Konferenciadöntők
10 hónapja
Lattimore-t a múltkor Evans verte hülyére, ma Brown, jó igazolás voltSzanzsüszt lefejezte volna őket, a név kötelez!
Jakehomer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Lehetett tudni,hogy Brown felé dobja majd a laszit.....Eltanulták a Texans D#től Kelce ellen 😀
ThundersNFL a Paraszt
10 hónapja
Sosem voltam még Máltán.Kellett Kampmant beengedni az országba.BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
10 hónapja
Lehetett tudni,hogy Brown felé dobja majd a laszit.....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Mailata szerintem odabaszott egyet a másik sisakjára…..
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
10 hónapja
Kellett Kampmant beengedni az országba.BurkiniFekete bikini sötét napszemüveggel?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Sixo
csebi
10 hónapja
Azèrt na
10 hónapja
Hurts egy fos.
10 hónapja
Igen, MáltánAzt hittem ott találták ki a focit.Nem. Skótok másolták le 😉A máltaiak ennyire követik a skót soccer középcsapatokat?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Kampman
csebi
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Ha nem lép ki szerintem td-ig húzhatta volna magával a védőt 😀
10 hónapja
Hurts azért ezt most nagyon odatette
10 hónapja
Ez mondjuk egy komoly vállalás és szép kivitelezés volt…
10 hónapja
Hogy mi?bezzeg shawnka, Gáti Oszkár jr.Meg mindig vannak ezek a vegtelen cringe szovegek? Mondjuk van egy masik tag az meg allandoan vonyit fejhangon.PufifánkValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?sós cukor, a másikat nem ismerem
Hendrix
Sixo
iktriad
Hendrix
eaglesmcnabb
10 hónapja
Lattimore-t a múltkor Evans verte hülyére, ma Brown, jó igazolás volt
Tepper takarodj!
10 hónapja
Azt hittem ott találták ki a focit.Nem. Skótok másolták le 😉A máltaiak ennyire követik a skót soccer középcsapatokat?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Kampman
csebi
10 hónapja
na ez viszont szép volt!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
10 hónapja
Faszomat már ebbe a Brownba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
10 hónapja
Jönnek már a srácok az AFC döntőre isYou're an animal, @mackhollins! #BUFvsKC | #BillsMafia pic.twitter.com/uBqJcMS4Ak
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) January 26, 2025
Poloska vagyok.
10 hónapja
Playoffban 0 yardon lemegy kutyába
10 hónapja
Nembaj lesz meg idén Super bowlkésőFIATAL VAGY!fiatal??? na ezért megy egy üveg Chivas. címet priviben 😀mi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...Nem, csak túl fiatal vagy, nem hallhattad még ezt. Amikor ment ez a szöveg, akkor még a Bogyó és Babócát nézted vasárnap esténként. 😊
petey
Vitézlő Titoknok tomz
petey
csebi
petey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
nem is, mivel én voltam beállvaTe sem emlékszel mit mondtak beállva 12 éve a meccsek alattmi ez a sóscukrozás? úgy érzem vmi kimaradt...sport tv 12-15 éve Sanyival?
petey
Tactful Cactus
KeyG
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Nem. Skótok másolták le 😉A máltaiak ennyire követik a skót soccer középcsapatokat?Bikini, nem monokini. Ráadásul ma kikapott a Hibernians a szigeten ezért Mki gyász ruhában járkál egy hétigMáltán mindenki bikiniben mászkál most, látsz te elég csöcsöt.Csocsok igyis úgyis jönnek nem? Mármint egy haverom kérdeziSlay mi lenne ha szerelni probálna es nem azonnal ütni?Akkor már félidőben alekosz meg csöcsök.
Eazzy
Sixo
csebi
Sixo
csebi
Kampman
10 hónapja
bezzeg shawnka, Gáti Oszkár jr.Meg mindig vannak ezek a vegtelen cringe szovegek? Mondjuk van egy masik tag az meg allandoan vonyit fejhangon.PufifánkValaki nezi a magyar kozvetitest? Ha igen kik a kommentatorok?sós cukor, a másikat nem ismerem
Hendrix
Sixo
iktriad
Hendrix