Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Nah, Michael Vicc (tudom, hogy "ck"-val írja... 😛) is megkapta a 100 millás papírját, amiből 36 garantált... Remélem majd ezen is annyit röhögnek, mint anno rajtunk és majd mindenki elfelejti azt is, hogy "csak" 36 a garantált és a 100 millán lovagolnak majd! (Nem mintha egyetértettem volna a Zsírfeka szerződtetésével, {bár mint tudjuk, a front7 legnagyobb hiányzója nálunk} de nem volt az akkora csoda, hogy annyit kellett volna cinkelni minket miatta.)Az szerintetek is némi jót sejtet nekünk, hogy a Törpök az általában főpróbának nevezett 3. pre-meccsen egy field goal-ra meg 2 Eli INT-re voltak képesek a Jets ellen? 😊
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
jvic
115
Én még mindig csak az első félidőt láttam a meccsből, ha a tényleg hülye büntiket nem szorgoskodjuk össze magunknak, akkor jó lesz ez a def+spec team (2 Kerrigan encroachment, 1 L. Alexander running into the kicker). Az offense meg remélem, hogy jó lesz, a futók tudják hozni magukat, az irányítók meg tartsák meg a labdát nem kell mindenáron a Rexy féle "tudok akkorát dobni, mint Cutler, ööö, mégsem, bocsi" effektust erőltetni.
több mint 13 éve
A védelemről meg csak jót tudok mondani, nagyon csalódott lennék, ha nem lenne top10a.kacsameglátjuk Jenkins kiesése mennyit is fog számítani, Bowennel sokat voltak felváltva, illetve most Carriker helyett sem volt rossz, de eddig nem játszottak jó támadófal ellen..., na meg ehhez Kerrigannek is sokat kell még érnie. Meg Landry,... meg Hall.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
na mostmár megnézve a meccset, kis tanulságok. gruden-t össze kéne kötni mayockal, mert mindenkit manningi szinten kezel 😊
a másik, h grossman nekem olyan furcsán mozog. kibaszott lassan jön ki a labda az elkapókhoz. nincs meg vhogy benne az az átütő erő. grudennek abban igaza van mondjuk, h becket kezdetném én is inkább most
a védelemről meg csak jót tudok mondani, nagyon csalódott lennék, ha nem lenne top10
több mint 13 éve
Akkor nem az én készülékemben van a hiba....
több mint 13 éve
én is kiírtam DVD-re 😊Estére (8-9 között) reményeim szerint fent lesz a meccs. Sajnos csak egy 4,5 gigásat találtam, azért tart ennyi ideig. Ha feltöltöttem, küldöm a linket Apeszosnak, és megy ki a honlapra.jvicSorry srácok, "kicsit" gázos a jumbofiles, az istennek nem megy fel már a második darab sem. 2 napig szívtam vele, hol simán leállt, hol megszakadt, hol úgy tett mintha még menne, de nem töltötte tovább, hol meg az én gépem szórakozott velem. Ha valaki kéri, szívesen kiírom DVD-re, és elküldöm postán, de ez így most nem fog menni.jvic
több mint 13 éve
jvic
115
Estére (8-9 között) reményeim szerint fent lesz a meccs. Sajnos csak egy 4,5 gigásat találtam, azért tart ennyi ideig. Ha feltöltöttem, küldöm a linket Apeszosnak, és megy ki a honlapra.jvicSorry srácok, "kicsit" gázos a jumbofiles, az istennek nem megy fel már a második darab sem. 2 napig szívtam vele, hol simán leállt, hol megszakadt, hol úgy tett mintha még menne, de nem töltötte tovább, hol meg az én gépem szórakozott velem. Ha valaki kéri, szívesen kiírom DVD-re, és elküldöm postán, de ez így most nem fog menni.
több mint 13 éve
jvic
115
Estére (8-9 között) reményeim szerint fent lesz a meccs. Sajnos csak egy 4,5 gigásat találtam, azért tart ennyi ideig. Ha feltöltöttem, küldöm a linket Apeszosnak, és megy ki a honlapra.
több mint 13 éve
Remélem lesz annyira "sötét ló" a 'skins hogy lesz meglepi. Nem nagyon foglalkozik senki velünk, illetve ha igen akkor is fitymálva. Pedig egyre jobban tetszik amit Shany/Haslett csinál. Kyle már más lapra tartozik, őt változatlanul nem bírom....
több mint 13 éve
volt két mondat, még az előtt amit írtam ebben a posztban, és mikor küldtem volna ennyit küldött el. de a jvic apr azt jelentette volna hogy jvic apróságain túl... stb., ...de remélem az egésznek lesz annyi értelme, hogy kicsit jobban utánanéznek a történéseknek.ki akartam egészíteni jvic gondolatsorát az offseasonös cikkre, de belebugzódott..."jvic apr" - próbálom kitalálni, hogy mit akartál írni, plíz oszd meg velem, mert nem értem 😊jvic
szóval annyit akartam még írni, hogy ilyen írást nem adnék ki a kezeim közül.sapka
több mint 13 éve
jvic
115
ki akartam egészíteni jvic gondolatsorát az offseasonös cikkre, de belebugzódott..."jvic apr" - próbálom kitalálni, hogy mit akartál írni, plíz oszd meg velem, mert nem értem 😊
szóval annyit akartam még írni, hogy ilyen írást nem adnék ki a kezeim közül.sapka
több mint 13 éve
jvic
115
Kész, elég volt. Valami mást kell kitalálni a meccsek letöltésére, mert képtelen vagyok feltölteni. Túl kevés a sávszélességem a feltöltéshez. Ez a meccs közel 5Gb-ot tesz ki. Kétszer szakadt meg a net, kétszer kezdtem újra, elment rá 6,5 óra a semmiért. Várom a javaslatokat.apeszosSegítsek? Pm-be adj accot, és feltöltöm.
több mint 13 éve
Kész, elég volt. Valami mást kell kitalálni a meccsek letöltésére, mert képtelen vagyok feltölteni. Túl kevés a sávszélességem a feltöltéshez. Ez a meccs közel 5Gb-ot tesz ki. Kétszer szakadt meg a net, kétszer kezdtem újra, elment rá 6,5 óra a semmiért. Várom a javaslatokat.
több mint 13 éve
ki akartam egészíteni jvic gondolatsorát az offseasonös cikkre, de belebugzódott...szóval annyit akartam még írni, hogy ilyen írást nem adnék ki a kezeim közül.
apeszos, mikor lesz feltöltve a meccs? :rolleyes: :rolleyes:
több mint 13 éve
B*zd meg,nagyon sajnálom.Már amikor írták eredménykövetőbe,hogy nagyon rosszul nézett ki,de a saját lábán jött le,akkor egyből Terrell Thomasra gondoltam,aki ugyanezt tette és ki is derült utánna,hogy ACL szakadása van.... 😕
több mint 13 éve
Kurva életbe, jobban bevált volna mint Williams...
több mint 13 éve
vassadi
15 617
Jenkins nagy érvágás lenne... 😕 :/apeszosÉs lesz is, ACL-szakadás, akkor pedig out for season.
több mint 13 éve
Jenkins nagy érvágás lenne... 😕 :/
több mint 13 éve
vassadi
15 617
La Canfora: "Initial read of MRI on Redskins DL Jarvis Jenkins reveals a torn ACL. He and the team expect he will be out for the season but more info on the exact severity of the tear being gathered. Season-ending surgery expected next week for the 2nd round pick, who was having great camp."
több mint 13 éve
jvic
115
Kopipészt ide is az offseason elemzés cikkből:Három apróságot emelnék ki a Redskins elemzésbõl:
1. "a nose tackle posztra viszont kérdés, hogy sikerül-e megfelelõ helyettest találni Haynesworthnek" - Albert soha nem volt a Redskins NT-je, pont ez volt a baj vele. Maximum nickel package-ben volt hajlandó felmenni 2 DT-s felállásoknál, de 3-4-ben gyakorlatilag nem is játszott.
2. Azért a Redskins secondaryvel kapcsolatban kifelejteni, hogy Atogwe-t leigazolták, az elég komoly probléma, hiszen alapjaiban változtatja meg a Redskins secondary-t. Tavaly már ugyan áttették Landry-t SS pozícióba, de még mindig túl sok zónázást bíztak rá, amire sajnos nem igazán alkalmas, viszont Atogwe érkezésével - aki meg egy jó labdaérzékû tapasztalt FS - sokkal többet lehet a vonal közelében, akár blitz csomagoknál, akár csak 8 fõs front szituációkban jól futó csapatok ellen.
3. A két draftolt futót sokallja a szerzõ, majd kétszer is leírja, hogy kicsi a HB depth. Most akkor mi vaaan?
több mint 13 éve
reggelre fent lesz
több mint 13 éve
milyen jó hogy ma volt a meccs és nem volt netem..., remélem fanoldalon gyorsan fent lesz egy letöltésre váró instant link :mad: biztos csak az indulat, de melyik dilettáns írta ezt az offseason értékelőbe, ha már két szerkesztője is volt? 'a vékony RB és WR depth nem sok jóval kecsegtet', meg 'a front seven legnagyobb hiányzója Haynesworth'... nagyon jó írás lett :/
több mint 13 éve
Dicséret és jókívánság, jöhet bármikor 😊 A fanyalgások és szurkálódások nemkívánatosak 😛
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Remélem Atogwe jó lesz ha már draftoltam a védelmembe :cool:ThundersNFLKomolyan mindenegyes fantasy játékosodról fogsz megjegyzést írni valamelyik topicba?
több mint 13 éve
Remélem Atogwe jó lesz ha már draftoltam a védelmembe :cool:
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018