NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 694
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Kampman
28 313
A Seahawks elleni NFC-döntőben volt, 2014-ben.Nem, az Eagles voltMost vmiért eszembe jutott egy korábbi meccsük, amikor az Eagles szurkolók megdobálták Bowmant, amikor vitték le kiskocsival...Az szerintem Seahawks volt. Cukorkaval. Paraszt volt az a par drukker.
shagi0206
undisputedly
shagi0206
több mint 1 éve
Eagles kecsket aldozott ev elejen?Brady még él.
Blevi
San Diego. Onnan tudom, hogy láttam melyik csapatból hány FCS-es van a még állva lévők közül a héten. 😀Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
több mint 1 éve
JustoVillar
625
De csak a QB School miatt 😀mondjuk amilyen organuma és stílusa van a csavonak, simán el tudnám képzelni kommentatornak.Hullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
Kampman
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
2015-ös Konf döntő volt talán, amikor Bowman-nek a Goal Line-nál tört el a lába egy tackle után nem?Most vmiért eszembe jutott egy korábbi meccsük, amikor az Eagles szurkolók megdobálták Bowmant, amikor vitték le kiskocsival...Az szerintem Seahawks volt. Cukorkaval. Paraszt volt az a par drukker.
shagi0206
undisputedly
több mint 1 éve
Mèg mi kaptuk a zászlót 🥴😏Szegeny Eagles meg a birok is ellenuk 😕
dande2
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Ezt én nem hiszem el, mi történik mindig Shanny csaptaival.Orvosi gárda és a mű fű segít
Szerencsétlenség a köbön.
KeyG
több mint 1 éve
Azt csak te hiszedDetto. 😀Az már pl annyira nem fog èrdekelni pláne ha a KC ellen játszunkEgesz szezonban jo nagy makkerek vagyunk, de ez a 49ersnek ultraszopasHa meglesz az SB a sok mák nehogy ott nyaljon vissza
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Jobbágy
dande2
Miután meglett az elso SB, valahol a címhajszolást elengedtem, játsszunk szórakoztatóan, és akkor a végeredmény annyira nem izgat.
eaglesmcnabb
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Vegulis nem o van fent a legtobbet a tamadasoknal. Szoval szinte nem is szamit. 😜Nem jartak jol, de azert a niner O#-ban nem Purdy a sarkany feje.Jah, végén még hozd ki belőle, hogy tulajdonképpen jól is jártak 😀na ez a szerencse a PhillynekMiert? Bejott egy scramble wb akinek nem szamit az egeszsege kb (akarmilyen csunyan hangzik) es akirol nincs video, egy rookie gamemanager helyett.
csi77
Ebbol meg jol is kijohetnek.
undisputedly
Szesze
undisputedly
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Aki szintén játszott mindkét csapatban, TO kedvenc csapattársajeff garcia ftwHullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Ja itt készülnek a csoda QB-ra meg az NFL sack leaderre az a szemét 49-ers meg jól megkeverte a kártyákat XDBosa helyett is jöhet valami ismeretlen arc, szegény Eagles csupa váratlan fordulat 😕Jah, végén még hozd ki belőle, hogy tulajdonképpen jól is jártak 😀na ez a szerencse a PhillynekMiert? Bejott egy scramble wb akinek nem szamit az egeszsege kb (akarmilyen csunyan hangzik) es akirol nincs video, egy rookie gamemanager helyett.
csi77
Ebbol meg jol is kijohetnek.
undisputedly
Szesze
Szesze
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Bosa a padon sérül meg, mi jöhet még a 49. nek
több mint 1 éve
ez mennyire agyatlan sérüléselőször van meccsen a pálya szélén
shawnka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
vazze ki vuduzta meg szerencsétlen 49ers-t???
több mint 1 éve
jeff garcia ftwHullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Most vmiért eszembe jutott egy korábbi meccsük, amikor az Eagles szurkolók megdobálták Bowmant, amikor vitték le kiskocsival...Az szerintem Seahawks volt. Cukorkaval. Paraszt volt az a par drukker.
shagi0206
több mint 1 éve
Három évtizeddel ezelőtt még oviba járt, nem? 😊Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Ezt én nem hiszem el, mi történik mindig Shanny csaptaival.Szerencsétlenség a köbön.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Detto. 😀Az már pl annyira nem fog èrdekelni pláne ha a KC ellen játszunkEgesz szezonban jo nagy makkerek vagyunk, de ez a 49ersnek ultraszopasHa meglesz az SB a sok mák nehogy ott nyaljon vissza
eaglesmcnabb
ThundersNFL a Jobbágy
dande2
Miután meglett az elso SB, valahol a címhajszolást elengedtem, játsszunk szórakoztatóan, és akkor a végeredmény annyira nem izgat.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Northeastern West Virginia State, te.... 😕Northwestern Illinois State?Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
Löfli
több mint 1 éve
Mèg mi kaptuk a zászlót 🥴😏
több mint 1 éve
ez mennyire agyatlan sérülés
több mint 1 éve
roppihe
244
Minden ellenünk van.Szerintem ha Purdy visszajön talán de szarul kezdünk
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Most vmiért eszembe jutott egy korábbi meccsük, amikor az Eagles szurkolók megdobálták Bowmant, amikor vitték le kiskocsival...
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Hullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
több mint 1 éve
Én. ELTE.Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio