Divisional vasárnap
10 hónapja
szerintem most dőlt el
10 hónapja
shagi0206
10 921
Gibbs!!!
10 hónapja
"Most vásárolj szuperáron NFL vezetőedzőnek például fiatal sikeres Playoff tapasztalattal rendelkező offensive koordinátort és levehető ajtós NDK turmixgépet. Alza.huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"Géza? Te vagy az, Géza?
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
ozibozi
17 140
Véges.hu nem engedi mindegyiknél 😕A szünetben X és a vége is X az 71x voltén idén 1x fogadtam nfl-re, az be is jött, ott ki is szálltam, amíg még nyerőben voltam 😊
ozibozi
shagi0206
10 hónapja
Napi hülye kérdés: volt már olyan meccs (alapszakasz, PO mindegy), ahol úgy lett X a meccs vége, hogy az egyes negyedek is mind döntetlenre végződtek?Volt már többször is 0-0-s végeredmény
Zsellér van de Vrij
10 hónapja
"Most vásárolj NFL vezetőedzőnek például fiatal sikeres playoff tapasztalattal rendelkező offensive koordinátort és levehető ajtós NDK turmixgépet. Alza,huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu"#nemlopott
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
shagi0206
10 921
Napi hülye kérdés: volt már olyan meccs (alapszakasz, PO mindegy), ahol úgy lett X a meccs vége, hogy az egyes negyedek is mind döntetlenre végződtek?biztos volt már 0-0-ás meccs valamikor régebben.
Zsellér van de Vrij
10 hónapja
No wayyyyyyy https://t.co/dfs2joUY48
— Alexis Chassen (@Lovelybuckeye) January 21, 2024
10 hónapja
még nem, tartogatják a jolly jokertérzem a Lions még fog valamit chokerkedni, erre Nagyduma a garanciaEz mar az volt?😀
petey
yooker
10 hónapja
Napi hülye kérdés: volt már olyan meccs (alapszakasz, PO mindegy), ahol úgy lett X a meccs vége, hogy az egyes negyedek is mind döntetlenre végződtek?
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Utley
264
A legnagyobb az volt, amikor Urbán kirúgása után a Kisteleki a lelátóról megmondta a Kincsesnek, hogy kit kell cserélnie..😃😃😃Szatmáry Kristóf az elnök, a Wallis csoport a főszponzorna, kinek a kije akinek megvették?hála az égnek már ők is ízig-vérig NERes csapat, reszkess MB1, jövünk!! <3BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
zacknorb
Löfli
petey
Löfli
10 hónapja
érzem a Lions még fog valamit chokerkedni, erre Nagyduma a garanciaEz mar az volt?😀
petey
10 hónapja
Ezt a Canales faszit miert nem az Eagles vitte el tavaly oc-nak?mer patriciát akarták már akkor is
mustaine
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
áh, szegényeket még az ág is húzzaSzatmáry Kristóf az elnök, a Wallis csoport a főszponzorna, kinek a kije akinek megvették?hála az égnek már ők is ízig-vérig NERes csapat, reszkess MB1, jövünk!! <3BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
zacknorb
Löfli
petey
Löfli
10 hónapja
shagi0206
10 921
A szünetben X és a vége is X az 71x voltén idén 1x fogadtam nfl-re, az be is jött, ott ki is szálltam, amíg még nyerőben voltam 😊
ozibozi
10 hónapja
SBL
2 213
Mindenki elment siettetni. Nem kellett volnaBasszus!Ez szép hívás volt, mindenki passzra számított.
Ezt elkúrta a Lions D.
SBL
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
ozibozi
17 140
A szünetben X és a vége is X az 71x volt
10 hónapja
Szatmáry Kristóf az elnök, a Wallis csoport a főszponzorna, kinek a kije akinek megvették?hála az égnek már ők is ízig-vérig NERes csapat, reszkess MB1, jövünk!! <3BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
zacknorb
Löfli
petey
10 hónapja
SBL
2 213
Egyik csapat se erdemel veresegetHa szigorúak vagyunk akkor győzelmet sem
RedFive
10 hónapja
Basszus!Ez szép hívás volt, mindenki passzra számított.
Ezt elkúrta a Lions D.
SBL
10 hónapja
casaubon
2 391
Basszus!Challenge-elni kellett volna, meglett volna a sack, keson dobta el Mayfield
Ezt elkúrta a Lions D.
SBL
10 hónapja
Ezt a Canales faszit miert nem az Eagles vitte el tavaly oc-nak?
10 hónapja
Egyik csapat se erdemel veresegetBezzeg a Frisco hajnalban🤓
RedFive