Konfdöntők
2 feliratkozó
több mint 1 éve
76ers-Nuggets meccsen konkrétan volt egy 5 a 4 elleni támadás 😀fradi is döcögött ma szóval stilusosMinket is megzavar ez egèsz ritmustalanságdöcögős egy meccs lesz
dande2
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
hülye egy hétvége
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
roppihe
244
Ez is pöcs döntés volt
több mint 1 éve
csipkelli
4 008
Nem látod te barom.
több mint 1 éve
Amúgy arra miért nincs zászló h a philly csere játékosok play közben be mászkálnak????
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Monty Python 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
692
Röhej, de most látható, hogy a phily miért verhető,.... csak most lehet nem nekünk!
több mint 1 éve
Kern, The Wire
több mint 1 éve
Tegyél be néhány rings of power jelenetet, az sztem úgy felhuz h nem kell aggódni az ébren maradason 😊Elirtam, szerintem a kontextus tok egyertelmuve tette. Most egy 9ers labdaszerzesert kell drukkolni. Valahogy ebren kell maradnom a Bengals meccsig, ha ez unalmas, felo, hogy nem sikerul.ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
Kúrfürst briareos
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Eljinxeltèk hogy gyirs meccs lehet
több mint 1 éve
casaubon
2 392
De meg Hussey is docogfradi is döcögött ma szóval stilusosMinket is megzavar ez egèsz ritmustalanságdöcögős egy meccs lesz
dande2
🤘 gaben 🤘
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
Kampman
28 313
BJ Raji is csak a képzeletem szüleménye 😕Caleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Ezt a nevet most találtad ki.
Kampman
akdestroyer
több mint 1 éve
Spori sincs toppon 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
eltalálta a drótot bazmeg 🤣
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 1 éve
fradi is döcögött ma szóval stilusosMinket is megzavar ez egèsz ritmustalanságdöcögős egy meccs lesz
dande2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
A fullback azért lenne jó opció, mert Fitzpatrick után újra lenne Harvard alumnus NFL QB
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Minket is megzavar ez egèsz ritmustalanságdöcögős egy meccs lesz
dande2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Jó szar punt
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Minket is megzavar ez egèsz ritmustalanság
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Eagles nem akar nyerni?Minek fárasszák magukat? Megvárják, amíg az egész niners lesérül
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Elirtam, szerintem a kontextus tok egyertelmuve tette. Most egy 9ers labdaszerzesert kell drukkolni. Valahogy ebren kell maradnom a Bengals meccsig, ha ez unalmas, felo, hogy nem sikerul.ja nem vagyok fennakadva.eredményközvetítőben vagy, ne akadj fel ilyenekenMost kicsit a 9-ersnek kell drukkolni, nehogy elhuzzon a 9ers es unalmas legyen.wut?
undisputedly
Kúrfürst briareos
Kampman
ugyanakkor boobs where?
Kúrfürst briareos
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Caleb Hanie óta nem volt ennyire valószínűtlen QB konferenciadöntőn.Ezt a nevet most találtad ki.
Kampman
több mint 1 éve
bogjosi
1 492
konkrétan niners játékos tette röppályára a sast...milyen kizárást kéne kapnia? 😀 😀Jobe-ra ez a zászló, kedves.Térden rúgta Bosát....
balintbaba
ThundersNFL a Jobbágy
zászlót meg azért kapta, mert fejbekólintotta a ninersest..
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Na az afc döntő már most eldőlt, ebben a negyedben kell meginni minden bekészített sört és energiaitalt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal