Konferenciadöntők
több mint 1 éve
Igen, kb. 10 yarddal lehetett volna közelebb menni, de túl nagy kockázat volt, hogy lepörög az óra.Nem lenne még egy kísérletünk?Sztem nem éri meg kockáztatni
warr_b
csebi
több mint 1 éve
Nem lenne még egy kísérletünk?jobb ez így
warr_b
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Igen, a wildcard körrel kezdtem ma, és most értem utol hol tartunk a PO-ban 😀Jó estét, sikerült benéznem a kezdést, de mire utolértem magam már nem állunk túl jólJátszik a Broncos?
Heisman nádor
nagylaza, főpohárnok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Kötelező jellegű volt, nem akarják az öltözőben Lattimoreal összeereszteni?Olyan, mint a kutyák, csak akkor ugatnak ha van közöttük kerítés, az öltözőben csak szagolgatnák egymást.
Salty
több mint 1 éve
Nem lenne még egy kísérletünk?Sztem nem éri meg kockáztatni
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Nem lenne még egy kísérletünk?6 másodperc necces
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Nem lenne még egy kísérletünk?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Ráadásul egy mp után Lattimore már vak lenneKötelező jellegű volt, nem akarják az öltözőben Lattimoreal összeereszteni?Van koztuk vagy 50 kilo kulonbseg, eleg egyoldalu lenne
Salty
casaubon
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Ajjaj jön Gonzó
több mint 1 éve
Remélem a Redskins akkor ma behívja a Commanche-ot.Azért ez instant kitiltás. Ki akarta nyomni a szemetMinden héten háború.
csebi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Azèrt a Daniels faktor ott van sajna
több mint 1 éve
Kötelező jellegű volt, nem akarják az öltözőben Lattimoreal összeereszteni?Van koztuk vagy 50 kilo kulonbseg, eleg egyoldalu lenne
Salty
több mint 1 éve
Kötelező jellegű volt, nem akarják az öltözőben Lattimoreal összeereszteni?
több mint 1 éve
ez elég clutch volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Carter mi a kurva anyád?Gondolom szokás szerint a spikeot akarta elkapni, csak kicsit hamar kezdte
warr_b

több mint 1 éve
Azért ez instant kitiltás. Ki akarta nyomni a szemetMinden héten háború.
csebi
több mint 1 éve
Többet balfaszkodunk egy félidő alatt, mint az elmúlt hat meccsen összesenPO rutin hiánya....ennyi...
warr_b
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
jah, csak többnek tűnik vmiért 😀egy félidő és másfél óra baz. mi ez?Ennyi szokott lenni.
petey
Kampman
több mint 1 éve
az a 16 éves szint, hogy egy ilyen dolgon seggfájsz kibékíthetetlenül vagy szünet nélkül bírózol, nem az, hogy én ezt enyhén szólva kabarénak érzem. de ahogy gondolodÉn vagyok az egyetlen aki a saját csapatomra is leírja ha tévednek neki, nem egy 16 éves szintű hozzászólással fogok vitatkozni. 😀de, csak tudják, hogy zokogni fogsz. az meg vicces xdHa így volt így volt. Az miért nem sárga? Lamar egészsége nem számít?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.hogy jobban sírjál xd
KeyG
fake.id
KeyG
fake.id
KeyG
több mint 1 éve
Nem volt szándékosHöhö
több mint 1 éve
Azért ez instant kitiltás. Ki akarta nyomni a szemet
több mint 1 éve
Ez miert nem 15yard?
több mint 1 éve
Carter mi a kurva anyád?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"