Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
úgy hogy hamis a babaKern, The WireHogy kerül ide Woody Allen magyar hangja/Kardos doktor?
Adirotor
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
roppihe
244
😃😃😃Nem tudják megerősíteni? Ennél sokkal életképesebb érv lett volna, ha azt mondják, hogy az a pálya része.Hat nem sok camera figyeli a kamerat.
Assurbanapli
gabor25
több mint 1 éve
JustoVillar
625
The Wire BOWLHa a pats játszana akkor Wire Gate 😀
csebi
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Tarsi
1 244
Eddig ezen a meccsen senki nincsen formában, a sporikat is beleszámolva
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem tudják megerősíteni? Ennél sokkal életképesebb érv lett volna, ha azt mondják, hogy az a pálya része.Hat nem sok camera figyeli a kamerat.
Assurbanapli
több mint 1 éve
Kern, The WireHogy kerül ide Woody Allen magyar hangja/Kardos doktor?
Adirotor
több mint 1 éve
Azt a drótot csak úgy nem teszik magától oda, Brüsszel megcsinálta ezt is.
több mint 1 éve
Elég komoly kabaré az első negyed eddig! Komikum, tragikomikum....
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Hazai drót volt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
De ha eltalalta akkor mi lett volna
több mint 1 éve
Amúgy arra miért nincs zászló h a philly csere játékosok play közben be mászkálnak????Mer nekünk mindig csalnak 😊
csebi
több mint 1 éve
The Wire BOWL
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Lemaradt a vessző a nem után. 😀De játszott.Nem, játszott a Chicago-ban 2010-ben az NFC döntőben, mint 3. QB.Caleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Ezt a nevet most találtad ki.
Kampman
akdestroyer
iktriad
Kampman
több mint 1 éve
Nem huz fel, nem neztem x resz utan.Tegyél be néhány rings of power jelenetet, az sztem úgy felhuz h nem kell aggódni az ébren maradason 😊Elirtam, szerintem a kontextus tok egyertelmuve tette. Most egy 9ers labdaszerzesert kell drukkolni. Valahogy ebren kell maradnom a Bengals meccsig, ha ez unalmas, felo, hogy nem sikerul.ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
Kúrfürst briareos
undisputedly
csebi
Na, mondjuk ez a drot dolog eleg unlucky a Phillynek, de egy fumble izgalmasabb lett volna.
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Nem tudják megerősíteni? Ennél sokkal életképesebb érv lett volna, ha azt mondják, hogy az a pálya része.
több mint 1 éve
WE CANNOT CONFIRMHAHAHAHAHA
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Tuti ha kikapnak ez lesz a The Wire címlapján
több mint 1 éve
Kampman
28 313
De játszott.Nem játszott a Chicago-ban 2010-ben az NFC döntőben, mint 3. QB.Caleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Ezt a nevet most találtad ki.
Kampman
akdestroyer
iktriad
több mint 1 éve
A meccset támogatta a Drót sorozat DVD kiadása.
több mint 1 éve
Akkor muszáj lesz hogy a D megnyerje.....
több mint 1 éve
Toto21
5 950
Johnson mar megint?
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Ez a meccs eddig kaotikus