Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
jó hírek, eddig bekerült a Ps keretbe (8főig) Royster, Worthington, Hurt, Robinson is
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
És melyik ujjadat harapod meg? Willimst én is sajnálom, de nem tudott blokkolni, ebben Sellers kétségtelenül jobb, viszont ha azt nézzük hogy Torain porcelánból van, akkor hiányzik... Ezért nagy érvágás Royster sérülése. Ha most ő lenne Ryan helyett nem volna ezzel gond. Banks szintén sérülékeny, ezért van Paul. A fal tényleg gyenge, ezért fura kicsit amit mondok: figyeld meg, hogy többet fogunk passzolni mint futni. Hightower is jól blokkol, Sellers is, kevés RB sok WR....apeszosabból a szempontból jó a mostani felállás, mint írtam is, ha megsérül Cooley akkor is van 3 rb-1,5fb-2,5te, de ha Torain sérül meg, akkor van 2 rb-1,5fb-3,5te (Sellers a fél) a második eset gameover lenne
igen, és ebben kétségkívül igazad, hogy a mostani elosztás arra utalna, hogy kb. 65-70%ban passzolunk..., de ahhoz tényleg szükség lenne egy irányítóra is.
Szerintem ez kerülendő lenne, idén főleg a csoportot elnézve, sokkal előnyösebb lenne futójátékra alapozva játszani..., na meg mert a keretben lévő játékosok tudásszintje is erre engedne következtetni. de ez a 7 Wr agymenés
Janek: mire gondolsz? szerintem mint eddig is TE-t 😊 😊
több mint 13 éve
És melyik ujjadat harapod meg? Willimst én is sajnálom, de nem tudott blokkolni, ebben Sellers kétségtelenül jobb, viszont ha azt nézzük hogy Torain porcelánból van, akkor hiányzik... Ezért nagy érvágás Royster sérülése. Ha most ő lenne Ryan helyett nem volna ezzel gond. Banks szintén sérülékeny, ezért van Paul. A fal tényleg gyenge, ezért fura kicsit amit mondok: figyeld meg, hogy többet fogunk passzolni mint futni. Hightower is jól blokkol, Sellers is, kevés RB sok WR....
több mint 13 éve
Redskins rosterapeszosvan egy-két dolog amit nem teljesen értek, nem logikus
- Keiland W.-t lecseréltük Sellersre a depthben, Sellers 35 és mindkettő csak csere lenne, de annyi előnye van, hogy Sellers TE csere is, ezért furcsa, hogy csak 3 RB, amiből Torain eléggé sérülékeny.
- 7 WR-rel nekivágni a szezonnak... (Banks a 3. Qb helyén van), nem fognak sokan belőle játszani... talán Stallwortht eltudják cserélni/féltek Paul nem futna végig a waiveren
- csak 3 csere van a falra... valószínű Hurt végigcsúszik majd, de kevésnek tartom
- szerintem a 6 Dlineman is kevéske, Jenkins nincs is benne (IR?)
- a többi tetszik, csak ha Landry nem tud játszani vékony lesz a S sor is
több mint 13 éve
Na én léptem.... Reggel meló. Úgyis a 'skins adja ki utoljára a hivatalost... 😀B+ Royster cut.... 😕
több mint 13 éve
Nem tudok én sem közelebbit, ennyi az egész:Torain was said to be on the bubble entering the preseason finale, but he showed impressive power in out-playing rookie Evan Royster. Now that Royster is nursing a concussion, Torain will get the nod behind Tim Hightower and Roy Helu. He won't have fantasy value to start the season
több mint 13 éve
annyira komoly az agyrázkódása?, PUP-on kezd? mit lehet tudni?azt pletykálták 8 rookie a 11-ből megcsinálta a rostert, aki nem az Hurt(7.), Robinson(6.),Royster(sérülés?)sapkaRoysternek agyrázkódása van mint írtam fentebb, itt egy nem hivatalos rosterapeszos
több mint 13 éve
azt pletykálták 8 rookie a 11-ből megcsinálta a rostert, aki nem az Hurt(7.), Robinson(6.),Royster(sérülés?)sapkaRoysternek agyrázkódása van mint írtam fentebb, itt egy nem hivatalos roster
több mint 13 éve
azt pletykálták 8 rookie a 11-ből megcsinálta a rostert, aki nem az Hurt(7.), Robinson(6.),Royster(sérülés?)
több mint 13 éve
apeszos, megtaláltad már a final rostert? (még a közelébe sem jutottam), de már nagyon frusztrál a Wr kérdés
több mint 13 éve
Pont Gaffneyt? Jobb mint Moss....Rexy erős karjához kellenek a WR-ek... 😀apeszosvégiggondoltam: ha Clemens azért ment el, hogy Banksnek legyen rostere, akkor is baszott sok a 7 WR 😀
valami trükk lesz itt még, egy-kettőt el el lehetne tradelni, vagy valamit... pl. Gaffneyt eltradelni egy 5. körért és visszahozni Jarmont 😀 😀, és integetni Elwayneksapka
több mint 13 éve
Rexy erős karjához kellenek a WR-ek... 😀apeszosvégiggondoltam: ha Clemens azért ment el, hogy Banksnek legyen rostere, akkor is baszott sok a 7 WR 😀
valami trükk lesz itt még, egy-kettőt el el lehetne tradelni, vagy valamit... pl. Gaffneyt eltradelni egy 5. körért és visszahozni Jarmont 😀 😀, és integetni Elwaynek
több mint 13 éve
Rexy erős karjához kellenek a WR-ek... 😀Hivatalosan is csak két QB lesz az idényben: Matt Gutierrez cut
több mint 13 éve
Én is így tudom, de várok még ezzel éjfélig.... Sosem lehet tudni 😀apeszosigen, de egyszerre nálunk, mivel sokat használunk TE-t/Fb-t vagy mindkettőt
többnyire összvissz 2 Wr van fenn a pályán... néha 3
6 is sok lenne, sok padmelegítőnk lesz
több mint 13 éve
Én is így tudom, de várok még ezzel éjfélig.... Sosem lehet tudni 😀
több mint 13 éve
olyanokat olvastam az utóbbi 20 percben, hogy csak nézek.állítólag 8 Wr lesz a rosteren :mad: :mad: :mad:
több mint 13 éve
Anthony Bryant cut....
több mint 13 éve
nem tudom ér e valamit Hicks :/ a Clevelanddel próbálnak valamit összehoznijah Gomes végülis Nt-t is tud játszani, de jobb ha SS, de Doughtyt szerintem még idén kiszorítja, aztán ha Landry nem képes felgyógyulni nem fogunk miatta bánkódni
belefért volna a Torain cut, Hightower franchise player lesz
több mint 13 éve
Redskins trying to trade Artis Hicks; Niles Paul, Leonard Hankerson make the team... Gomes jó FS-ben is, CB-t is tud játszani, fiatal, mi kell még? 😀Gomes sokkal inkább SS, jól szerel, jól mozog a boxban, és ügyesen megy blitzre is, kevésbé jól zónázik, ez SS-t jelent számomra, Fs-re amikor kap egy fél pályás zónát leégne.úgy láttam 6p.m. ig kell 53 csökkenteni a rostert, ez cirka 10 ember még, kicsit merész lesz ez a 2 Qb-s szezon...Gomes. Elvileg Hicks is trade... de ezt még nem erősítették meg->megerősítve
egyre jobban kíváncsi leszek az RB Wr felállásra, főleg hogy Torain veszélyben volt.
és, hogy Horton elment ki lesz az FS csere.->őt biztos elkapkodják waiverről, pedig nem túl jó, hát még Keilandot.sapka
Niles Paul után Hankerson is rosteren maradapeszos
Hicks nagy meglepetés, lehet csak 5 ember lesz összvissz a falban? 😀, tényleg trade vagy cutot akartál írni?
azért még szép, hogy a rosteren maradnak a rookiek
Stallworth megpróbálnám elcserélni, jó játékos, biztos van ahol elkél, late round picket simán érnesapka
Baszki Torain-t majdnem kibaszták.. 😀 😀 Az mentette meg hogy Roysternek agyrázkódása van...
több mint 13 éve
Gomes sokkal inkább SS, jól szerel, jól mozog a boxban, és ügyesen megy blitzre is, kevésbé jól zónázik, ez SS-t jelent számomra, Fs-re amikor kap egy fél pályás zónát leégne.úgy láttam 6p.m. ig kell 53 csökkenteni a rostert, ez cirka 10 ember még, kicsit merész lesz ez a 2 Qb-s szezon...Gomes. Elvileg Hicks is trade... de ezt még nem erősítették meg->megerősítve
egyre jobban kíváncsi leszek az RB Wr felállásra, főleg hogy Torain veszélyben volt.
és, hogy Horton elment ki lesz az FS csere.->őt biztos elkapkodják waiverről, pedig nem túl jó, hát még Keilandot.sapka
Niles Paul után Hankerson is rosteren maradapeszos
Hicks nagy meglepetés, lehet csak 5 ember lesz összvissz a falban? 😀, tényleg trade vagy cutot akartál írni?
azért még szép, hogy a rosteren maradnak a rookiek
Stallworth megpróbálnám elcserélni, jó játékos, biztos van ahol elkél, late round picket simán érne
több mint 13 éve
úgy láttam 6p.m. ig kell 53 csökkenteni a rostert, ez cirka 10 ember még, kicsit merész lesz ez a 2 Qb-s szezon...Gomes. Elvileg Hicks is trade... de ezt még nem erősítették meg->megerősítve
Niles Paul után Hankerson is rosteren marad
több mint 13 éve
úgy láttam 6p.m. ig kell 53 csökkenteni a rostert, ez cirka 10 ember még, kicsit merész lesz ez a 2 Qb-s szezon...egyre jobban kíváncsi leszek az RB Wr felállásra, főleg hogy Torain veszélyben volt.
és, hogy Horton elment ki lesz az FS csere.->őt biztos elkapkodják waiverről, pedig nem túl jó, hát még Keilandot.