500 yardot, 18TD-t, ami figyelemre méltó, bár az a gond, hogy sérülékeny.
Shanny: ahogy írtad, fogy a türelem és Shanny is tudja, hogy jövőre villantania kell, mert kivágják. A sarokba szorított edző pedig gondolkodhat úgy, hogy „utánam az özönvíz”. Azt akarom mondani, hogy meglép egy feltrade-t, lehet odaadva sok pick-et érte, mondván, ha bejön, nyertem, ha nem akkor az már a következő edző gondja (Pl. beáldoz 1-2 komoly pick-et a mostani, illetve jövőbeni drafton… majd anyázik miatta a köv. coach).
több mint 14 éve
1. st louisHollywood, ha már elkezdted a számolgatást, csatlakozok; kb így nézhet ki majd a végső sorrend.
2. indianapolis
3. minnesota
4. tampa bay
5. cleveland
6. washington
7. jacksonville
8. miami
sapka
Ebből a 8-asból kellhet maximum 4nek QB (browns, skins, colts, tampa). Van ugye két top rookie Luck és Griffin, ezen kívül Flynn-nél látok esélyt; Bradford (de ő nem számít, mert akkor is 4), Mccoy válthat még csapatot, esetleg Manning, de ő minden esetben nagy melléfogás lenne.
Kétféle szcenáriót tartok elképzelhetőnek jelenleg, akar e a Browns Qb-t vagy sem.
Ha akar akkor valószínűleg felugrik 1/1-re vagy elhozzák Bradfordot; mindkét esetben kimegy Luck 1/1-re. Szerintem a Colts nem merne Manning után bevállalni egy ekkora stílusváltást Griffinnel, bölcs lenne tőlük egy letrade! és akkor szabadáras lesz RGIII; nem tudom érne-e ő ennyit, hogy ide fel lehessen ugrani. Mert biztosan nagyon komoly árat fognak kérni érte. Ha nem megy érte a Washington, biztos, hogy más menni fog, pl. szinte hasonlóan kész csapatok Chiefs akár...
Ha kimenne így, akkor várhatóan elspájzolnak Shanahanék még egy második kört, mint tavaly.
Másik eset, ha a Browns ad még egy évet Mccoynak, vagy az Fa-ról elhalásznak valakit (kit? 😊), ekkor is nagy teher lenne a Ramsnek az 1/1, mert Bradfordot, mint 1/1est el kell sózniuk áron alul, mert 1/1-re nem tudom elképzelni, hogy ne Luckot vigyék el. Ebben az esetben egy jó tradet megérhetne Bradford, de 2 éve volt 1/1 még áron alul is megkérnék az árát. Ha nem rántják be Luckot és maradnak Bradforddal, a Colts biztosan elrakja Luckot. Ekkor vagy elrakja a Tampa 1/4re RG-t vagy megint egy szabadáras szituáció lenne, a helyért, ez itt reálisnak tűnik, csak azt nem tudom mi be mernénk e vállalni a jelenlegi offenzív edzői stábbal (tippre:nem)
Azt tudom itt is elképzelni, hogy lefelé trade és Jones, ha kijön, esetleg második kör Tannehill, ha ő lesz A második körös.
Azt látom, illetve sejtem, hogy az egész drafton mindenki Holmgrenre fog várni, mit szeretne igazából. De úgy gondolom sehogysem jutna Qb nekünk a draftról, csak komoly áldozatokkal, és nem tudom szabad e ennyit áldozni. Grossmannek nem adhat az öreg még egy évet, mert az biztosan az állásába kerülne, szóval én elkezdek barátkozni Flynnel. 😊 Vagy egy nem olyan elit Qb-val a draftról, de akkor megint inogna a szék, mert Snyder nem az a tipikus 4-5 évet várok, hogy legyen valami tulaj, 3 évet beszéltek meg, ha nem történik semmi újra robbantás és építkezés lesz. Érdekes kérdés még, számomra, hogy Kyle-t kirúgják e...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 14 éve
A nagy kérdés az ugye, hogy a drafton marad-e a helyén a csapat és ott választ valakit vagy trade felfele.Kérdés, hogy Shanny marad-e. Én szeretném, hogy maradjon, mert elkezdett valamit... igaz kicsit megbocsáthatatlan ez a Grossman/Beck fiaskó... szóval ha marad, akkor ott lesz rajta a nyomás, hogy szerezzen egy új QB-t akiben lehet hinni. Ott van a nyomás Snyder-en is, mert jövőre nem lehet egy újabb vesztes szezon. Szóval a kényszer nagy úr... és talán lesznek annyira elkeseredettek, hogy egy esetleges feltrade alkalmával túl is fizetik a pick-et (ha lehet) legyen az Luck vagy Griffin.
Az elől draftoló csapatok közül a Colts/Dolphins... Browns hármasnak kell QB. Browns kérdés persze. Chiefs és Seahawks is esélyes... szóval ha Rams marad elöl, akkor elképzelhető még egy licit verseny is akár.
több mint 14 éve
A listán így feljebb került Landry Jones, de amennyire tudom ő nincs Luck/Griffin/Barkley szintjén.Hollywoodszerintem sincs, sőt a helyében maradnék egy évet még, jövőre csak jobb lehet.
több mint 14 éve
HollywoodAndrew Luck és Robert Griffin III mellett Matt Barkley-t írtam volna, de most látom, hogy marad suliban és nem jön ki a 2012-es drafton. A listán így feljebb került Landry Jones, de amennyire tudom ő nincs Luck/Griffin/Barkley szintjén.
ki a harmadik top QB?sapka
több mint 14 éve
Hollywoodki a harmadik top QB?
több mint 14 éve
Nem voltam fent itt régóta, de néztem a meccseket!Még 1 meccs aztán új QB, Kánaán? 😊Amadeus91ez nem lesz egy egyszerű menet!sapka
Iszonyatosan érdekes lesz a draft (már megint) 😊 Shanny a 2011-es drafton elkövette azt a hibát, hogy nem húzott QB-t. Most mindenképpen kell ugye, ez tény. Feltrade vagy akkor húz valakit amikor a Redskins-re kerül a sor... ha feltrade, akkor hova, milyen ellenértékkel... megannyi scenario. Eddig úgy néz ki, hogy 3 top QB van, de ez még alakul.
Fontos ugye, hogy a rookie salary-k megfogásával az első pick-ek értéke/fontossága kicsit átalakult, hisz nem kell 50-60 milliókat fizetni.
több mint 14 éve
Még 1 meccs aztán új QB, Kánaán? 😊Amadeus91ez nem lesz egy egyszerű menet!
több mint 14 éve
Legyen már április... Annyira kíváncsi vagyok, hogy Shanny mit lép a drafton...nexion218pont akartam már írni.
Még 1 meccs aztán új QB, Kánaán? 😊
több mint 14 éve
Legyen már április... Annyira kíváncsi vagyok, hogy Shanny mit lép a drafton...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 14 éve
Redskins waived RB Ryan Torain.volt kb. 4-5 jó meccse, ez lenne a világ dicsősége?
Így múlik el a világ dicsősége. :/Newman
több mint 14 éve
Redskins waived RB Ryan Torain.Így múlik el a világ dicsősége. :/
több mint 14 éve
Ha QB-t akarnak akkor nem szabad kockáztatniuk,hogy "megvárjuk ki esik le addig".igen, igen, kivéve ha a Browns nem szeretne Qb-t húzni, vagy megelégszenek egy Landry Jones-szal, vagy kipróbálják Flynnt, stb.; csak az világos, ha leesne hozzájuk egy Griffin gondolkodás nélkül behúznák 😊sapkaigen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetiksapkaFőleg,hogy a Ramsnek sokkal jobb üzlet az 1/6 és a másik elsőkörös pick,mint elvinni valakit (kit?) 1/1re.Bazzani
Főleg,hogy Jones akár maradhat is még egy évet (sőt Griffin is).
Meg kell szerezniük Luckot nincs mese.
több mint 14 éve
igen, igen, kivéve ha a Browns nem szeretne Qb-t húzni, vagy megelégszenek egy Landry Jones-szal, vagy kipróbálják Flynnt, stb.; csak az világos, ha leesne hozzájuk egy Griffin gondolkodás nélkül behúznák 😊Főleg,hogy a Ramsnek sokkal jobb üzlet az 1/6 és a másik elsőkörös pick,mint elvinni valakit (kit?) 1/1re.BazzaniHa Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.igen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetiksapka
Sztem a Browns akinek 2 elsőköröse van.Bazzani
több mint 14 éve
Főleg,hogy a Ramsnek sokkal jobb üzlet az 1/6 és a másik elsőkörös pick,mint elvinni valakit (kit?) 1/1re.Ha Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.igen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetiksapka
több mint 14 éve
Ha Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.igen, igazad van; ha a Browns akar valakit fel kell mennie, mert beelőzhetik
több mint 14 éve
Ha Rams az 1/1 és nem akarja Luckot,akkor oda tuti felmegy érte valaki.Sztem a Browns akinek 2 elsőköröse van.
több mint 14 éve
Számolgatok tovább, már minden esélyes végzett 😊 1. st louis... 49s-2 ->megvan az 1/1; a 49ersnek kelleni fog a győzelem, de azt nem hiszem, hogy 1/1-re Bradfordra ráhúzzák Luckot; lehet szeretnének letradelni 😊
2. indianapol jac-2 ->akár nyerhetnek is, elvileg maradnak 1/2; érik ide Luck
3. minnesota chi-3 ->meglepődtem, de nem baj...; ide lehetne feltradelni Griffinért
4. tampa bay atl-4 ->ők lesznek fixen az 1/4; de nem fognak QB-zni
5. jacksonvil ind-4 ->továbbra sem veszélyes; ide is fel lehetne tradelni
6. cleveland pit-4 ->ők sem nyernek többet idén, Qb lesz!, ha kijönnek az egyetemről a srácok
7. washington phi-5 ->késő, nagyon késő, ha nem lesz feltrade nem marad elit; ha nem mennek fel lefelé kell tradelni, végülis az jól megy, mert Jones nem ér 1/7et, de más sem
8. miami.... nyj-5 ->majdnem nyertek!, de kiszálltak a versenyből
a többiek nem tudnak elénk kerülni sehogy sem
ha kell egy elit felfelé kell menni; ha nem jön ki Griffin, akkor viszont lefelé lehet bátrabban, de a mostani pozíció semmire sem elég, miért nem jött ki Barkley is? :mad:
több mint 14 éve
Idegesítő. Várható volt, hogy kétszer egymás után nem fogunk jól játszani. Ez a csere O fal jövőre jó lehet, de Hurt-nek ez még sok. Grossman szokásos remekül időzített fumble+intje megint megvolt, idén nem lehet meccs nélküle. Ponder túl sokat szaladgált, Doughty és Fletcher levadászta. Mondjuk Reed elég gyökér volt (sisak a sisaknak) de tőle nem nagyon lehet mást várni, hiszen játszani nem tud. Gomes Petersont kapta le, pont a sérült lábát, így ő is kiesett. Jött Webb és simán elvert minket.
több mint 14 éve
Kellemes karácsonyt mindenkinek;nem volt szerencsém megnézni a meccset, valaki árulja el milyen volt a meccs, az eredményt látom és 😊 😊, hogy volt ez a L
több mint 14 éve
Szerintem meg mindkét meccsen nyerünk. Csak azért, hogy jobb legyen mint Zorn... 😛 De szerintem se kéne már több w. A múlt heti is sok volt... 😂
több mint 14 éve
nyert az Indy és ezzel gyanúsan elcsúszott 1/3-ra, itt szerintem nem fognak QB-t húzni; és Barkley marad a USC-n1 rossz és 1 jó hír karácsony közeledtével; még mindig tartom, hogy Haley+rookie Qb-t kérek a fa alá 😀
Minnesota ellen nem lenne baj nyerni, Philly ellen szerintem nem fog összejönni, és bízhatunk a legjobbakban
több mint 14 éve
Számolásos különkiadás jön; sok csapat a PO-t számolgatja, de azért vannak akik a drafthelyet 😛 aszerint mérlegeltem, hogy kik akadályoznak meg minket egy elit Qb-tól
1. indianapol hou jac-1 ->továbbra is maradtak 1/1; egy bravúrgyőzelemmel lehetnének 1/2 is 😊
2. minnesota was chi-2 ->nem veszélyes; max a következő meccsen, ha nem nyernek
3. st louis... pit 49s-2 ->nem veszélyes
4. tampa bay car atl-4 ->lehet idén már nem nyernek meccset, és lehet Qb-t húznak...
5. jacksonvil ten ind-4 ->nem veszélyes
6. cleveland bal pit-4 ->nem tudom elképzelni idén képesek még meccset nyerni; már úgy érzem QB lesz
7. washington min phi-5 ->még mindig elég jó pozícióban, de most már nem szabad megerőltetni magukat a srácoknak
8. miami.... ne. nyj-5 ->nyertek, újra lendületben->nem veszélyes
9. carolina. tb. no.-5 ->mindegy
10 buffalo.. den ne.-5 ->lehet idén már nem nyernek?, 1-et ha hoznak akkor ők sem veszélyesek
szerintem még nem veszett el minden, de várhatóan nyerünk a minnesota ellen, és ezzel akár kikerülhetünk a top10-ből, és akkor szokásos letradek lesznek; és második körös QB
több mint 14 éve
Én továbbra is tartom amit még év elején mondtam itt.Nagyon jó kis csapat ez,sőt ha a jövőt nézzük én messze a 'Skinsben látom a legtöbb potenciált a Eastből.Még csak nem is kellene liga elit QB,egy jó megbízható game managerrel szvsz már simán harcba szállhatnátok a POért,sőt.A Karrigen-Orakpo páros meg iszonyat már most 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen