NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 698
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
roppihe
244
😄😄😄Juci lenne a qb😄😄😄
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Pedgi orbit FS volt
több mint 1 éve
De marika néni! a joey kezdte🙀Ja miután kihúzta a 49rs játèkos a pályárólJobe-ra ez a zászló, kedves.Térden rúgta Bosát....
balintbaba
ThundersNFL a Jobbágy
dande2
több mint 1 éve
Döcögünk rendesenPedig most a 49ers elég alul van, itt kellene különbséget kialakítani
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
több mint 1 éve
Eagles nem akar nyerni?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mièrt nem lehet pontosan odadobni......
több mint 1 éve
Ja miután kihúzta a 49rs játèkos a pályárólJobe-ra ez a zászló, kedves.Térden rúgta Bosát....
balintbaba
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 313
eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Előtte láttad mi volt?Jobe-ra ez a zászló, kedves.Térden rúgta Bosát....
balintbaba
ThundersNFL a Jobbágy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Döcögünk rendesen
több mint 1 éve
roppihe
244
Most kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a Philly es unalmas legyen.😃😃
undisputedly
több mint 1 éve
A JT a Just turnovers rövidítése volt. 😀Hullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Jobe-ra ez a zászló, kedves.Térden rúgta Bosát....
balintbaba
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Most kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.9 ersnek drukkolni nehogy elhuzzon a 9rs? 😇
undisputedly
több mint 1 éve
Most kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
több mint 1 éve
Bosa abba sérült bele,hogy a Philly játékos térden rúgta....azonnal eject
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Nem nagyon èrtem a gameplant......
több mint 1 éve
Most kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a Philly es unalmas legyen.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Bosa a padon sérül meg, mi jöhet még a 49. nekHogy kiesnek pl?
Szipeter
több mint 1 éve
nem véletlenül mensönöltem őtAki szintén játszott mindkét csapatban, TO kedvenc csapattársajeff garcia ftwHullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
Kampman
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 1 éve
Jim Harbaugh toborozta, ennyit segítek 😀Northwestern Illinois State?Bucs legend Josh Johnson?Ki tudja rajtam kívül segítség nélkül hogy melyik egyetemre járt három évtizeddel ezelőtt?
Jakehomer
r.baggio
Löfli
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Jobe-ra ez a zászló, kedves.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Kampman
28 313
Nem, nekem a 2007-es World Bowlról maradt meg, amit a sporttévé is adott.De csak a QB School miatt 😀mondjuk amilyen organuma és stílusa van a csavonak, simán el tudnám képzelni kommentatornak.Hullanak a Niners kulcsjátékosai. Hol van ilyenkor Arden Key?JT O'Sullivan, minden idők számomra legemlékezetesebb, mindenki által már elfeledett Niners QB-ja
iktriad
Kampman
JustoVillar