Divisional vasárnap
10 hónapja
Jó nagy csacskaság volt ez a kétpontosMegnézték a Cowboys - Lionst az alapszakasz végéről
Hanni
10 hónapja
Most akkor visszadőlt? Vagy mi a helyzet, valaki segítsen.Ez olyan mintha egy ilyen retek dagadt, 400lbs+os lennél, nem látnád a saját pöcsöd, és a prostitól kérdeznéd akció közben, hogy mi a helyzet, merre dől éppen.
mustaine
10 hónapja
Jó nagy csacskaság volt ez a kétpontos
10 hónapja
Assurbanapli
1 355
Platón egy barlangban dőlt el, és rémálmai lettek tőle.Ezek a Platóni gondolatokEldőlt?El. De attól még eldőlhet megint.
mustaine
Assurbanapli
Sixo
10 hónapja
garbage time 😊Most akkor visszadőlt? Vagy mi a helyzet, valaki segítsen.Nem tudom kérdezzük meg a szakértőket.
mustaine
@balintbaba @nb2 szabad még nézni, vagy már mindegy?
tenorx
10 hónapja
Most akkor visszadőlt? Vagy mi a helyzet, valaki segítsen.Nem tudom kérdezzük meg a szakértőket.
mustaine
@balintbaba @NB2 szabad még nézni, vagy már mindegy?
Szerkesztette: tenorx
10 hónapja
Kampman
28 290
Most akkor visszadőlt? Vagy mi a helyzet, valaki segítsen.dülöngél
mustaine
10 hónapja
shagi0206
10 921
Nem gondoltam h ilyen simán végigmasírozik a Bucs is.
10 hónapja
Most akkor visszadőlt? Vagy mi a helyzet, valaki segítsen.
10 hónapja
Ezek a Platóni gondolatokEldőlt?El. De attól még eldőlhet megint.
mustaine
Assurbanapli
10 hónapja
nah a gyors strike back megvoltonside v bízik a d-ben?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
Azért ez korrekt volt
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Meglepetés onside?
10 hónapja
Eldőlt?A seprő ha nem támasztod ki megfelelően akkor el szokott.
mustaine
10 hónapja
SBL
2 213
Talán Tson arca van ottEbből kell a TD, és akkor eldől. Mert még nem dőlt el.Mi az a tetkó, Tyson arcán virít hasonló.
Innen Most már csöcstimeBocs, mindig elrontom:
ozibozi
Zsellér van de Vrij
Sixo
10 hónapja
Bostick anyukájának a térdekalácsátAzok, akik látták a SEA-Packers NFC-döntőt, ilyenkor csöndben maradnak.Egyáltalán nem chokerkedik ez a LionsAzt mondtad, ha 5 perc és két TD elõny, az már eldõltnek nevezhetõ. 6 perc?
tenorx
ulpianus
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
SBL
2 213
De most nincs ott BostickAzok, akik látták a SEA-Packers NFC-döntőt, ilyenkor csöndben maradnak.Egyáltalán nem chokerkedik ez a LionsAzt mondtad, ha 5 perc és két TD elõny, az már eldõltnek nevezhetõ. 6 perc?
tenorx
ulpianus
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Ebből kell a TD, és akkor eldől. Mert még nem dőlt el.Mi az a tetkó, Tyson arcán virít hasonló.
Innen Most már csöcstimeBocs, mindig elrontom:
ozibozi
Zsellér van de Vrij
10 hónapja
Nem ezt írtam, azt írtam, hogy akkor talán.Egyáltalán nem chokerkedik ez a LionsAzt mondtad, ha 5 perc és két TD elõny, az már eldõltnek nevezhetõ. 6 perc?
tenorx
ulpianus
10 hónapja
Most már ki szabad jelenteni, hogy eldőlt?Amíg nem iktriad teszi, lehet mindenkinek mindent.
SBL