Konferenciadöntők
1 feliratkozó
több mint 3 éve
30 ezüstöt daráltam 2 hete!Abban van egy nagyon komoly spanyol csaj!
több mint 3 éve
huf v usd?Hát a minőség alapján Vágási Feri készítette a felvételt. Viszont Erin asszem 55 milliót kereset (kártérítésként) miatta. Ó, az amerikai jog szépségei...Szomszéd?Igen, amikor szerencséje van az embernek az ablakból is látni 😉
steelwolf
Heisman
iktriad
több mint 3 éve
sosem rugdosnék egy nőt se, és nem azt mondom h nem lehetne megbaszni (főleg azért h utána toljak képet róla fórumra 😀)na tessék a király meztelen.Azért gondolom nem rugdosnád ki az ágyadból.
azért messze van ez egy álomnőtöl
briareos
iktriad
de azt a szintű istenítést ami itt megy h kb egyesek már 500 méter zúzott üvegen is végighúznák a heréiket csak h erin andrews arconköphesse őket, azt nem értem.
csak itt a kis budapesten rengeteg ilyen és komolyabb nő van.
több mint 3 éve
Irigyellek benneteket, hogy az NFC-döntő után tudtok aludni.Na faszomat megint bealudtam 🥴🤦♂️A 2. negyed végén én is.
Breki
Kampman
több mint 3 éve
Gabor81
803
ki ez eszti?na tessék a király meztelen.
Heisman
briareos
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Bocs az offért: van valaki, aki lát legalább 50 százalékos esélyt arra, hogy a Bills megnyeri?kizárt, nem lesznek már 1 birtokláson belül szerintem.
nagylaza
több mint 3 éve
Hát a minőség alapján Vágási Feri készítette a felvételt. Viszont Erin asszem 55 milliót kereset (kártérítésként) miatta. Ó, az amerikai jog szépségei...Szomszéd?Igen, amikor szerencséje van az embernek az ablakból is látni 😉
steelwolf
Heisman
több mint 3 éve
Bocs az offért: van valaki, aki lát legalább 50 százalékos esélyt arra, hogy a Bills megnyeri?
több mint 3 éve
miss Kapás Bogiról nincs? 😀
Heisman
ha már szóbakerült az előző etapban
több mint 3 éve
És még a sorozat is jó amiben a jelenet van!Az ,öreg' Dadario!
DrChef
steelwolf
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
Breki
278
Na faszomat megint bealudtam 🥴🤦♂️
több mint 3 éve
youtu.be/nUICHDB2TJg?t=76Cyborgot ki vállalná be? 😊
Gabor81
több mint 3 éve
Igen, amikor szerencséje van az embernek az ablakból is látni 😉Szomszéd?
Heisman
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Azert lesznek meg izgalmak:
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
na tessék a király meztelen.Azért gondolom nem rugdosnád ki az ágyadból.
briareos
több mint 3 éve
Ha nem sikerül Brédit limitálni a második félidőben, akkor lehetnek apró nüanszok. (Gábor, Kispestről)
több mint 3 éve
na tessék a király meztelen.
Heisman