Divisional vasárnap
10 hónapja
Sajna ez a szaki nem sokat tud hozzatenni....Mondjuk a folyamatos ő-zése sem segít sokat. Kíváncsi lennék, hogy választják ki ezeket a szakikat. Van többkörös interjú AC-val a végén?
yooker
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
BVSC 4evergm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
10 hónapja
Ahogy en Wrightnak...😀de, csak titokbangm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
Löfli
10 hónapja
shagi0206
10 921
mert szégyelled 😀de, csak titokbangm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
Löfli
10 hónapja
de, csak titokbangm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
yooker
10 hónapja
Sajna ez a szaki nem sokat tud hozzatenni....Ki a szaki?
yooker
Én nbc-t nézek, Collinsworth sem tesz hozzá sokat
10 hónapja
Eldolt?A kólás flakon igen.
casaubon
10 hónapja
gm gameben nálam volt pár évig!!Te mar nem Cardinalsnak szurkolsz? 😀
Löfli
10 hónapja
Sajna ez a szaki nem sokat tud hozzatenni....
10 hónapja
Pont ezért, mert így vannak sokan, akik annyira komolyan veszik magukat meg a csapatukat, hogy ráharapnak. Nekem ezek a legegyszerűbb trollkodások a legviccesebbek.Miért?ő a SB-ra megy, írtaez a martalócozás mióta lett divat?Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
shagi0206
balintbaba
zacknorbSzomorú, hogy nem mentek be velem a mély szakmai elemzésekbe Mekkartival kapcsolatban. Mondjuk elég nehéz vitatkozni az érveimmel, mert kishazánkban én jelentem a SZAKMÁT!Ezen még mindig röhögök. 😀😀
Riverske
balintbaba
Annyira low quality bait.
tenorx
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
Faszt kell ragozni, le kell nyomni a futást a torkukon és kész
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
10 hónapja
gm gameben nálam volt pár évig!!
10 hónapja
Goff baszki, ezt még Mayfield is megdobjaGoff is kiégett?
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Így is van!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
10 hónapja
Goff baszki, ezt még Mayfield is megdobja
10 hónapja
casaubon
2 391
Eldolt?
10 hónapja
igen, ezért kell kidobni a PO-ban mindent az ablakon. csak te ugyanazt a mintát várod jövő hétre, holott közel sem biztos az sem.Ilyen alapon a most játsszó csapatok közül aki továbbmegy, annak is lehet simán top meccse jövő héten.nyilván ugyanolyan meccs lesz 🤔Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....mert, a frisco olyan lehengerlő lett volna tegnap? Nekem nem igazán tűnt úgy
yooker
shagi0206
petey
shagi0206
10 hónapja
Tökös húzás, és bejött. Baggio likes this!
10 hónapja
Na végre bazzeg.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
hát ez elég ótvar passz volt Gofftól itt 3.ra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!