Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
Crosby nem rúgott messzire
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
cikesz
590
Ki ez Kerek mellett, mert valami borzalom
több mint 3 éve
mekkorát csulázott emberünk a national anthem alattEl is kapták gyorsan a képet.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Isten látja lelkemet, nem vagyok olyan, de a Kerek Istvánt nem tudom röhögés nélkül nézni...kiő?
tomz
több mint 3 éve
nando89
3 894
Na gyerünk
több mint 3 éve
James007
1 854
Ezeöccáááá! 😀
több mint 3 éve
Dikk hol vannak a "bombázók?portlandi lázongásoknál bombáznak
Hanni
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Isten látja lelkemet, nem vagyok olyan, de a Kerek Istvánt nem tudom röhögés nélkül nézni...
több mint 3 éve
James007
1 854
Buday magyar hangja Zaho.. 😀
több mint 3 éve
belaggolt a stream a "brave" résznél vagy csak ennyire el lett nyújtva?
több mint 3 éve
mekkorát csulázott emberünk a national anthem alatt
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Dikk hol vannak a "bombázók?
több mint 3 éve
Köszi szépenesetleg várható youtbobos stream?Nem tudom meddig él majd
Vrij6
www.youtube.com/watch?v=evR5ZwBh8b8&feature=youtu.be
Gorro
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 3 éve
Go Packers!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Hajrá nem Brady, ja az Rodgers akkor mégis Brady!
több mint 3 éve
kukuccs. az arena4-hez tud valaki adni közvetlen linket?
több mint 3 éve
Na nekem ez a link már nem él 😕Most jeghoki van! De itt adja az nfi-t is! 😀 :---->Hokizás....Nem buzulunk 😂😂😂
m.youtube.com/watch?v=-86dYIMs8Xs&feature=youtu.be
Csita
ThundersNFL
több mint 3 éve
Hajrá nem-bradyk!
több mint 3 éve
Go Pack Go!Jó estét és sérülésmentes meccset mindenkinek!
több mint 3 éve
esetleg várható youtbobos stream?Nem tudom meddig él majd
Vrij6
www.youtube.com/watch?v=evR5ZwBh8b8&feature=youtu.be
#KeepPounding
több mint 3 éve
jó estét, hajrá Packers