NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
Na az nem a mi secondarynk lesz az tuti 😊
több mint 13 éve
Tény, hogy a csere defense ellen játszott Rexy, és azért megszenvedtünk.... Eliékat viszont megfogta a védelem, pláne a második félidőben, mikor Cofield és Neild váltogatták egymást. Akkor már a "mozdonyok" sem érvényesültek nagyon. Igaz ebben azért segítettek a Giants offense játékhívásai is...apeszosKorrekt értékelés !
Rexynek meg most pont jól jött hogy egy hiányos felforgatott védelemre tudott dobálgatni,de tény hogy élt a lehetőséggel és most ez volt a legfontosabb ( nektek 😉 )
kíváncsi leszek egy jobb sec.-nél mi lesz a helyzet!
Grat a győzelemhez!
több mint 13 éve
.Cooley sérült volt, és második TE-nek jött fel, és nagyjából ez tette be a kaput a Giants defensenek, mert az elején őt kezdték 'kettőzni', de Davis kapta a labdákat, de miután rájöttek a trükkre, ő is kapott szép számmal, ez nagy húzás volt az FO-tól.
- Ami nekem nagy meglepetés, TE eloszlás. Cooley 38 snap, Fred Davis pedig 60 (összesen 63 play volt).
Deny
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Nézegettem NFC East csapatokban az első heti snapek eloszlását játékosok között, pár dolog talán érdekes lehet:- Hightower 2 snap kivételével az összesnél fenn volt. FB 20%-ban volt használva, Helu 5 playt kapott a pályán, Young 13-at.
- WR rotáció: Moss 55, Gaffney 47, Armstrong 31, Austin 4, Paul 4.
- Ami nekem nagy meglepetés, TE eloszlás. Cooley 38 snap, Fred Davis pedig 60 (összesen 63 play volt).
- Védelemben öten is játszottak minden playnél: Fletcher, McIntosh, Doughty, Atogwe és Kerrigan. Wilson és DeAngelo Hall egy játéknyi pihenőt kapott, Orakpo kettőt.
- Nickel játék kb 40%-nyi volt, legtöbbször Barnes-szal.
- Neild úgy játszott nagyot, hogy 8 snapet kapott!!! (Ki is számolták, hogyha ilyen tempóban érne el sacket teljes snap számnál és átlagosan meccsenként 65 védő snap lenne, 227 sackkel zárna 😀)
több mint 13 éve
Tény, hogy a csere defense ellen játszott Rexy, és azért megszenvedtünk.... Eliékat viszont megfogta a védelem, pláne a második félidőben, mikor Cofield és Neild váltogatták egymást. Akkor már a "mozdonyok" sem érvényesültek nagyon. Igaz ebben azért segítettek a Giants offense játékhívásai is...
több mint 13 éve
Rolle szerint 100 alkalomból 5-ször győznénk mi, mert a Giants franchiseként és csapatként is simán jobb, mint a Redskins... Pfff, láttuk vasárnap éjjel...
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Shanahan szabadnapot adott a játékosoknak hétfőre a meccs után. Fletcher felszólalt, hogy a fiúkkal úgy döntöttek egyöntetűen, ők inkább dolgoznának. Tehát tegnap szabadnap helyett videóztak és elemeztek. Hosszú idő után végre nem játékosok gyülekezete lesz Washingtonban, hanem CSAPAT?http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/09/12/redskins-players-decline-day-off/
több mint 13 éve
Sapka darázsfészekbe nyúltál? 😀 Arizonában most Kolbászból van a kerítés... Inkább imádkozzunk hogy minél tovább húzzuk sérülés nélkül. Ráadásul náluk van a tavalyi szívfájdalmam: Bartel lett a backupja.apeszosinkább valami sas/pinty fészek lesz az.
jövőre majd Becket akarja mindenki, mert jó backup (sose kell, hogy felmenjen 😛), meg neki is elég nyomott feje van
több mint 13 éve
Sapka darázsfészekbe nyúltál? 😀 Arizonában most Kolbászból van a kerítés... Inkább imádkozzunk hogy minél tovább húzzuk sérülés nélkül. Ráadásul náluk van a tavalyi szívfájdalmam: Bartel lett a backupja.
több mint 13 éve
Ott járt akkor (is), de pályára akkor sem lépett, vagy ha igen, passzkísérlete nem volt. De szerintem pályára sem lépett, csak Vick.Én emlékszek, pont. 😛 😀Gyakorlatilag megcsinálta a GW-drive-ot, csak Avant bemutatta szökő évente lévő dropját 😛Az a jó, hogy az a meccs nem a FedEx-en volt. Az a Lincolnon volt. FedExen egy hétfő este léptünk pályára, ami után Vick nem tudta a kesztyűjét hazavinni, hanem Cantonba kellett küldeni...
Nyertetek, nem voltatok rosszak, de nagyon messze még a vége... 😛Wyatt
Szóval mit tett akkor Kolb, amire emlékszel sapka? 😀Deny
2 éve biztosan itt járt 😉sapka
Kolb mániás vagyok, kb. betéve tudom Eagles pályafutását 😛
Meg azt is, hogy tegnap 130-as QB rating került neve mellé 😀
több mint 13 éve
Én emlékszek, pont. 😛 😀Az a jó, hogy az a meccs nem a FedEx-en volt. Az a Lincolnon volt. FedExen egy hétfő este léptünk pályára, ami után Vick nem tudta a kesztyűjét hazavinni, hanem Cantonba kellett küldeni...és tényleg, mert idegenben lesz a rams&seahawksGyakorlatilag megcsinálta a GW-drive-ot, csak Avant bemutatta szökő évente lévő dropját 😛
viszont így kötelező győzelemmé vált. Emlékszek mikor legutóbb Kolbi a FedExen járt 😊 😊 sapka
Szóval mit tett akkor Kolb, amire emlékszel sapka? 😀Deny
2 éve biztosan itt járt 😉
több mint 13 éve
Az a jó, hogy az a meccs nem a FedEx-en volt. Az a Lincolnon volt. FedExen egy hétfő este léptünk pályára, ami után Vick nem tudta a kesztyűjét hazavinni, hanem Cantonba kellett küldeni...Gyakorlatilag megcsinálta a GW-drive-ot, csak Avant bemutatta szökő évente lévő dropját 😛Ők jönnek hozzánk a hét végén...apeszosés tényleg, mert idegenben lesz a rams&seahawks
viszont így kötelező győzelemmé vált. Emlékszek mikor legutóbb Kolbi a FedExen járt 😊 😊 sapka
Szóval mit tett akkor Kolb, amire emlékszel sapka? 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Gyakorlatilag megcsinálta a GW-drive-ot, csak Avant bemutatta szökő évente lévő dropját 😛és tényleg, mert idegenben lesz a rams&seahawks......és mintha Arizonába látogatnánk, szerintem a mostani hét alapján bőven bizakodóak lehetünk...sapkaŐk jönnek hozzánk a hét végén...apeszos
Nyertetek, nem voltatok rosszak, de nagyon messze még a vége... 😛
több mint 13 éve
Csak gratulálnak.... 😊 valljuk be, minket is megleptek egy kicsit. Jó csapat lehet a 'skins már jövőre. Shanahan hihetetlen érzékkel draftolt, vagy baromi mázlija volt. Most néztem újra a meccset, Neild mekkorát játszott már NT-ben.... Hortont sem sajnáltam, de Doughty-t simán lecserélném Gomesre.
több mint 13 éve
és tényleg, mert idegenben lesz a rams&seahawks......és mintha Arizonába látogatnánk, szerintem a mostani hét alapján bőven bizakodóak lehetünk...sapkaŐk jönnek hozzánk a hét végén...apeszos
viszont így kötelező győzelemmé vált. Emlékszek mikor legutóbb Kolbi a FedExen járt 😊 😊
...hirtelen mennyi szimpatizáns lett, bezzeg tavalyi szezonban... :rolleyes:
több mint 13 éve
Inkább hetedik, és csak azért mert Banks specc-es. Mindegyik WR jobban teljesített nála.van már valami épkézláb DCtek? vagy elég ha megmondjátok, hogy Hankerson hanyadik számú WR. (bár sajna, tippem szerint csak 4.-5. körüli 😕)kristofeddig is volt DC-nk, Hankerson nagyjából 5.-> egyszerűen rossz volt TC-ben és Preben.sapka
......és mintha Arizonába látogatnánk, szerintem a mostani hét alapján bőven bizakodóak lehetünk...sapkaŐk jönnek hozzánk a hét végén...
több mint 13 éve
aztec
1 360
Megkövetem Sexy Rexy-t, nagy meccset játszott.Grat hozzá 😊
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
Szép meccs volt, gratula nektek is. Jah és még mindig csipázom a logotokat 😊
Simply the BEST!
több mint 13 éve
van már valami épkézláb DCtek? vagy elég ha megmondjátok, hogy Hankerson hanyadik számú WR. (bár sajna, tippem szerint csak 4.-5. körüli 😕)kristofeddig is volt DC-nk, Hankerson nagyjából 5.-> egyszerűen rossz volt TC-ben és Preben.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
van már valami épkézláb DCtek? vagy elég ha megmondjátok, hogy Hankerson hanyadik számú WR. (bár sajna, tippem szerint csak 4.-5. körüli 😕)
több mint 13 éve
megnéztem a Panther-Cards meccset (egész jó volt!), és mintha Arizonába látogatnánk, szerintem a mostani hét alapján bőven bizakodóak lehetünk...Két nagyon kedvező matchupunk van, és egy-kettő kevésbé jó
nagyon kedvező, hogy gyengébbek az OT-k a kelletténél, ez le is zárhatja a Kolb féle passzjátékot, másrészről a futásuk még nem elég jó
A másik felén ahogy láttam Steve Smith széjjelszedte a nem túl pocket passer 1/1-el a secondaryjüket.
Nem túl kedvező, hogy benne van a Fitz faktor, és hogy a Dlineuk egészen pofás.
Bőven van okunk egy 2-0-ra gondolni.
több mint 13 éve
Gratulálok srácok,szép volt nagyon,jó volt Sexy R-t látni ilyen jól játszani,mikor nálunk volt akkor is nagy kedvencem volt minden ellenére,és bár nem sporttv-n néztem gondolom ostobenko Ricsi beszélt róla összevissza...szép volt na😊
"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Gratulalok en is a gyozelemhez, abszolut megerdemelt volt! Ebben a csoportban mindig is Redskins volt a legszimpibb, remelem ilyen jo kis szezonja lesz a csapatotoknak. Amit Rexy muvel, az hihetetlen. De Kerrigan, Hightower, elkapok is nagyon jok voltak, na meg a vedelem!
több mint 13 éve
Az INT-ökről meg a fumblikról jut eszembe.... Láttátok a Cowgirls meccs összefoglalóját? 😛 (Tudom, gusztustalan dolog a káröröm... 😀)És hát a mi Sexy Rexy-nk... 😀 Nem tudom ki hogy volt vele, de én nyugodt voltam, ha nála volt a labda...😀 Tavaly gyomorgörcsöm volt, amíg DMac el nem engedte, most meg teljes nyugalommal várom az újabb sikeres passzt!😀 Tetszik, ahogy vállalja az ütéseket, nem hajigál összevissza, relatíve pontos, nuku INT, a fumbli pedig nem egy "klasszikus" Rexy pottyantás volt, hanem Trent akadály nélkül engedte rá az embert... Le a kalappal!nexion218az elején én is nagyon nyugodt voltam, de azért nekem a vége fele tele volt minden, hogy ne legyen int, ne legyen int..., de azért megnyugtató, hogy te ilyen nyugodt voltál 😀sapka
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 902
hatalmas meccs volt, komolyan jó volt titeket nézni, ahogy veritek Eli-ékat. Sexy Rexy meg MVP... ahogy az az ember játszott...
criminal lawyer or criminal lawyer?