Divisional vasárnap
1 feliratkozó
7 órája
maye se akar lemaradni to mutatóban
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
7 órája
Ehhez hülyének kell lenni
7 órája
Togiai nagyot focizik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
7 órája
Ez HI-HE-TET-LEN
7 órája
Faszom, még rengeteg van hátra...en is elobb odaneztem az orara, mondom jajj de jo mar csak 9 mp a negyedbol. aztan masodik pillantasra latom, hogy 9 es fel perc. elszomorodtam.
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 órája
Előbb látom a safety-t a Texans D-től, mint a TD-t az O-tól. 😀És azt a védők nem tudják prezentálnies egy TD-re van a Texans, elkepeszto.Meg egy 2 pontosra, nem kihagyható infó
csebi
shagi0206
gabokocka
7 órája
Elkepzelem mindkét támadó egységet a Seattle ellen 😊Vagy a Stidham vezette Denver O-t...
Janek
7 órája
Faszom, még rengeteg van hátra...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
7 órája
Elkepzelem mindkét támadó egységet a Seattle ellen 😊Előtte meg még egy Denver D-no jó barát
Janek
Poloska vagyok.
7 órája
Nehezen tudom elképzelni, hogy AFC-es csapat nyerjen az SB-én.
7 órája
És azt a védők nem tudják prezentálnies egy TD-re van a Texans, elkepeszto.Meg egy 2 pontosra, nem kihagyható infó
csebi
shagi0206
7 órája
tudom-tudom. pedig o az El Salvadori Fuerte San Fracisco-Hercules rangadot nezi elsosorban.Ezt még kb Sixo is tudtasztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
gabokocka
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
7 órája
Elkepzelem mindkét támadó egységet a Seattle ellen 😊
7 órája
Mi ez az eltartott kisujj?sztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Szar helyre és lassan dobta, megvolt bőven az elszakadás.
csebi
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
es egy TD-re van a Texans, elkepeszto.Ez olyan mintha azt mondanád hogy a 90 éves úr egy merevedésre van a b*szástól.
csebi
Jól hangzik, de nem megy az olyan könnyen...
7 órája
es egy TD-re van a Texans, elkepeszto.Meg egy 2 pontosra, nem kihagyható infó
csebi
7 órája
Ezt még kb Sixo is tudtasztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
gabokocka

7 órája
sztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Szar helyre és lassan dobta, megvolt bőven az elszakadás.
csebi
7 órája
sztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
7 órája
es egy TD-re van a Texans, elkepeszto.
7 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákJó, de te még Popek hatása alatt vagy 😅🤣
fake.id
Poloska vagyok.
7 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákMert itt komoly szakmázás megy.
fake.id