NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Kampman
28 306
Akik az egész életüket ráteszik valamire, azok ritkán tudják.70 éves, azért kicsit élvezze is az öregkortA pályáról viszik temetni 😊Szerintem most már nagyon a végén van, 1-2 év max.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
De csak megérzés.
Kampman
Burkus
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
70 éves, azért kicsit élvezze is az öregkortA pályáról viszik temetni 😊Szerintem most már nagyon a végén van, 1-2 év max.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
De csak megérzés.
Kampman
Burkus
több mint 2 éve
Kampman
28 306
Mac valami bullshit hívást kaphatott hogy rögtön időt is kért... 😛Stupid fucking call, ahogy Rodgers mondaná.
Castleai01
több mint 2 éve
Mac valami bullshit hívást kaphatott hogy rögtön időt is kért... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
A pályáról viszik temetni 😊Szerintem most már nagyon a végén van, 1-2 év max.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
De csak megérzés.
Kampman
több mint 2 éve
A szokásos középre futás...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Kampman
28 306
Szerintem most már nagyon a végén van, 1-2 év max.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
De csak megérzés.
több mint 2 éve
3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
több mint 2 éve
Igen megvan ez még,tudom hogy nincs realitása a dolognak.Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
több mint 2 éve
azt mondja Maka konzervatív a hívás 😊lehet keveri maddennel
vazze a saját 19-eseden előnyben mi a faxé menjen neki?😊
NB2
több mint 2 éve
azt mondja Maka konzervatív a hívás 😊vazze a saját 19-eseden előnyben mi a faxé menjen neki?😊
több mint 2 éve
Tua egész meccsen szabadon dobálgathat sajnos...
több mint 2 éve
Kéne egy INT
több mint 2 éve
bazmeg riley ezt farizommal meg kellett volna fogni
több mint 2 éve
azért birok is még rozsdásak, nem sikerül nekik beazonositani ki csinál roughing the passert
több mint 2 éve
Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
eljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
több mint 2 éve
Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Na ez mellé kanyarodhatott volna 😊az INT, a fumble, a Miamisok 3x fumbliztak, ez a FG
Wyatt
6 labda ami nem felénk pattant