Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Nem azért nem veszi le a sisakot, mert hátha visszajön, hanem mert nem tudja felemelni a karját, hiszen az sérült. 😃
több mint 1 éve
Fuh. Botrany a meccs, de legalabb szoros.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem 😊Nem tudom eldonteni, hogy ezt komolyan irod-e.Nem is nézhetted az X rész után, mert csak VIII részes volt.Nem huz fel, nem neztem x resz utan.Tegyél be néhány rings of power jelenetet, az sztem úgy felhuz h nem kell aggódni az ébren maradason 😊Elirtam, szerintem a kontextus tok egyertelmuve tette. Most egy 9ers labdaszerzesert kell drukkolni. Valahogy ebren kell maradnom a Bengals meccsig, ha ez unalmas, felo, hogy nem sikerul.ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
Kúrfürst briareos
undisputedly
csebi
Na, mondjuk ez a drot dolog eleg unlucky a Phillynek, de egy fumble izgalmasabb lett volna.
undisputedly
Lúdas Solymi
undisputedly
több mint 1 éve
JustoVillar
625
El tudnám képzelni alatta a Benny Hill show zenéjét 😀Elég komoly kabaré az első negyed eddig! Komikum, tragikomikum....Mondjuk ki: eddig szar a meccs.
nagir
undisputedly
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
hát ez így teljesen élvezhetetlenné tette a meccset..
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Nem is hanem bill belicsit vagta el.The Wire BOWLHa a pats játszana akkor Wire Gate 😀
csebi
JustoVillar
több mint 1 éve
látszik h nem komcsi a liga😃😃😃Nem tudják megerősíteni? Ennél sokkal életképesebb érv lett volna, ha azt mondják, hogy az a pálya része.Hat nem sok camera figyeli a kamerat.
Assurbanapli
gabor25
roppihe
több mint 1 éve
És a Feri húzta be.Azt a drótot csak úgy nem teszik magától oda, Brüsszel megcsinálta ezt is.Soros pénzéből
Coolearie
shagi0206
több mint 1 éve
Nem tudom eldonteni, hogy ezt komolyan irod-e.Nem is nézhetted az X rész után, mert csak VIII részes volt.Nem huz fel, nem neztem x resz utan.Tegyél be néhány rings of power jelenetet, az sztem úgy felhuz h nem kell aggódni az ébren maradason 😊Elirtam, szerintem a kontextus tok egyertelmuve tette. Most egy 9ers labdaszerzesert kell drukkolni. Valahogy ebren kell maradnom a Bengals meccsig, ha ez unalmas, felo, hogy nem sikerul.ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
Kúrfürst briareos
undisputedly
csebi
Na, mondjuk ez a drot dolog eleg unlucky a Phillynek, de egy fumble izgalmasabb lett volna.
undisputedly
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Lungo Drum Kft tette fölAzt a drótot csak úgy nem teszik magától oda, Brüsszel megcsinálta ezt is.Soros pénzéből
Coolearie
shagi0206
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Mint Garamvölgyi Laci régen, sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk 😁WE CANNOT CONFIRMlesz még "doesn't stand" is
HAHAHAHAHA
r.baggio
Kampman
több mint 1 éve
Borzasztò lassú meccs lesz ez ìgy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 1 éve
Az eleje eleg jo voltElég komoly kabaré az első negyed eddig! Komikum, tragikomikum....Mondjuk ki: eddig szar a meccs.
nagir
undisputedly
több mint 1 éve
Szipeter
1 650
Nem tudják megerősíteni? Ennél sokkal életképesebb érv lett volna, ha azt mondják, hogy az a pálya része.Simán lehet, hogy egy moszkitórajban akadt el🤣, tényleg nehéz a drótra fogni
Assurbanapli
több mint 1 éve
nem, csak mérhetetlen eagles kisebbségi komplexusod lassan mindenkinek szemet szúr 😉Amúgy arra miért nincs zászló h a philly csere játékosok play közben be mászkálnak????Mer nekünk mindig csalnak 😊
csebi
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
Eddig ezen a meccsen senki nincsen formában, a sporikat is beleszámolvaŐket minden meccsen be lehet 😁
Tarsi
több mint 1 éve
casaubon
2 392
gfycat.com/likelytarticefishBJ Raji is csak a képzeletem szüleménye 😕Caleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Ezt a nevet most találtad ki.
Kampman
akdestroyer
Kampman
több mint 1 éve
Plusz a 🚛 a miénk és elakarunk menni veleúgy hogy hamis a babaKern, The WireHogy kerül ide Woody Allen magyar hangja/Kardos doktor?
Adirotor
iktriad
Negritis, a vajda
Draft
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem is nézhetted az X rész után, mert csak VIII részes volt.Nem huz fel, nem neztem x resz utan.Tegyél be néhány rings of power jelenetet, az sztem úgy felhuz h nem kell aggódni az ébren maradason 😊Elirtam, szerintem a kontextus tok egyertelmuve tette. Most egy 9ers labdaszerzesert kell drukkolni. Valahogy ebren kell maradnom a Bengals meccsig, ha ez unalmas, felo, hogy nem sikerul.ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
Kúrfürst briareos
undisputedly
csebi
undisputedly
több mint 1 éve
Elég komoly kabaré az első negyed eddig! Komikum, tragikomikum....Mondjuk ki: eddig szar a meccs.
nagir
több mint 1 éve
Ez tényleg egy szürreális első negyed volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
shagi0206
10 922
Azt a drótot csak úgy nem teszik magától oda, Brüsszel megcsinálta ezt is.Soros pénzéből
Coolearie
több mint 1 éve
De ha eltalalta akkor mi lett volnaLejön a kamera
Adirotor
Draft