Divisional vasárnap
1 feliratkozó
8 órája
Azt nem. Viszont kétszer kiállítottak. Egyszer káromkodás miatt, a másikra nem emlékszem.Nem dobtál 4 picket?Én is kapus voltam vízilabdában, de sosem védtem ilyen szarul.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
nagylaza, főpohárnok
gabokocka
8 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákSajna.
fake.id
BTW a 44 éves Rivers-szel a Texansban ez a meccs már 31-6 lenne kb a Texansnak.
8 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákCurlingben is cserélik a seprőt.
fake.id
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája
False start elengedve.gratIgazából kompenzálták a szar spotot, Chubb megfutotta előtte a 1st downt. 🤣
Imitheking
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
8 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiákA nagy lóf@szt most kezdtél szuroklni a Texansnak. Eddig a Patsnek drukkoltál? 🫠
fake.id
8 órája
Most úgy csinálsz mintha Will Anderson Jr-on nem lenne minden második playnél holdingFalse start elengedve.gratKb 3 zászló maradt el.....
Imitheking
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
8 órája
Azért amíg a Pats offense nem tud valami értelmes drájvot vezetni ez nem lefutott meccs
8 órája
sztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiák
8 órája
False start elengedve.gratKb 3 zászló maradt el.....
Imitheking
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 órája
Nem dobtál 4 picket?Én is kapus voltam vízilabdában, de sosem védtem ilyen szarul.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
nagylaza, főpohárnok
8 órája
mert nem jatszottal ellenunk.Én is kapus voltam vízilabdában, de sosem védtem ilyen szarul.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
nagylaza, főpohárnok
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
Menekülés a győzelembe houstoni módra, csak nácik helyett ICE-ügynökök ülnek az öltözőben.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája
Burrow vagy Allen 😀hatha leigazoljak Rodgerst 😉 vagy Wilsont ...Stafford se volt FA 😉egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értiden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
Toto21
csebi
Toto21
csebi
8 órája
Alapszakaszban a 2. legkevesebb eladott labda. Nem is értem baszdmeg.Kihagyta a szezon felét a vak jóember a center mögött.
LanceVance
8 órája
Én is kapus voltam vízilabdában, de sosem védtem ilyen szarul.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
8 órája
Kíváncsi vagyok, mit fogtok mondani, ha megnyeri a HOU.🙂hogy adják oda a Texans egész védelmének az MVP címet
nagylaza, főpohárnok
8 órája
Sztem ez másik sportág, itt ilyet nem tudsz megcsinálni, hogy utána a következő meccsen megint odaállj a kezdő QB-val.
8 órája
realcamp
165
Na ittvan, innentől sima houston, csak figyeljétek
8 órája
False start elengedve.grat
8 órája
Disztl is pihent Kanada ellen a szovjet meccs után, de a franciák ellen megint védett (ami meg 0-3).Hokiban is cserélik a kapust ha van 6-7 kapott gól.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
zacknorb
8 órája
hatha leigazoljak Rodgerst 😉 vagy Wilsont ...Stafford se volt FA 😉egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értiden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
Toto21
csebi
Toto21
8 órája
Na de ez foci. Nem vízilabda vagy baseball. Teljesen más egy csapat felépítése, és abban egy franchise QB szerepe. Franchise QB-t ha egészséges nem cserélünk le, mert még hibák után is ő a legjobb opció a feladatra. Ezért ő a franchise QB.Baseballban is, ha a csilivili 300 millió dolláros kezdődobód enged 10 runt az első 4 inningben, akkor jön a reliever. A következő meccsén ugyanúgy jön, nincs ebből gond, mert nem a személye ellen szól, hanem a teljesítménye miatt kell ezt meghúzni.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
shawnka
8 órája
Hálf tájm edzsásztment!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta