NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 697
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Bosa helyett is jöhet valami ismeretlen arc, szegény Eagles csupa váratlan fordulat 😕Jah, végén még hozd ki belőle, hogy tulajdonképpen jól is jártak 😀na ez a szerencse a PhillynekMiert? Bejott egy scramble wb akinek nem szamit az egeszsege kb (akarmilyen csunyan hangzik) es akirol nincs video, egy rookie gamemanager helyett.
csi77
Ebbol meg jol is kijohetnek.
undisputedly
Szesze
több mint 1 éve
Northwestern Illinois State?Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
több mint 1 éve
szerintem mindenki emlékszik h annó melyik egyetemre járt.Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
mondjuk én csak 2 évtizeddel ezelőtt 😛
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Usa. Nyertem?Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
több mint 1 éve
Hullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?
több mint 1 éve
Nem jartak jol, de azert a niner O#-ban nem Purdy a sarkany feje.Jah, végén még hozd ki belőle, hogy tulajdonképpen jól is jártak 😀na ez a szerencse a PhillynekMiert? Bejott egy scramble wb akinek nem szamit az egeszsege kb (akarmilyen csunyan hangzik) es akirol nincs video, egy rookie gamemanager helyett.
csi77
undisputedly
Szesze
több mint 1 éve
Az már pl annyira nem fog èrdekelni pláne ha a KC ellen játszunkEgesz szezonban jo nagy makkerek vagyunk, de ez a 49ersnek ultraszopasHa meglesz az SB a sok mák nehogy ott nyaljon vissza
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ha ez így megy tovább, filmet csinálnak Haasonról - The Chronicles of Reddick címmel.
több mint 1 éve
Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
érthetö mint két tojásBucs legend Josh Johnson?Brad Johnsonnal keverik
Jakehomer
Kampman
több mint 1 éve
Jah, végén még hozd ki belőle, hogy tulajdonképpen jól is jártak 😀na ez a szerencse a PhillynekMiert? Bejott egy scramble wb akinek nem szamit az egeszsege kb (akarmilyen csunyan hangzik) es akirol nincs video, egy rookie gamemanager helyett.
csi77
undisputedly
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Rodgers és Luck visszavonulnak, csökkenő nézőszám, lejtőCaleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Csak igaza lett a vátesz GYURI-nak
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
Cardinals legend Haason Reddick
több mint 1 éve
Eagles kecsket aldozott ev elejen?
több mint 1 éve
Egesz szezonban jo nagy makkerek vagyunk, de ez a 49ersnek ultraszopasHa meglesz az SB a sok mák nehogy ott nyaljon vissza
eaglesmcnabb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Azèrt majdnem elengedtük
több mint 1 éve
dinkaaa
1 044
Nyerhet bárki, a legjobb a Frisco.... a többiek nem lennének sehol helyettünk!Vegyél vissza sztem picit
Tapsi Hapsi
több mint 1 éve
faszért nem az afc meccs van hamarabb 😞mert sima Bengals w lesz
peach
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
na ez a szerencse a PhillynekMiert? Bejott egy scramble wb akinek nem szamit az egeszsege kb (akarmilyen csunyan hangzik) es akirol nincs video, egy rookie gamemanager helyett.
csi77
több mint 1 éve
Caleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Csak igaza lett a vátesz GYURI-nak
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Ahogy mondtam Unleash the beasts. Reddick egy kibaszott cheat game
több mint 1 éve
Kampman
28 313
faszért nem az afc meccs van hamarabb 😞felváltva megy évről-évre
peach
több mint 1 éve
JéBé
7 035
akkor szerintem jön az underem és az eagles hendim isPurdy labdavesztes kellene nekem, es ez a fumbe amibe beleserult nincs jovairva😀
Kúrfürst briareos