NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Konferenciadöntők
10 hónapja
Ha dús dombokra vágy valaki, itt van egy pár.
Sixo
10 hónapja
Vicceltem relax. Kollega irta itt hogy elvezed elrontani masnak a szorakozasat.Mert ki van nyitva a szemem? És nem nyaldosom körbe őket?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.Ne rontsd el masnak a szorakozasat!!!!
KeyG
Hendrix
KeyG
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Jó estét, sikerült benéznem a kezdést, de mire utolértem magam már nem állunk túl jólJátszik a Broncos?
Heisman nádor
10 hónapja
Múlt héten Denver meccs kapcsán ez már egyszer le lett futtatvaJó de neked könnyű. A ravens javára nem tévednekÉn vagyok az egyetlen aki a saját csapatomra is leírja ha tévednek neki, nem egy 16 éves szintű hozzászólással fogok vitatkozni. 😀de, csak tudják, hogy zokogni fogsz. az meg vicces xdHa így volt így volt. Az miért nem sárga? Lamar egészsége nem számít?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.hogy jobban sírjál xd
KeyG
fake.id
KeyG
fake.id
KeyG
csebi
Poloska vagyok.
10 hónapja
Ez így van de Elliottnak van egy gyengèbb ève sajna ez benne van, Hurtsnèl pedig lehetnènek sokkal rosszabb QB de nagyon jobb az nem reális elèrhetősègben. Szóval így kell szeretni 😁Amúgy érzésre ez most magasan a 2 leggyengebb nfc döntős csapat mióta en nézem cirka 09 óta.Szerintem meg Hurtsöt leszámítva messze a legkomplettebb csapat ez az eagles amit valaha láttam, pedig játszottunk már konf döntőt, nem is egyet. Nyilván a QB a legfontosabb playa de rajta és a kickeren kívül gyakorlatilag sehol sincs lyuk egyik egységben sem, és eddig a sérülések is szépen elkerültek minket.
esanders10
eaglesmcnabb
10 hónapja
egy félidő és másfél óra baz. mi ez?Már ez a 2 minute drive is kurva rég megy
petey
10 hónapja
Pls csak ne kezdjük el újra a múltheti az akkor már nem számított de mindenhol máshol meg mindig jellegű vitát, mert az már marha unalmas volt akkor isÉn vagyok az egyetlen aki a saját csapatomra is leírja ha tévednek neki, nem egy 16 éves szintű hozzászólással fogok vitatkozni. 😀de, csak tudják, hogy zokogni fogsz. az meg vicces xdHa így volt így volt. Az miért nem sárga? Lamar egészsége nem számít?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.hogy jobban sírjál xd
KeyG
fake.id
KeyG
fake.id
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Szerintem a félidőben is lesz egy WAS labdavesztés.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Jó estét, sikerült benéznem a kezdést, de mire utolértem magam már nem állunk túl jól
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
10 hónapja
Jó de neked könnyű. A ravens javára nem tévednekÉn vagyok az egyetlen aki a saját csapatomra is leírja ha tévednek neki, nem egy 16 éves szintű hozzászólással fogok vitatkozni. 😀de, csak tudják, hogy zokogni fogsz. az meg vicces xdHa így volt így volt. Az miért nem sárga? Lamar egészsége nem számít?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.hogy jobban sírjál xd
KeyG
fake.id
KeyG
fake.id
KeyG
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Én nem is azt mondom, hogy nem jogos a zászló, hanem hogy nálam az ilyennek bele kéne férnieEz nálam még bele kéne, hogy férjen, gyakorlatilag akkor ért hozzá mikor leért a lába. A védők nem mérlegelhetnek az oldalvonalnál, mert olyan kötéltáncokat bemutatnak sokszor a támadók a vonalon.Lassítást nézve védhető zászló, de élő sebességgel a védő tényleg nem reagálhatja le ezt, ütköznie kell
Tarsi
Kampman
10 hónapja
Én vagyok az egyetlen aki a saját csapatomra is leírja ha tévednek neki, nem egy 16 éves szintű hozzászólással fogok vitatkozni. 😀de, csak tudják, hogy zokogni fogsz. az meg vicces xdHa így volt így volt. Az miért nem sárga? Lamar egészsége nem számít?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.hogy jobban sírjál xd
KeyG
fake.id
KeyG
fake.id
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Már igyis túl sportszeruek h passzoltatjak Hurstot miközben futhatna Barkley isÉs a philly kezdi a második félidőtLehet visszaadjak fumblibol hogy ne doljon meg el😀
csebi
Tdog
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Nem kell elkeseredni, fordítottak már csapatok konfdöntőben nagy hátrányból, a Bengals a Chiefs ellen, még korábban a Niners a Falcons ellen, a Seah.....szóval voltak ilyenek.Bostick, a kurva anyad!
Kampman
10 hónapja
Gondoltak már arra hogy Brownt nem full üresen hagyják?Az tul konvencionalis
Toca
10 hónapja
Sokkal jobb csapat mint a Washington nem vitás. De ők mindent meg is tesznek a vereség érdekében.Amúgy érzésre ez most magasan a 2 leggyengebb nfc döntős csapat mióta en nézem cirka 09 óta.Szerintem meg Hurtsöt leszámítva messze a legkomplettebb csapat ez az eagles amit valaha láttam, pedig játszottunk már konf döntőt, nem is egyet. Nyilván a QB a legfontosabb playa de rajta és a kickeren kívül gyakorlatilag sehol sincs lyuk egyik egységben sem, és eddig a sérülések is szépen elkerültek minket.
esanders10
eaglesmcnabb
10 hónapja
Többet balfaszkodunk egy félidő alatt, mint az elmúlt hat meccsen összesen

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Mèg nem. Most kell mèg egy stop ès aztán TD a nyitó driveból, akkor esetleg.Nincsenek má jó zebrák ebbe a mai nfl-be.Vissza kell hozni a csere bírókat, nincs mese
Tactful Cactus
Közben el dőlt a meccs :/
gamerkr
10 hónapja
Csoda kell a Commandotól, hogy innen visszajöjjenek sajnos. Vagy pár turnover.de ne úgy mint eddig!
iktriad
10 hónapja
27-12...végeredménynek sem rossz, nemhogy egy félidőre
10 hónapja
És a philly kezdi a második félidőtLehet visszaadjak fumblibol hogy ne doljon meg el😀
csebi
10 hónapja
de, csak tudják, hogy zokogni fogsz. az meg vicces xdHa így volt így volt. Az miért nem sárga? Lamar egészsége nem számít?Lamaron hip drop tacklet végeztek múlt héten és semmi.hogy jobban sírjál xd
KeyG
fake.id
KeyG