Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Edgar Jones cut...Clemens is megy. Két QB marad...
A következő: Worthington
több mint 13 éve
Jeremy Jarmon Denverben sem kellett...
több mint 13 éve
Hearing and again this is only from one source that Ryan Torain has indeed made the roster, as originally expectedTandler szerint Beck lesz a starter
több mint 13 éve
Keiland Williams is megy, de ez még nincs megerősítve...na ennek mi értelme volt....
Úgy néz ki Williams cut, Sellers marad
Williams hivatalosan is cutapeszos
Sellers nem jó HB-nek, inkább TE, míg Williams nem rossz HB... lehetett volna 3Hb-2Fb rosteren, így esélyes, hogy 4-2 lesz
a megspórolt Qb helyen futó lesz, lett volna inkább Oline...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Capers üzenete:My time is up in the DMV. It's been great and thanks for all the love. Put'n my future in God's hands.......
több mint 13 éve
Keiland Williams is megy, de ez még nincs megerősítve...Úgy néz ki Williams cut, Sellers marad
Williams hivatalosan is cut
több mint 13 éve
Én úgy olvastam hogy Beck és Rexy marad, meg azt is hogy Donte Stallworth is maradni fog...
több mint 13 éve
Összefoglalva eddig:még 14 névre várunk, de valószínű többen maradnak PS-ben a rookiek/1-2 évesek közül. 8 főig.
Chris Horton, Davonte Shannon, Aldrick Robinson, Maurice Hurt, Anderson Russell, Clint Oldenburg, H. Blades, Thadeus Gibson, Reggie Jones, Donovan Raiola, Jeff Stehle, Tony Curtis, Selvish Capersapeszos
azt olvastam 2 Qb marad az 53-ra, lehet Beck kiesik? 😉
több mint 13 éve
Összefoglalva eddig:Chris Horton, Davonte Shannon, Aldrick Robinson, Maurice Hurt, Anderson Russell, Clint Oldenburg, H. Blades, Thadeus Gibson, Reggie Jones, Donovan Raiola, Jeff Stehle, Tony Curtis, Selvish Capers
több mint 13 éve
akkor fogalmam sincs hogy fog kinézni az Ol depth. 😊, bár itt van még az öreg Hicks papa. Locklear meg teljesen kiment a fejemből, na ez így nem is rossz!azt olvastam Banks megcsinálta rostert
Tony Curtis he-he
több mint 13 éve
Tévedtem... Capers sem marad.. 😕 Jeff Stehle, TE Tony Curtis, and OL Selvish Capers.De Capers guard-ot játszott végig ebben a szezonban...
több mint 13 éve
Donovan Raiola ezek szerint Capers marad...apeszosRaiola egyáltalán nem meglepő, camp body, és Cook is előtte volt a depthen, másrészt Capers T, bárcsak itt lenne Heyer, legalább tudnánk ő fixen marad 😀
több mint 13 éve
Donovan Raiola ezek szerint Capers marad...
több mint 13 éve
Ne is mond, egyszerre öt újságban vagyok benne...
több mint 13 éve
Robinson már a Tc-ben elkapálta magát. Utána lehetőséget sem nagyon kapott, Hurt meglepő, nagyon nyomatták Preben, azt hittem bent lesz a végsőben, Blades is nagyon meglepett. Akkor Fox és Riley, mondjuk Fox már 29...Hortontól végre megszabadultunk!, Gibsont is megérte ellopni waiverről
eddig 9 még 18
kit követtek twitteren, vagy hogyan? 😊
több mint 13 éve
Phillip Buchanon-t drog használatért tiltották el 4 hétre...
több mint 13 éve
Robinson ennyire nem mutatott semmit vagy csak sok volt a WR?DenyNem mutatott semmit, és sok volt a WR... 😀 Szinte csak dropja volt...
több mint 13 éve
Robinson ennyire nem mutatott semmit vagy csak sok volt a WR?
több mint 13 éve
Chris Horton, Davonte Shannon, Aldrick Robinson, Maurice Hurt, Anderson Russell, Clint Oldenburg eddig. Blades-t nem olvastam..... szerk.: már igen. És még: Thadeus Gibson, Reggie Jones
több mint 13 éve
Clint Oldenburg, támadófal játékos elküldveDenyúgy tudtam ő az elsőszámú T backup, de akkor nem 😊
több mint 13 éve
Clint Oldenburg, támadófal játékos elküldve
több mint 13 éve
As expected, the Redskins waived WR Malcolm Kelly off IR with an injury settlement.
több mint 13 éve
Igazából még mindíg nem értem, hogy Armstrong helyén miért nem Austin van. Így necces lesz, mert mindegyik WR jó.... Banks marad a spec.team-ben, azon csodálkoznék ha Hankerson helyet kapna. Robinson elcseszte a renomét....