NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 630
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Rookie edzo legyuri Belichicket. Belichick kiégett.
több mint 2 éve
Azt a két yardot igazán megfuthatta volna hawaii boy.
több mint 2 éve
hát bunyóztak már?Russell Wilson veretlen BB ellenLol, és a Super Bowlban akkor a Seattle nyert mégis?mivel nem nézem arena-t el sem tudom képzelni mit mondhattak 😀
Wyatt
Kúrfürst briareos
Wyatt
na látod
több mint 2 éve
Grat a győztesnek.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Russell Wilson veretlen BB ellenLol, és a Super Bowlban akkor a Seattle nyert mégis?mivel nem nézem arena-t el sem tudom képzelni mit mondhattak 😀
Wyatt
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
grat a phinsnek
több mint 2 éve
Lol, és a Super Bowlban akkor a Seattle nyert mégis?mivel nem nézem arena-t el sem tudom képzelni mit mondhattak 😀
Wyatt
több mint 2 éve
hülyék ezek? 😊
több mint 2 éve
egy ilyen középszer irányító 4-0-val áll, azért vicces 😊hé Elway HOF-ban van
NB2
több mint 2 éve
egy ilyen középszer irányító 4-0-val áll, azért vicces 😊
több mint 2 éve
Gratula a delfineknek, a jobb csapat nyert ma is... 😕Ugyan. Csak floridaban jatszottatok. 😉
Castleai01
több mint 2 éve
biztos kurvára akar, sztem egyetlen qb most akinek minden egyes dobását szételemzi mindenki a médiában, majd lenyugszik aztán jó lesz ez amint javul az összhang a pályánTua-nak megmondana valaki, hogy ne dobja a labdát miközben mar rajta lóg az ellenfel?!ez mar a 3. volt, valszeg kövi meccsre el lesz mondva neki😀
Ventura
Adirotor
több mint 2 éve
Bocsanat, vissza kell vonom: a futojatek tovabbra sem igeretes.
több mint 2 éve
Gratula a delfineknek, a jobb csapat nyert ma is... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Tua-nak megmondana valaki, hogy ne dobja a labdát miközben mar rajta lóg az ellenfel?!ez mar a 3. volt, valszeg kövi meccsre el lesz mondva neki😀
Ventura
több mint 2 éve
Tua-nak megmondana valaki, hogy ne dobja a labdát miközben mar rajta lóg az ellenfel?!sok wentz best of colts videót nézett biztos 😀
Ventura
több mint 2 éve
Van ilyen meccs, ma volt ott 4 fumble, 0 lett valóban az, itt meg minden rosszul pattant. A nagyobb baj, hogy egyébként is gyenge volt sok dologA Miami elért egy def TD-t egy rossz védelmi hívás miatt és egy szintén a Pats által elcseszett design miatt egy TD-t a 4&7-ből az első félidő végén. Ezen kívül van két FG-juk.Hát ez nem egy nagy etwas. A Miami offense kevesebb mint középszer és a Pats védelem egész jól tartotta magát. Az a baj, hogy offense oldalon teljesen nullák vagyunk. 😕
Wyatt
több mint 2 éve
Tua-nak megmondana valaki, hogy ne dobja a labdát miközben mar rajta lóg az ellenfel?!
több mint 2 éve
Az akkora egy makos gyerek. Mar regen ki kellett volna vagni. 😁Kohu kölyök is jo puzzle darab lesz a defense-be.biztató a srác, kár h mindezt nem igbo teszi le épp az asztalra.
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kohu kölyök is jo puzzle darab lesz a defense-be.biztató a srác, kár h mindezt nem igbo teszi le épp az asztalra.
Ventura
több mint 2 éve
Nem látom értelmét ennek a Tua-kinyíratásnakbiztos mostani edző is utálja
Wyatt
több mint 2 éve
intentional grounding
több mint 2 éve
Kohu kölyök is jo puzzle darab lesz a defense-be.
több mint 2 éve
visszajöttelvileg már okés, majd meglátjuk visszajön e, mondjuk minekarmstead is lesérültsejthető volt, de hogy 1 meccset se bír ki
Kúrfürst briareos
Adirotor
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: Kúrfürst briareos