Divisional vasárnap
10 hónapja
Miért?ő a SB-ra megy, írtaez a martalócozás mióta lett divat?Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
shagi0206
balintbaba
zacknorbSzomorú, hogy nem mentek be velem a mély szakmai elemzésekbe Mekkartival kapcsolatban. Mondjuk elég nehéz vitatkozni az érveimmel, mert kishazánkban én jelentem a SZAKMÁT!Ezen még mindig röhögök. 😀😀
Riverske
balintbaba
Annyira low quality bait.
10 hónapja
SBL
2 213
Lions újra megtalálta a focis cipőjét.
10 hónapja
ő a SB-ra megy, írtaez a martalócozás mióta lett divat?Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
shagi0206
balintbaba
zacknorb
Szomorú, hogy nem mentek be velem a mély szakmai elemzésekbe Mekkartival kapcsolatban. Mondjuk elég nehéz vitatkozni az érveimmel, mert kishazánkban én jelentem a SZAKMÁT!Ezen még mindig röhögök. 😀😀
Riverske
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
shagi0206
10 922
Ilyen alapon a most játsszó csapatok közül aki továbbmegy, annak is lehet simán top meccse jövő héten.nyilván ugyanolyan meccs lesz 🤔Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....mert, a frisco olyan lehengerlő lett volna tegnap? Nekem nem igazán tűnt úgy
yooker
shagi0206
petey
10 hónapja
azért ez a Lions 6-7 támadást nem fog lenullázni, Tampa O-nak is mutatni kéne már valamit
10 hónapja
nyilván ugyanolyan meccs lesz 🤔Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....mert, a frisco olyan lehengerlő lett volna tegnap? Nekem nem igazán tűnt úgy
yooker
shagi0206
10 hónapja
Bennuk meg van boven...nekik ez a plafon kbElegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....mert, a frisco olyan lehengerlő lett volna tegnap? Nekem nem igazán tűnt úgy
yooker
shagi0206
10 hónapja
ő a SB-ra megy, írtaez a martalócozás mióta lett divat?Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
shagi0206
balintbaba
10 hónapja
nana, én vagyok első a sorbanez a martalócozás mióta lett divat?Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
shagi0206
balintbaba
10 hónapja
shagi0206
10 922
Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....mert, a frisco olyan lehengerlő lett volna tegnap? Nekem nem igazán tűnt úgy
yooker
10 hónapja
Kampman
28 290
Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....Verhetőek ők is.
yooker
10 hónapja
Wright mint egy ATAT úgy vert meg az emberét 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Azért a Frisco-Packershöz képest ez a meccs olyan, mint egy Vasas-Budafokhoz képest egy Vanuatu-Salamon-szigetdk U19Nekem nem világos, hogy melyik itt a jobb és rosszabb. 😀
warr_b
10 hónapja
Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....
10 hónapja
shagi0206
10 922
a kritériumod adott, de fogalmam sincs miről beszélsz 😀 Mondjuk én nem is néztem nagyon meséket szaros koromban sem. 10 évesen már horrorfan voltam 😀 Nem is csoda, hogy ilyen aberrált lettemez a martalócozás mióta lett divat?Nem tudom, de a "Kalóz Jack 100 élete" című Disney sorozatban ők üldözték a címszereplőt. Aki látta vasárnap délutánoként azt a sorozatot, az minimum 30 éves. 😀
shagi0206
iktriad
Szerkesztette: shagi0206
10 hónapja
Nehéz a kedvedre tenni 😄Élvezhetőnek ezt se mondanám, de inkább hallgatnám ezt órákig, mint a cigány és fehércigány trasht.Akkor nincs más hátra...na ez az élvezhetetlen trashyoutu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhFyoutu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
youtu.be/GGe6-xzbISw?si=oGAwq4wO_bgWxoUY
warr_b
Kampman
De ha órákig akarsz vmit hallgatni, akkor Negri már berakta a 24 órás Alekoszt 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
ez a martalócozás mióta lett divat?Nem tudom, de a "Kalóz Jack 100 élete" című Disney sorozatban ők üldözték a címszereplőt. Aki látta vasárnap délutánoként azt a sorozatot, az minimum 30 éves. 😀
shagi0206
10 hónapja
Kampman
28 290
Élvezhetőnek ezt se mondanám, de inkább hallgatnám ezt órákig, mint a cigány és fehércigány trasht másodpercekig.Akkor nincs más hátra...na ez az élvezhetetlen trashyoutu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhFyoutu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
warr_b
Kampman
warr_b
Kampman
youtu.be/GGe6-xzbISw?si=oGAwq4wO_bgWxoUY
warr_b
Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
Azért a Frisco-Packershöz képest ez a meccs olyan, mint egy Vasas-Budafokhoz képest egy Vanuatu-Salamon-szigetdk U19
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
ez a martalócozás mióta lett divat?Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
shagi0206
10 922
ez a martalócozás mióta lett divat?
10 hónapja
Mayfield tul nagy hypeot kap ma szerintem🤔
10 hónapja
Itt a blokkolás volt elkúrva, ami részben lehet Baker felelőssége is, de ha jól tudom a támadófal osztja le nagyrészt a blokkolandó játékosokatNyilván vakoldalról egyszerű észre venni Hutchinsont aki érintetlenül ott van 2,5 mp alatt 😊Nem vezetnének Traskkel, de sackeket nem veszi észre, pontok mennek el alap QB dolgok első osztályában.volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyiHa nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
Löfli
A TB D bitang jó, ha a két QB helyet cserélne már előrébb lenne a TB.
KeyG
Drip
Sztem jól nyomja, az első félidőben 2 incomplete passza volt, mindkettő Evans dropból.
10 hónapja
KeyG
9 495
Az ellenfél legjobb siettetője érintés nélkül jön azt csak látni kell.Nyilván vakoldalról egyszerű észre venni Hutchinsont aki érintetlenül ott van 2,5 mp alatt 😊Nem vezetnének Traskkel, de sackeket nem veszi észre, pontok mennek el alap QB dolgok első osztályában.volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyiHa nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.Traskkel vezetnének?Mayfield hazavágja ezt a BucstMiatta X az állás.
KeyG
iktriad
mustaine
iktriad
Löfli
A TB D bitang jó, ha a két QB helyet cserélne már előrébb lenne a TB.
KeyG
Drip
De az első félidőben a két Safety blitzet mindenképp látni kellett volna.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers