Dallas Cowboys - Green Bay Packers
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Sport2 Ricsi stream: www.sport365.live/en/player/587b3eb401a5c743660866/2/264/587be7e862c66/GreenBayPackers-DallasCowboys/768/432
több mint 7 éve
Durva az az O-fal.nem egy Colts OL, de egynek elmegy
mukijoe
több mint 7 éve
Tomcsik
8 010
Igen a BEARS ellen fújtak idén egy ilyet, mert Whasington ünnepelte Hicks sackjét és fél lábbal bennt állt a pályán...Amúgy valaki találkozott már ezzel a büntivel korábban?Ez mi volt?kifigyelhette volna a csapattársak megbeszéleését? eszement faszság
Blevi
Gergőbácsi
Solymi
több mint 7 éve
HNDT
106
mi kell ahhoz hogy Romo jöjjön?
több mint 7 éve
12 men in huddle - 5 yardTakarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.Ez egy elég objektív call volt - őszintén szólva nem tudom, mi a különbség az 5 és a 15 yardos variáció között, de hogy nem lehet ilyet csinálni, az biztos.
undisputedly
Jakehomer
ha felmegy és lejön - 15 yard
több mint 7 éve
Takarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.meg itt is www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/0ap1000000065984/Was-the-Seahawks-final-play-really-a-touchdown
undisputedly
több mint 7 éve
mukijoe
1 041
Durva az az O-fal.
több mint 7 éve
neki másnemű elfoglaltságai vannakTakarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.pedig azt hittem, hogy az öreg JJ-vel nem versenyezhetünk
undisputedly
gamerkr
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Lúdas Solymi
8 012
Amúgy valaki találkozott már ezzel a büntivel korábban?Ez mi volt?kifigyelhette volna a csapattársak megbeszéleését? eszement faszság
Blevi
Gergőbácsi
több mint 7 éve
Ez milyen homály volt
több mint 7 éve
Takarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.Ez egy elég objektív call volt - őszintén szólva nem tudom, mi a különbség az 5 és a 15 yardos variáció között, de hogy nem lehet ilyet csinálni, az biztos.
undisputedly
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Dak elit, csak Witten ment össze 3 méterrel...
több mint 7 éve
Tactful Cactus
13 847
Ez mi volt?Kis kedvencek titkos élete
Blevi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 7 éve
Takarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.pedig azt hittem, hogy az öreg JJ-vel nem versenyezhetünk
undisputedly
több mint 7 éve
Eddig semmi nem jon be
több mint 7 éve
végre nem érzem magam szarul, hogy nem értem.. a bírók sem értik 😀
több mint 7 éve
Takarodj, ez milyen fereg hivas. Packerst meg itt is toljak.
több mint 7 éve
a héten már nem tudott az öreg Ed ONeil beöltözni helyetteBrock megnyerte a meccset...a PatsnakAsszem ez lesz az idei playoff első jó meccsea Pats-Texans allitolag jo szoros volt
mustaine
Stez
HNDT
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Van káosz ott is.
több mint 7 éve
Csalnak a bírók!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
Ez mi volt?kifigyelhette volna a csapattársak megbeszéleését? eszement faszság
Blevi
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 7 éve
HNDT
106
Brock megnyerte a meccset...a PatsnakAsszem ez lesz az idei playoff első jó meccsea Pats-Texans allitolag jo szoros volt
mustaine
Stez