NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
meanwhile minden idők egyik legjobbja aki most majd végre megmutathatja a brownsnak mekkora hiba volt elzavarni elég komoly statokkal bir.skip remélem még él
több mint 2 éve
igen, én is ezt irtammindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstNa ja, de épp ezért van mindig több vendégdrukker
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 2 éve
inkább az Ofal fáj ahogy felmennek kirázz a hideg 😕Köszi 😀safety?INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
Castleai01
Kúrfürst briareos
Hát, ezek a 3. és hosszúk azért fájnak
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Willie Parker
15 381
3 int + egyet fumble-nek ítéltek, de az egyik int-et visszafújták DPI miatt utólag.Burro kiégett.steelers megbassza cincit közbentipikus super bowl loser hangover
Kúrfürst briareos
Kampman
Ventura
több mint 2 éve
mindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstNa ja, de épp ezért van mindig több vendégdrukker
Kúrfürst briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
jah és Hillt nem tudjuk megfogniS waddle meg szóhoz sem jutott hill árnyékában.0
NB2
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Köszi 😀safety?INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
Castleai01
Kúrfürst briareos
Hát, ezek a 3. és hosszúk azért fájnak
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Világos, csak hirtelen néztemIgen, a nyugdíjas b-közép komoly hangerővel bírmindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 2 éve
safety?INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
Castleai01
több mint 2 éve
Igen, a nyugdíjas b-közép komoly hangerővel bírmindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
r.baggio
több mint 2 éve
INT, Punt, Fumble TD, PuntRemélem a következő drive-ban azért megtörjük ezt a sormintát...
így együtt már azért sok
NB2
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Igen, a nyugdíjas b-közép komoly hangerővel bírmindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
jah és Hillt nem tudjuk megfogni
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
INT, Punt, Fumble TD, PuntIgen, az a baj, hogy az első szkriptelt pöpec drive óta kicsit inkább ad hoc jellegűnek tűnik a sztori, és sok a hiba. Vannak biztató dolgok, de nagy javulás kell, hogy ebből fordítás lehessen
így együtt már azért sok
NB2
több mint 2 éve
Kampman
28 306
Siófok is így rendezett rengeteg Újpest meg FTC elleni NB1-es meccset augusztusban.mindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Mondom én sírni fogunk örömünkben ha Td szerez az O
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Kampman
28 306
Az előző szezonban kissé felülteljesítő SB vesztesek szinte mindig látványosan pofára esnek már a következő szezon legelején.Burro kiégett.steelers megbassza cincit közbentipikus super bowl loser hangover
Kúrfürst briareos
Kampman
Ventura
több mint 2 éve
mindenki odaköltözik meg jó buli nyaralással egybekötni egy mérkőzéstKérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél minthaFloridai csapatokra nem jellemző a home field advantage ilyen téren.
Wyatt
Kampman
több mint 2 éve
Ezek a külső futások nagyon ergyák. Nagyon feladtuk a belső futásokat
több mint 2 éve
ejj ez a támadófal...
több mint 2 éve
kurva sok labda potyog. 4-5 fumblet számoltam eddig
több mint 2 éve
Meyers 😀