Divisional vasárnap

10 hónapja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 377 — Wrath of Khan
ez a martalócozás mióta lett divat?
shagi0206
Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
balintbaba
ő a SB-ra megy, írta
zacknorb
Szomorú, hogy nem mentek be velem a mély szakmai elemzésekbe Mekkartival kapcsolatban. Mondjuk elég nehéz vitatkozni az érveimmel, mert kishazánkban én jelentem a SZAKMÁT!
Riverske
Ezen még mindig röhögök. 😀😀
balintbaba
Miért?
Annyira low quality bait.
10 hónapja
SBL Green Bay Packers 2 213
Lions újra megtalálta a focis cipőjét.
10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick
shagi0206
Nemtom, engem a szagkommentátor jobban zavar. Ilyen közhelyeket én is el tudnék puffogtatni. @Riverske kéne a stúdióba.
balintbaba
ő a SB-ra megy, írta
zacknorb
Szomorú, hogy nem mentek be velem a mély szakmai elemzésekbe Mekkartival kapcsolatban. Mondjuk elég nehéz vitatkozni az érveimmel, mert kishazánkban én jelentem a SZAKMÁT!
Riverske
Ezen még mindig röhögök. 😀😀

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 10 922
Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....
yooker
mert, a frisco olyan lehengerlő lett volna tegnap? Nekem nem igazán tűnt úgy
shagi0206
nyilván ugyanolyan meccs lesz 🤔
petey
Ilyen alapon a most játsszó csapatok közül aki továbbmegy, annak is lehet simán top meccse jövő héten.
10 hónapja
NB2 New England Patriots 24 909 — nabege2@yahoo.com
azért ez a Lions 6-7 támadást nem fog lenullázni, Tampa O-nak is mutatni kéne már valamit
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
Elegge ugy tunik Nagyon nagy gondot nem fog okozni a frisconak jusson innen tovabb barki.....
yooker
shagi0206
nyilván ugyanolyan meccs lesz 🤔

10 hónapja
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
yooker
shagi0206
Bennuk meg van boven...nekik ez a plafon kb
10 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 629 — Kinek mit intézett a kormánya
shagi0206
balintbaba
ő a SB-ra megy, írta
10 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 864 — Csodabogár
shagi0206
balintbaba
nana, én vagyok első a sorban

10 hónapja
yooker
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
yooker
Verhetőek ők is.
10 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 020 — The Mathematician
Wright mint egy ATAT úgy vert meg az emberét 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Azért a Frisco-Packershöz képest ez a meccs olyan, mint egy Vasas-Budafokhoz képest egy Vanuatu-Salamon-szigetdk U19
warr_b
Nekem nem világos, hogy melyik itt a jobb és rosszabb. 😀
10 hónapja
yooker New York Giants 7 372 — Expect the Best !
10 hónapja
shagi0206
Nem tudom, de a "Kalóz Jack 100 élete" című Disney sorozatban ők üldözték a címszereplőt. Aki látta vasárnap délutánoként azt a sorozatot, az minimum 30 éves. 😀
iktriad
a kritériumod adott, de fogalmam sincs miről beszélsz 😀 Mondjuk én nem is néztem nagyon meséket szaros koromban sem. 10 évesen már horrorfan voltam 😀 Nem is csoda, hogy ilyen aberrált lettem

Szerkesztette: shagi0206
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 095 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 youtu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9
warr_b
Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
Kampman
 youtu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhF
warr_b
na ez az élvezhetetlen trash
Kampman
Akkor nincs más hátra...

youtu.be/GGe6-xzbISw?si=oGAwq4wO_bgWxoUY
warr_b
Élvezhetőnek ezt se mondanám, de inkább hallgatnám ezt órákig, mint a cigány és fehércigány trasht.
Kampman
Nehéz a kedvedre tenni 😄
De ha órákig akarsz vmit hallgatni, akkor Negri már berakta a 24 órás Alekoszt 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 79 838 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
shagi0206
Nem tudom, de a "Kalóz Jack 100 élete" című Disney sorozatban ők üldözték a címszereplőt. Aki látta vasárnap délutánoként azt a sorozatot, az minimum 30 éves. 😀
10 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 290
 youtu.be/qUZppD_Zd0s?si=Y8CjDEdKloul0hh9
warr_b
Kb. ez nálam a határvonal, a még élvezhető trashzene, a többinek amit ide beraktak, a 99%-a teljesen élvezhetetlen.
Kampman
 youtu.be/G_C8upZEJXo?si=Lh7XcbDE0Wp3eRhF
warr_b
na ez az élvezhetetlen trash
Kampman
Akkor nincs más hátra...

youtu.be/GGe6-xzbISw?si=oGAwq4wO_bgWxoUY
warr_b
Élvezhetőnek ezt se mondanám, de inkább hallgatnám ezt órákig, mint a cigány és fehércigány trasht másodpercekig.

Szerkesztette: Kampman
10 hónapja
warr_b Washington Commanders 24 095 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Azért a Frisco-Packershöz képest ez a meccs olyan, mint egy Vasas-Budafokhoz képest egy Vanuatu-Salamon-szigetdk U19

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 3 819 — Big Dick Nick
shagi0206

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
10 hónapja
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 854
shagi0206
1700-as évek eleje
10 hónapja
10 hónapja
Durkins420 Las Vegas Raiders 5
Mayfield tul nagy hypeot kap ma szerintem🤔
10 hónapja
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 184 — Chalk Dawk fan
Mayfield hazavágja ezt a Bucst
KeyG
Miatta X az állás.
iktriad
Traskkel vezetnének?
mustaine
Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.
iktriad
volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyi
Löfli
Nem vezetnének Traskkel, de sackeket nem veszi észre, pontok mennek el alap QB dolgok első osztályában.
A TB D bitang jó, ha a két QB helyet cserélne már előrébb lenne a TB.
KeyG
Nyilván vakoldalról egyszerű észre venni Hutchinsont aki érintetlenül ott van 2,5 mp alatt 😊
Drip
Itt a blokkolás volt elkúrva, ami részben lehet Baker felelőssége is, de ha jól tudom a támadófal osztja le nagyrészt a blokkolandó játékosokat

Sztem jól nyomja, az első félidőben 2 incomplete passza volt, mindkettő Evans dropból.

10 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 9 495
Mayfield hazavágja ezt a Bucst
KeyG
Miatta X az állás.
iktriad
Traskkel vezetnének?
mustaine
Ha nem egy ex-jaguár a rugó már vezetnének, Szerintem ma Baker jól játszik, pedig én nem vagyok egy nagy Mayfield fan.
iktriad
volt egy jó driveja az első félidő végén, de ennyi
Löfli
Nem vezetnének Traskkel, de sackeket nem veszi észre, pontok mennek el alap QB dolgok első osztályában.
A TB D bitang jó, ha a két QB helyet cserélne már előrébb lenne a TB.
KeyG
Nyilván vakoldalról egyszerű észre venni Hutchinsont aki érintetlenül ott van 2,5 mp alatt 😊
Drip
Az ellenfél legjobb siettetője érintés nélkül jön azt csak látni kell.
De az első félidőben a két Safety blitzet mindenképp látni kellett volna.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers