NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
1
1
2:15, Arena4
Washington Commanders
28 feliratkozó
több mint 13 éve
És hát a mi Sexy Rexy-nk... 😀 Nem tudom ki hogy volt vele, de én nyugodt voltam, ha nála volt a labda...😀 Tavaly gyomorgörcsöm volt, amíg DMac el nem engedte, most meg teljes nyugalommal várom az újabb sikeres passzt!😀 Tetszik, ahogy vállalja az ütéseket, nem hajigál összevissza, relatíve pontos, nuku INT, a fumbli pedig nem egy "klasszikus" Rexy pottyantás volt, hanem Trent akadály nélkül engedte rá az embert... Le a kalappal!nexion218az elején én is nagyon nyugodt voltam, de azért nekem a vége fele tele volt minden, hogy ne legyen int, ne legyen int..., de azért megnyugtató, hogy te ilyen nyugodt voltál 😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Három év alatt az első meccs, amit nem láttam élőben 😕 Azért azt ne feledjük, hogy a Giants csere defense játszott, és így is összekavarták a falat nem egyszer.... Williams legrosszabb meccse volt szerintem ez, a rookie évében nem hibázott ennyit. Ugyanez Brownra is igaz, Lichtensteiger meg mintha fent sem lett volna. Ideje lesz Cook-ot is kipróbálni, ha már fiatalítás... Nem csoda ha nem tudtunk futni, egy komolyabb védelem darabokra szedi Grossmant. A Giants is szétkapta volna ha játszanak a kezdők. Úgy látom Cooley nem egészséges még, kár erőltetni, Davis most egyértelműen jobb nála. A def. nincs összeszokva, látszik nagyon, de az már jó jel, hogy nem Fletcher dominált. A rookie-k nagyon jók, ahogy Neild bejött Cofield helyére rögvest hatékonyabb lett a pass rush, és a "mozdonyokat" is meg tudták fogni. Mondjuk Neild majd 10 kg-al nehezebb mint Cofield. Kerrigan... ha beletanul monster 2 lesz Orakpo mellett 😀 A leggyengébb láncszem még mindíg a secondary, Dougthyban nem csalódtam. Ha Landry nem gyógyul meg sürgősen, bajban leszünk hátul. Vagy a Cardinals ellen Gomes kezdjen 😊 Ha már az újoncaink ilyen jók, szerintem ő is beválna, mindenesetre azt megcsinálná amit Doughty. Grossmant megkövetem, ennél jobban csak akkor égtem volna be, ha ugyanezt Beck csinálja meg. Bocs Rexy... 😀
több mint 13 éve
Nah akkor én is a gyors véleményt...Gano? gané.... Mármint nem értem ezt a gyereket...Izgul, vagy mi? Minden adottsága megvan, hogy jó legyen és mégsem...
A D NAGYON tetszik!!!! Csak hát Landry hiányzik... Szegény Doughty elég töketlenül rohangál a pályán és vhogy a tackle-ök sem jönnek neki össze elsőre...
A fal jó lett összességében pass protection-ben, bár hozzá kell tenni, hogy - ahogy azt sapka is írta - a bal oldalon akadt némi probléma, például Trent Williams eddigi leggyengébb meccse volt szerintem, a fumble-t is leginkább az ő számlájára írnám. Viszont a futás gyengus sajnos... pedig Hightower dolgozott becsülettel, csak nem nagyon volt segítsége a fal részéről.
És hát a mi Sexy Rexy-nk... 😀 Nem tudom ki hogy volt vele, de én nyugodt voltam, ha nála volt a labda...😀 Tavaly gyomorgörcsöm volt, amíg DMac el nem engedte, most meg teljes nyugalommal várom az újabb sikeres passzt!😀 Tetszik, ahogy vállalja az ütéseket, nem hajigál összevissza, relatíve pontos, nuku INT, a fumbli pedig nem egy "klasszikus" Rexy pottyantás volt, hanem Trent akadály nélkül engedte rá az embert... Le a kalappal!
Nyilván idén is lesz bőven vereseég meg bosszankodás is, de végre túlzott optimizmus nélkül kijelenthetjük, hogy vmi végre megmozdult és a jó irányba!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 13 éve
jóreggeltvégre sikerült legyőzni a Giantset, már nagyon elegem volt...
+védelem top10-es léptéket vett fel
-támadók néha igen-igen elakadtak, fal baloldala káosz volt... futni nem lehetett, nagy szerencsénk, hogy amikor felvette Davis a láthatatlanságköpenyt és 20 yardos route után levette elkapta a labdát. Szinte csak nagy játékokkal tudtunk előrehaladni.
-nem volt futás 😕
-Hicks (vagy ki) screenjeit mindig beszoptuk, szerencsére két labdán kívül Elinak nem volt jó játéka
--Doughty
-Cofield, többet vártam tőle
+Neild
++Grossman he-he
több mint 13 éve
meglepően jól teljesített a kiscsapat tegnap 😊 grossman felfoghatatlanul jó döntéseket hozott, a fal faszán muzsikált, elkapók meg szinte mindent elkaptak. a védelem, meg teszi azt amit emberállomány alapján kéne. kerrigan-orakpo páros meg 2 éven belül a legjobb olb páros lesz.meglehetősen boldog vagyok, feldobta a napomat, főleg h sógoromnak végre az orra alá dörmöghetem 😉
több mint 13 éve
A Rams pont úgy játszik, mint ahogy mi tavaly... 😀 A már elkapott labdákat is elszórják...
több mint 13 éve
😛szerintem nem csak te 😉sapkaúgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonbansapkaNyernetek kell. Ha nem, akkor mérges leszek. 😛 😉Vrijbloed
22:00-tól titeket nézlek, úgyhogy csak szépen, magabiztosan. 😛 😊
több mint 13 éve
szerintem nem csak te 😉úgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonbansapkaNyernetek kell. Ha nem, akkor mérges leszek. 😛 😉Vrijbloed
több mint 13 éve
úgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonbansapkaNyernetek kell. Ha nem, akkor mérges leszek. 😛 😉
több mint 13 éve
úgy látom nem fog játszani Tuck, ennél gyengébb Giantset nem fogunk többször látni a szezonban
több mint 13 éve
A chat nyitva...
több mint 13 éve
Az optimista jóslatokkal jobban tudok azonosulni, mint a 6-10-el, elvégre annyi tavaly is meg volt. Tudom, hogy minden szezon más és más, de ha a tavalyit vesszük alapul, akkor ahhoz képest szerintem mindenféleképpen erősödtünk erre az idényre, mind személyi állományban, mind tapasztalatban.BjocaVeled értek egyet! 😉 Én nagyon optimista vagyok: 9-7! A tavalyi siralmas állapotokban is több meccs volt, ami alig néhány ponton ment el (pl.: Gano, aki egyelőre nagyon magabiztosnak és pontosnak tűnt pre-ben) és remélem, hogy az azóta létrjött pozitív változások ezeket a pár pontos meccseket a mi oldalunkra billentik majd. A meglepik pedig tavaly is megvoltak, pl. Packers. És ehhez jön még, hogy papíron idén nekünk van az egyik legkönnyebb (29.) schedule-ünk...
több mint 13 éve
lesz-e chat? a szokásos helyen, kicsit korábban a szokásos 1.30nála tippelős témában, ha jól emlékszek Tomeee telibetalálta a 6-10-et tavaly (fenébe), szóval idén is írhatna egy jó tippet.
több mint 13 éve
Az optimista jóslatokkal jobban tudok azonosulni, mint a 6-10-el, elvégre annyi tavaly is meg volt. Tudom, hogy minden szezon más és más, de ha a tavalyit vesszük alapul, akkor ahhoz képest szerintem mindenféleképpen erősödtünk erre az idényre, mind személyi állományban, mind tapasztalatban.
az éj sötét és tele iszonyattal
több mint 13 éve
Nem nagyon szeretek jósolgatni... 😊 Teljesen optimistán mondok egy 8-8-at. Tavaly sok meccs ment el Ganon. Remélem idén ez nem lesz. A def. is csak idény közepére fog összeérni (ha nem lesz sérülés), persze Jenkinsel optimistább lennék, Kerrigannek is sokat kell még tanulni, de jó alany.... Arra leszek leginkább kíváncsi, a tavalyi yardnyelő secondary mennyit változott Atogwe és Wilson érkeztével, illetve Hall az öltözőben hagyja-e a nagy arcát, és inkább játszana. Az offense achilles sarka nem Grossman lesz, hanem a fal. Érdekes mekkorát javultak Chester érkezésével, és Williams +egy éves tapasztalatával, de ez is majd élesben derül ki. Rexyt, bár nem nagyon csípem, képesnek érzem arra hogyha megvédik, akkor jól játszon. Biztos vereségnek a dream-team két, és a Patriots meccsét érzem, no meg a szokásos rossz érzés a Rams ellen. A többinél bármi lehet. Nagyon sötét lónak érzem a 'skins-t idén, szerintem 50-50%.
több mint 13 éve
Ellenünk simán lehet egy győzelmet kalkulálni, hagyományos szarul játszunk a 2 meccs egyikén.
több mint 13 éve
Ok. Én hadd írjak egy pesszimista és egy optimista verziót a szezonunkkal kapcsolatban.Pesszimista 6-10: Csoporton belül 2-4 az eagles ellen két zakó, a boys és a ny ellen elcsíphetjük az egyik meccset.
NFC West: 1-3 Csak a Frisco-t verjük és azt is csak a hazai pálya miatt.
AFC East : 1-3 Itt a Bills ellen lehet esély.
A Vikingek és a Carolina elleni meccseket 2-0 ra adom de csak azért mert ha innen is lesz egy zakó akkor ennyi tévedés benne lehet a fenti 14-ben is, azaz akkor ott lesz egy győzelemmel több.
Ezt gondolom a legrosszabb esetnek, de én minden szezonkezdet előtt optimista vagyok és akkor most jöjjön ez verzió.
Csoportgyőzelem 10-6 vagy jobb: Csoporton belül 3-3 a philly 2x és a giants idegenben a három vereség. Ha ennél jobban teljesítünk a csoporton belül akkor lehet jobb mutatónk is.
NFC West: 3-1 vagy a Rams vagy a Sea a hibapont.
AFC East : 2-2 szerintem a Jets és a Pats még optimistán is túl nagy falat a mostani csapatunknak.
A Carolina ellen alap a győzelem és a Vikes sem tud nyerni nálunk AP-vel és McNabb-el együtt sem.
Egyébként ezt írja Michael Lombardi is az NFL.com-on:
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d82213ff1/article/why-redskins-titans-will-win-divisions-15-thoughts-on-week-1?module=HP11_content_stream
Az írás tükrözi az én véleményemet is, nevezetesen hogy: Könnyű a sorsolásunk csak 5 előző évi PO résztvevővel. Idegenben tavaly többször nyertünk mint itthon ( 2 o. - 4 i.). Nyertünk Chicago-ban és Philly-ben is valamint megvertük a későbbi bajnokot a Fed Ex-en. Idén jobbak leszünk odahaza is, és remélhetőleg nem kerül el bennünket a szerencse sem.
Tavaly 6x buktunk 4 vagy annál kevesebb ponttal. A védelem nem fog a 31. helyen ( engedett yardok ) zárni mégegyszer, szvsz. statisztika ide vagy oda tavaly sem voltunk ennyire rosszak. Idén 1 év tapasztalattal és néhány új játékossal, több sikerünk lehet a 3-4-es sémában. Végre lehet normális futójátékunk Hightower leigazolásával, ha az offense fal is felnő a feladathoz. TE és WR terén nem állunk rosszul.
Hát igen a bizonytalanság mindebben a QB poszt. Mert mit ér az összes fent felsorolt dolog ha Grossman rendre eladogatja a labdát? De azért valljuk be hogy mióta nálunk van több jót láttunk tőle mint amire lehetett számítani az eddigi pályafutása alapján és miért ne lehetne ez az eddigi legjobb éve isten és a fal segítségével.
ÁMEN!!
Az elmúlt szezonban nem tudtunk nyerni otthon, és veszítettünk idegenben. Az én hibám, hogy ezeken kívül nem találtam egyéb helyet, ahol játszhattunk volna - Harry Neale, NHL edző
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
nem irogatunk egy tippelős sort? Holnap kezdődik a szezon számunkra, és akkor szezon végén lehet mondogatni, hogy dejól megmondtam, meg fejet fogni, mennyire nem úgy volt, (hogy Sb-t nyertünk 😊)Jó lesz az Eastnek is 😊 Szerintem a csoportunk ellen 1–3 lesz, sajátotokban 2–4, 2–2 az reális az NFC West ellen és az 1–1 is a másik kettőn, ez így 6–10, amit én várok
kicsit rendhagyóan kezdve; van 6 csoporttivális meccs- tavaly 2-4-re sikerült, de az erőviszonyok változnak stb.-> szerintem egy 3-3 helytálló lenne, és nem is túlzott
4 NFC west meccs, @seattle és @stlouis-> a 3-1 lenne reális, de maradjunk a 2-2-nél
4 AFC ?north?, @toronto és @miami-> sok dolog fog múlni itt a szezonközbeni sérülésektől/formáktól, 1 meglepetésgyőzelem benne lehet, és elvileg van egy kötelező is, 2-2
+2 random meccs Minnesota itthon és @Carolina, ha már végig konformista voltam legyen ez is 1-1
szóval 8-8, de szinte kötelező meccseket számoltam csak, ez azt jelentené, rendre kikapunk nálunk erősebb csapat ellen, de nem is vesztünk gyengébbtől. Ez úgysem így lesz; mindkét irányban lesz eltérés... A PO-hoz nagyon szerencsés esetben még 2 győzelem kellhet; ez azt jelentené, hogy vagy a csoportriválisok ellen remeklünk, vagy az nfc westet rommáverjük, és egyik sem olyan lehetetlen dolog a pre meccsek alapján.
Másrészt szerintem 4 csapat megy jelenleg a csoportelsőségért (giants sokat gyengült utóbbi pár napban, eagles meg az új-régi skins, cowboys meg rebuildol.) 0 meccs tapasztalattal a szezonból bármi lehet érzés lebeg. :cool:sapka
több mint 13 éve
nem irogatunk egy tippelős sort? Holnap kezdődik a szezon számunkra, és akkor szezon végén lehet mondogatni, hogy dejól megmondtam, meg fejet fogni, mennyire nem úgy volt, (hogy Sb-t nyertünk 😊)kicsit rendhagyóan kezdve; van 6 csoporttivális meccs- tavaly 2-4-re sikerült, de az erőviszonyok változnak stb.-> szerintem egy 3-3 helytálló lenne, és nem is túlzott
4 NFC west meccs, @seattle és @stlouis-> a 3-1 lenne reális, de maradjunk a 2-2-nél
4 AFC ?north?, @toronto és @miami-> sok dolog fog múlni itt a szezonközbeni sérülésektől/formáktól, 1 meglepetésgyőzelem benne lehet, és elvileg van egy kötelező is, 2-2
+2 random meccs Minnesota itthon és @Carolina, ha már végig konformista voltam legyen ez is 1-1
szóval 8-8, de szinte kötelező meccseket számoltam csak, ez azt jelentené, rendre kikapunk nálunk erősebb csapat ellen, de nem is vesztünk gyengébbtől. Ez úgysem így lesz; mindkét irányban lesz eltérés... A PO-hoz nagyon szerencsés esetben még 2 győzelem kellhet; ez azt jelentené, hogy vagy a csoportriválisok ellen remeklünk, vagy az nfc westet rommáverjük, és egyik sem olyan lehetetlen dolog a pre meccsek alapján.
Másrészt szerintem 4 csapat megy jelenleg a csoportelsőségért (giants sokat gyengült utóbbi pár napban, eagles meg az új-régi skins, cowboys meg rebuildol.) 0 meccs tapasztalattal a szezonból bármi lehet érzés lebeg. :cool:
több mint 13 éve
Alapvetően minden vázizom megegyező felépítésű, a combhajlító izom pedig tudomásom szerint nem áll kapcsolatban az Achilles-szel. De lehet csak túl bizakodó vagyok? Bár jobban járnánk, ha lenne alapja a bizakodásomknak, mert lenne egy fasza SS-nk... 😀nekem csak annyi a problémám ezzel, hogy az is a lábon van, bár az a combizom(háta), de láb-láb sok hasonló izommal, és elvileg ugyanarról a lábáról lenne szó, szerintem ez már nem hangzik jól.sapkatavalyi szezon közepe óta sérültsapkaElvileg rendbe kell jöjjön, a tavalyi sérülése az Achilles volt, moost pedig hamstring probléma van, szóval ebből én arra következetetk, hogy az Achilles (aminek nekem vészesebbnek tűnik, mint egy hamstring) rendben van.nexion218
több mint 13 éve
Jarvis Jenkinst megműtötték szerdán, 4-6 hónap a felépülése..
több mint 13 éve
Közel egy év alatt meggyógyulhatott volna... Az a láb sosem lesz egészséges, mindíg rá fog sérülni. Szerintem Landrynek kapáltak.
több mint 13 éve
nekem csak annyi a problémám ezzel, hogy az is a lábon van, bár az a combizom(háta), de láb-láb sok hasonló izommal, és elvileg ugyanarról a lábáról lenne szó, szerintem ez már nem hangzik jól.Elvileg rendbe kell jöjjön, a tavalyi sérülése az Achilles volt, moost pedig hamstring probléma van, szóval ebből én arra következetetk, hogy az Achilles (aminek nekem vészesebbnek tűnik, mint egy hamstring) rendben van.nexion218Sztem ha rendbe jön Landry, akkor PB szintre is képes lehet. Ha nem akkor meg ki tudja, mikor kukázzák.szabatavalyi szezon közepe óta sérültsapka
több mint 13 éve
Elvileg rendbe kell jöjjön, a tavalyi sérülése az Achilles volt, moost pedig hamstring probléma van, szóval ebből én arra következetetk, hogy az Achilles (aminek nekem vészesebbnek tűnik, mint egy hamstring) rendben van.tavalyi szezon közepe óta sérültsapkaDoughty fog kezdeni SS-ben, lassan Landry is örök ígéret lesz.sapkaSztem ha rendbe jön Landry, akkor PB szintre is képes lehet. Ha nem akkor meg ki tudja, mikor kukázzák.szaba
több mint 13 éve
kevesebbett kéne gyúrni lehet...