NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
Konferenciadöntők
10 hónapja
Na akkor megint csalnak 😏Elég látványos volt
dande2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
nem ez a lényeg... hanem hogyha a buzibírók nem fújnak bele, Myles Jack még most is futna a fumble returnnelItt mindenki hulye?
casaubon
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Amúgy érzésre ez most magasan a 2 leggyengebb nfc döntős csapat mióta en nézem cirka 09 óta.Szerintem is.
esanders10
10 hónapja
TD és holding beszarás bedobta a Hócsula
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Na akkor megint csalnak 😏
10 hónapja
..és még Bostick is 😀Ezek a kickoff-ok PhillybenNe emlékeztess!
Valami kemény rontás lehet ott a visszahordókon.
gamerkr
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Nesze sánta, itt egy púp

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Amúgy érzésre ez most magasan a 2 leggyengebb nfc döntős csapat mióta en nézem cirka 09 óta.Melyik az első? Mert szvsz. az első helyre is jók.
esanders10
10 hónapja
Szerintem ez is a bírók és a Chiefs miatt van 😀😀
Poloska vagyok.
10 hónapja
Én csak igazságos bíráskodást akarok, nekem az rontja el, hogy nincs.They are want Chiefs-Eagles, nothing surpriseNem unod mèg, most mar komolyan kèrdem? Èlvezed elrontani másnak a szórakozását.... teljesen mindegy melyik csapatról vagy miről van szó muszaj beböfögnöd vhová de ez legyen a legnagyobb örömöd.... eddig amúgy semmj ilyen nem volt amíg nem jötteèl.szóval kösz
KeyG
dande2
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Ezek a kickoff-ok PhillybenNe emlékeztess!
Valami kemény rontás lehet ott a visszahordókon.
gamerkr
10 hónapja
szard már le. annyira zavar fórum kikapcs és készThey are want Chiefs-Eagles, nothing surpriseNem unod mèg, most mar komolyan kèrdem? Èlvezed elrontani másnak a szórakozását.... teljesen mindegy melyik csapatról vagy miről van szó muszaj beböfögnöd vhová de ez legyen a legnagyobb örömöd.... eddig amúgy semmj ilyen nem volt amíg nem jötteèl.szóval kösz
KeyG
dande2
10 hónapja
Ritka nagy lúzer a Skins.
10 hónapja
Amúgy érzésre ez most magasan a 2 leggyengebb nfc döntős csapat mióta en nézem cirka 09 óta.
10 hónapja
Itt mindenki hulye?
casaubon
10 hónapja
Ezek a kickoff-ok PhillybenValami kemény rontás lehet ott a visszahordókon.
10 hónapja
Édes f@szom 😀
10 hónapja
Phily ball.
10 hónapja
Van ilyen?