Konferenciadöntők
10 hónapja
Lattimore meg ki is allittatja magat a vegen
10 hónapja
Hát Lattimore nem okos, igazáböl több kárt csinál mint hasznot, elég felesleges csere volt 🙁

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Mikor tudod hogy baj van?
Amikor egy világtalan QB szétpasszol
Yamal19
bazmeg most ezért felidéződött a máltai lányok videóSosem voltam még Máltán.Kellett Kampmant beengedni az országba.BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
10 hónapja
Mi a fennforgás?
10 hónapja
They are want Chiefs-Eagles, nothing surpriseIgazából csak neked adnak alapanyagot 😀
KeyG
Poloska vagyok.
10 hónapja
Harmadik PIt már azért illik bedobni
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Mike Evans szerepében AJ Brown
Poloska vagyok.
10 hónapja
They are want Chiefs-Eagles, nothing surprise
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Az mindegy .Mi lett volna ha...És gondolom mind sikeres 4th downon isMajd egy negyed múlva meghallgatjuk h nem ezen a holdingon múltCarteren volt már 3 ilyen
csebi
Invincible
csebi
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Lattimore stabil
10 hónapja
És gondolom mind sikeres 4th downon isMajd egy negyed múlva meghallgatjuk h nem ezen a holdingon múltCarteren volt már 3 ilyen
csebi
Invincible
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Tetszik a bíráskodás, bárcsak ez lenne a következőn is
10 hónapja
Majd egy negyed múlva meghallgatjuk h nem ezen a holdingon múltCarteren volt már 3 ilyen
csebi
"Ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során." (Konfucius)
10 hónapja
Azért hazájukban fejezés vagy savazás jár.Épp ezért hordanak burkinit. Rad várnak h le dobják a textiltSosem voltam még Máltán.Kellett Kampmant beengedni az országba.BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
csebi
10 hónapja
Majd egy negyed múlva meghallgatjuk h nem ezen a holdingon múlt
10 hónapja
O nem tudom ki, tavaly decemberben otthon voltam aztan belehallgattam nehany adasba de borzaszto. Marad a FOX, TSN.bezzeg shawnka, Gáti Oszkár jr.Meg mindig vannak ezek a vegtelen cringe szovegek? Mondjuk van egy masik tag az meg allandoan vonyit fejhangon.PufifánkValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?sós cukor, a másikat nem ismerem
Hendrix
Sixo
iktriad
Hendrix
eaglesmcnabb
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 hónapja
Azért az a Barkley holding is kellett ahoz a sikeres passzhoz
10 hónapja
még jó hogy nem vagy olaszSosem voltam még Máltán.Kellett Kampmant beengedni az országba.BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Kampman
www.youtube.com/watch?v=Ou2vqAwNEW8

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
10 hónapja
Épp ezért hordanak burkinit. Rad várnak h le dobják a textiltSosem voltam még Máltán.Kellett Kampmant beengedni az országba.BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
Kampman