NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 660
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
azért ha tua nem válik be miamiban és elküldjük elég szép karriert futhat be mint BB killer akit mindig 1 meccsre szerződnek le😀
több mint 2 éve
Needham jol elmaradt.
több mint 2 éve
Hát ez nem a mi napunk. Ez az a meccs, amit akkor sem nyerünk meg, ha három napig tart.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Van ilyen meccs, ma volt ott 4 fumble, 0 lett valóban az, itt meg minden rosszul pattant. A nagyobb baj, hogy egyébként is gyenge volt sok dolog
több mint 2 éve
hát a faszom
több mint 2 éve
remélem mindenki fut vagy 100 büntetőkőrt
több mint 2 éve
elvileg már okés, majd meglátjuk visszajön e, mondjuk minekarmstead is lesérültsejthető volt, de hogy 1 meccset se bír ki
Kúrfürst briareos
Adirotor
több mint 2 éve
armstead is lesérültsejthető volt, de hogy 1 meccset se bír ki
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Mi is rengeteg meccset hoztunk így a Brady érában, csak hajlamosak vagyunk elfelejteni...úgy kapunk ki, hogy a Miami semmi extrát nem csinált, csak kihasználta a hibáinkatmindig igy nyerünk 😉
NB2
Kúrfürst briareos
A Win az Win...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
úgy kapunk ki, hogy a Miami semmi extrát nem csinált, csak kihasználta a hibáinkatAz a baj,hogy még így sem tudtuk,megszorítani sem
NB2
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
úgy kapunk ki, hogy a Miami semmi extrát nem csinált, csak kihasználta a hibáinkatmindig igy nyerünk 😉
NB2
több mint 2 éve
úgy kapunk ki, hogy a Miami semmi extrát nem csinált, csak kihasználta a hibáinkat
több mint 2 éve
Nincs mar brady fele iranyitoja. Jones nem annak tunik, hogy azzá valik valaha is. Idén kiderul, hogy a patriots, hogy teljesit, de nem hinnem, hogy nagy morivacioja lenne találgatni, hogy na most osszejon e.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Kéne egy blokkolt FG return TD, hogy legyen még egy kis idegeskednivaló
több mint 2 éve
akkor minek neki a szőke cica? bár végülis rá lehet rakni a hátára a tabletetSzerinted ő szeret igazán mást mint a focit? Szerintem őt ez élteti elsősorban. Azt jut eszembe, amikor az egyik SB-győzelem után mondta, hogy ünneplés helyett scout videókat fog nézni...70 éves, azért kicsit élvezze is az öregkortA pályáról viszik temetni 😊Szerintem most már nagyon a végén van, 1-2 év max.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
De csak megérzés.
Kampman
Burkus
Kúrfürst briareos
Burkus
több mint 2 éve
Folytatódik a tavalyi f.szkodás.....Kezdünk bohócokká válni
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Mennyi ideje volt jones-nak a zsebben. Meg így hijjaval is, de jó a coverage.
több mint 2 éve
Szerinted ő szeret igazán mást mint a focit? Szerintem őt ez élteti elsősorban. Azt jut eszembe, amikor az egyik SB-győzelem után mondta, hogy ünneplés helyett scout videókat fog nézni...70 éves, azért kicsit élvezze is az öregkortA pályáról viszik temetni 😊Szerintem most már nagyon a végén van, 1-2 év max.3-5 év? vagy meddig akarja még BB csinálni ezt?Nem volt az olyan szép válás a Nagyúrral anno. Meg lennék lepve, ha Pats-stábtag lenne Belichick regnálása alatt.Igen tudomeljöhet még annak is az ideje itt most wr coach "csak"Tudom,tudom,csak nekem nagyon nagy kedvencem volt,jobb szeretném nálunk látni ilyen Judge-Patricia OC pótlékok helyett.Fájó dolog ez Welkert Miami kispadon látnicsak hazatért
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Kúrfürst briareos
kolok1972
Burkus
Kúrfürst briareos
De csak megérzés.
Kampman
Burkus
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Bra egy fasz
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich