Divisional vasárnap
1 feliratkozó
6 órája
Újabb fumbli és turnover, sírok 🤣🤣🤣

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 órája
na jó ilyen tényleg nincs 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 órája
jo de az El Savadori ligaban meg mindket csapat odaerhet a Playoffra, addig a La Horquetta biztosan nem jut be a Karib Kupaba, es a Port of Spainnek is eleg minimalis az eselye ...Ahelyett hogy a trinidadi Port of Spain-La Horquettát néznétudom-tudom. pedig o az El Salvadori Fuerte San Fracisco-Hercules rangadot nezi elsosorban.Ezt még kb Sixo is tudtasztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
gabokocka
warr_b
csebi
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 órája
LOLLLL
6 órája
jelenna most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákNem kell messzire menni. Ajánljuk ezt a hsz-t azoknak, akik a CHI-GB meccs szünetében 3-21-nél elmentek aludni.
fake.id
nagylaza, főpohárnok
6 órája
Legjobb meccs eddig 😃
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
6 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákNem kell messzire menni. Ajánljuk ezt a hsz-t azoknak, akik a CHI-GB meccs szünetében 3-21-nél elmentek aludni.
fake.id
6 órája
Stroud 2/2 Red.Zone drive, just sayin'.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 órája
maye se akar lemaradni to mutatóbanKb az előrevetődéses volt Maye hülyesége. A többi inkább Campbelen megy el
peach
6 órája
Inkább fusson mint dobjon
6 órája
Na meglesz még ebben a driveban a következő INT?
6 órája
én meg azt raktam hogy turnover 2,5 alatt XDmármint negyedenként? Mert akkor talán még jó vagy
remontada
6 órája
Houston vedelem nem akar ma se kikapni. 😊
6 órája
Ezt minden NFC East csapat nevében kikérem magamnak 😉Mi a faszom ez a meccs 😀NFC East csoportmeccs.
tenorx
iktriad
6 órája
mondtam az elején, hogy nekem mindegy. semmi bajom ezzel a patriotsszal, most is csak azért szurkolok módjával a houstonnak, hogy ezek a nagyívű megmondások a qb cseréről ballisztikus ívben álljanak a földbe 🤗na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákA nagy lóf@szt most kezdtél szuroklni a Texansnak. Eddig a Patsnek drukkoltál? 🫠
fake.id
vpi
Szerkesztette: fake.id
6 órája
csak azokból a labdákból nincs para ami higginsre megy
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
6 órája
Mint a jó offense szerelmese, ki kell jelentenem, hogy ez a meccs egy trágya.mint a jó defense szerelmese ki kell jelentenem, hogy ez a meccs egy orgazmus 😀
realcamp
6 órája
Ahelyett hogy a trinidadi Port of Spain-La Horquettát néznétudom-tudom. pedig o az El Salvadori Fuerte San Fracisco-Hercules rangadot nezi elsosorban.Ezt még kb Sixo is tudtasztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...Mondjuk olyan nehéz nem volt kitalálni, én is tudtam mi fog jönni.
csebi
gabokocka
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 órája
Stroud az egy személyes pass rushba belefut.
Egy jéghideg mit kérsz?
6 órája
Az 1971-es Cowboys-Colts Super Bowlon volt 11 turnover.Simán meglehet
Kampman