Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
1000 éve van Rodgersnek a zsebben igy nem lwhet
több mint 7 éve
rodgersnek megint van ideje 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
tekerj egyet G MO
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
ennyi időt b+
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Már rég nem route-ot futott Butler. 😉Egyébként nem volt ez homály a végén Butler mozgása alapján Prescott arra számított, hogy tovább megy ezért dobta tovább erről ment a diskurzus le fele menet. 😉 Ha tovább megy akkor egyébként védő se lett volna a közelben.kár védeni a mundér becsületét, sehol senki -> homály volt
Jughead
valszeg nem az volt a route amit dobott még ha jó is lett volna oda
Negritis
több mint 7 éve
Rodgers in form
több mint 7 éve
nem mondod 😊vagy egyik van, vagy másikkár, hogy összeadni nem lehet, fel lenne adva a lecke a zebiknek12 men in huddle - 5 yardTakarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.Ez egy elég objektív call volt - őszintén szólva nem tudom, mi a különbség az 5 és a 15 yardos variáció között, de hogy nem lehet ilyet csinálni, az biztos.
undisputedly
Jakehomer
ha felmegy és lejön - 15 yard
slowmotion
Gergőbácsi
slowmotion
az mi szép elkapás volt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
ráadásul Dak nem is elsőszülött, szóval rá nem terjedne ki a csapásmi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?Földrengés, özönvíz, véreső, sáskajárás...
HNDT
Jan
több mint 7 éve
Prescott = GOAT
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Egyébként nem volt ez homály a végén Butler mozgása alapján Prescott arra számított, hogy tovább megy ezért dobta tovább erről ment a diskurzus le fele menet. 😉 Ha tovább megy akkor egyébként védő se lett volna a közelben.kár védeni a mundér becsületét, sehol senki -> homály volt
Jughead
valszeg nem az volt a route amit dobott még ha jó is lett volna oda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Egyelőre úgy tűnik, hogy Dak sokat tanult Romótól | csókolni |
több mint 7 éve
mi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?Földrengés, özönvíz, véreső, sáskajárás...
HNDT
több mint 7 éve
vagy egyik van, vagy másikkár, hogy összeadni nem lehet, fel lenne adva a lecke a zebiknek12 men in huddle - 5 yardTakarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.Ez egy elég objektív call volt - őszintén szólva nem tudom, mi a különbség az 5 és a 15 yardos variáció között, de hogy nem lehet ilyet csinálni, az biztos.
undisputedly
Jakehomer
slowmotion
Gergőbácsi
mondjuk azt megtanulhatnák, hogy ha egyszer felmész a pályára, akkor nem jöhetsz le, kb ezzel kezdik áltisiben gondolom
több mint 7 éve
mi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?egy párhuzamos univerzum
HNDT
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Charlie Firpo
4 569
Rossz bírókat vett meg Jerry bá?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 7 éve
Jughead
5 194
Egyébként nem volt ez homály a végén Butler mozgása alapján Prescott arra számított, hogy tovább megy ezért dobta tovább erről ment a diskurzus le fele menet. 😉 Ha tovább megy akkor egyébként védő se lett volna a közelben.
több mint 7 éve
bíznak Rodgers-ben, nem lesz trademi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?Trade
HNDT
Volford
több mint 7 éve
kár, hogy összeadni nem lehet, fel lenne adva a lecke a zebiknek12 men in huddle - 5 yardTakarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.Ez egy elég objektív call volt - őszintén szólva nem tudom, mi a különbség az 5 és a 15 yardos variáció között, de hogy nem lehet ilyet csinálni, az biztos.
undisputedly
Jakehomer
slowmotion
több mint 7 éve
Az a baj hogy sokat hibázunk nem éles a csapat :/
több mint 7 éve
mi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?Trade
HNDT