Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Magasabban Dak... :/
több mint 7 éve
ha nyer a Packers, az azt jelenti, a Colts siman fossa alazna az NFC-tmintahogy a Titans is
Stez
We just form a fucking wall.
több mint 7 éve
bazmeg a legjobb cornerünk lemegy???
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
Olyan nincs, hogy pártatlan szurkoló, szóval egy kevés rágódás után hajrá Pacskerek!
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
ha nyer a Packers, az azt jelenti, a Colts siman fossa alazna az NFC-tTeljesen reális 😊
Stez
több mint 7 éve
Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.engem érdekel egy izgi meccs. bírom dakot meg elliotot a cowboystól, úgyhogy mehet egy jó meccs.
Palesz76
több mint 7 éve
HNDT
106
ha nem lesz irányítósiettetés a packerstől akkor komoly bajok lesznek, mert a cb-s rész verhető
több mint 7 éve
Köszönöm az együttérzést 😀Üdv mindenkinek! Ma páratlanul, egy jó meccset várva ülök le a TV elé 😀 remélem kárpótolnak hogy nem tudom sajnos meló miatt megnézni mindkét meccsetremélem a kc pits jobb mecs lesz xDD
Volford
ano92
több mint 7 éve
ha nyer a Packers, az azt jelenti, a Colts siman fossa alazna az NFC-t
több mint 7 éve
Palesz76
501
Ez a meccs az ahol senkinek nem tudok szurkolni. Talán az első félidőt még meg tudom nézni, ha érdekessé teszik akár tovább is.
több mint 7 éve
Hajrá Cowboys, a változatosság és Tónió kedvéért! 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Nem kéne...
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
helló-belló, hajrá egyik, győzzön a másik
több mint 7 éve
Nem fogják, ameddig valami hülye nem jelenti be.Ennek a youtube streamnek az eredetéről lehet tudni vmit? Hogyhogy nem lövik le?le fogják
bebop
ozibozi
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Erin in da house
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ozibozi
17 133
Ennek a youtube streamnek az eredetéről lehet tudni vmit? Hogyhogy nem lövik le?le fogják
bebop
több mint 7 éve
Nem lesz Tyron? 😕 az nagyon nem jo
több mint 7 éve
Üdv mindenkinek! Ma páratlanul, egy jó meccset várva ülök le a TV elé 😀 remélem kárpótolnak hogy nem tudom sajnos meló miatt megnézni mindkét meccsetremélem a kc pits jobb mecs lesz xDD
Volford
több mint 7 éve
Ennek a youtube streamnek az eredetéről lehet tudni vmit? Hogyhogy nem lövik le?
több mint 7 éve
amúgy a faszom kivanDettó 😀
engem a steelers - chiefs érdekelt volna leginkább
erre pont azt kellett halasztani
és persze meló miatt nem fogom nézni, minjá meg is sírom ricisnek
Negritis