NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Keresi első elkapását az új csapatában.100. győzelmét keresi. Komolyan
Wyatt
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
több mint 2 éve
első hosszú passz nyilván fbnek megy 😀Az első Hillnek ment, csak 5 yard után lepattant 😀
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Aréna 4-en ki ez 2 fasz enyhe Pats utálat van bennükhát az ellenkezőjét szoktátok meg nem?
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Aréna 4-en ki ez 2 fasz enyhe Pats utálat van bennükenyhe
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Aréna 4-en ki ez 2 fasz enyhe Pats utálat van bennükMaka a kommentátor, neki vannak azért érdekes magyar mondatai. A szakkomm nekem is fura
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
Aréna 4-en ki ez 2 fasz enyhe Pats utálat van bennük
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Én 2020-ban fizettem elő rá, amikor a sporttv elvesztette a jogokat.évek óta a legjobb, semmi linkkuncsorgás, plusz annyi minden van meccseken kivül is, ha még sokkalja is ember, éves szinten azért nem lehetetlen félretenni rá, ha valakinek nagyon tight a budgetjeajánlomHa most Aréna4+ -ra előfizetek ott tudom nézni élőbe? Vagy csak a TV-be megy?hát ha én vmire előfizetek, akkor az már a game pass lesz.
adamfaragoo
shagi0206
Kampman
Kúrfürst briareos
Most már van Aréna a diginél, de tényleg annyira jó a GP, hogy így is megtartottam.
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
évek óta a legjobb, semmi linkkuncsorgás, plusz annyi minden van meccseken kivül is, ha még sokkalja is ember, éves szinten azért nem lehetetlen félretenni rá, ha valakinek nagyon tight a budgetjeajánlomHa most Aréna4+ -ra előfizetek ott tudom nézni élőbe? Vagy csak a TV-be megy?hát ha én vmire előfizetek, akkor az már a game pass lesz.
adamfaragoo
shagi0206
Kampman
több mint 2 éve
Sportsurge.netvalaki streamet esetleg?Azt én is elfogadok, mert ahogy nézem ahol tavaly néztem a meccseket az nem akar működni 😀
Adirotor
adamfaragoo
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
több mint 2 éve
Home Field advantage megadva
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Ha most Aréna4+ -ra előfizetek ott tudom nézni élőbe? Vagy csak a TV-be megy?nem fogod tudni
adamfaragoo
több mint 2 éve
Gecc pedig jól nézett ez ki
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Kampman
28 313
ajánlomHa most Aréna4+ -ra előfizetek ott tudom nézni élőbe? Vagy csak a TV-be megy?hát ha én vmire előfizetek, akkor az már a game pass lesz.
adamfaragoo
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ha most Aréna4+ -ra előfizetek ott tudom nézni élőbe? Vagy csak a TV-be megy?hát ha én vmire előfizetek, akkor az már a game pass lesz.
adamfaragoo
több mint 2 éve
DPI?
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Ez hogy nem volt zászló bazdmeg?majd a másik oldalon bedobják. Fő a következetesség 😀
Wyatt
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Ha most Aréna4+ -ra előfizetek ott tudom nézni élőbe? Vagy csak a TV-be megy?
több mint 2 éve
MJ kívülre kellett volna dobni, vazze!!!