Buffalo Bills - Indianapolis Colts
több mint 6 éve
Imitheking
1 882
Jo meccs volt. 😀
több mint 6 éve
mccoy cseszd meg 😀
több mint 6 éve
dinkaaa
1 044
jó lehet ilyen hóban focizni 😀
több mint 6 éve
én is tettem rájuk amúgy 😀szóljá' neki utaljon, én már éreztem h bukó lesz pedig csábító volt a 2,20-as odds meg Petereman a kezdőbenjoe webbnek köszönd a pénzed 😀ezzel el is vitték a pénzem, mert Colts sikert raktam 😀Elkapcsoltam, miért vették el a két pontost?Pick playt fújtak az egyik elkapóra. Kb. olyan ítélet, mint maga a meccs. 😀
Szokol
peterk2005
Farky
Löfli
Farky
több mint 6 éve
Baba Yaga
829
Mert nem lett volna idő kiásni a helyet ahonnan rúgják a mezőnygólt 😊miért nem hívtak be egy passzt?
Indynek már tök mindegy
NB2
több mint 6 éve
szóljá' neki utaljon, én már éreztem h bukó lesz pedig csábító volt a 2,20-as odds meg Petereman a kezdőbenjoe webbnek köszönd a pénzed 😀ezzel el is vitték a pénzem, mert Colts sikert raktam 😀Elkapcsoltam, miért vették el a két pontost?Pick playt fújtak az egyik elkapóra. Kb. olyan ítélet, mint maga a meccs. 😀
Szokol
peterk2005
Farky
Löfli
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
Ilyen FG kísérletet se láttam még. Meg se próbálták előbbre vinni, mert ott volt már lekaparva a hó.😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
miért nem hívtak be egy passzt?Indynek már tök mindegy
több mint 6 éve
gedam
5 902
megint mellé kellett volna célozni
több mint 6 éve
Várható volt, istentelen bravúr lett volna kétszer megcsinálni
több mint 6 éve
döntetlen lesz, az tuti
több mint 6 éve
joe webbnek köszönd a pénzed 😀ezzel el is vitték a pénzem, mert Colts sikert raktam 😀Elkapcsoltam, miért vették el a két pontost?Pick playt fújtak az egyik elkapóra. Kb. olyan ítélet, mint maga a meccs. 😀
Szokol
peterk2005
Farky
több mint 6 éve
most is azt mondod?😊ezzel el is vitték a pénzem, mert Colts sikert raktam 😀Elkapcsoltam, miért vették el a két pontost?Pick playt fújtak az egyik elkapóra. Kb. olyan ítélet, mint maga a meccs. 😀
Szokol
peterk2005
Farky
több mint 6 éve
ezzel el is vitték a pénzem, mert Colts sikert raktam 😀Elkapcsoltam, miért vették el a két pontost?Pick playt fújtak az egyik elkapóra. Kb. olyan ítélet, mint maga a meccs. 😀
Szokol
peterk2005
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 6 éve
gedam
5 902
vót benne kifli
több mint 6 éve
Elkapcsoltam, miért vették el a két pontost?Pick playt fújtak az egyik elkapóra. Kb. olyan ítélet, mint maga a meccs. 😀
Szokol
Vina vazze, buktam a fogadásomat a Billsre, és még a Colts se nyert... Mindegy, ilyen XP-t se láttam még életemben, ennyit megért. 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Carlos Vinatieri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ki a tököm az a Beckham? 😀
több mint 6 éve
AZTAKURVA. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Mekkora kifli volt atyaég😊
több mint 6 éve
HOF! 😀
több mint 6 éve
csavard be, mint Vina