NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
istenem bmeg
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Ja, nem vagyok elkeseredve egyáltalán vagy ilyesmi.Még mindig előszezon van nálunk...Mert volt egy elváltás?
Vannak jó játékok, jó hívások és sok érthetetlen.
Lúdas Solymi
Én azt sem értem, miért beszélnek úgy, hogy bajban a Patriots, 3 pont difi, egyik oldalon sem vagyunk rosszabbak, szóval fog majd nekünk is jól pattanni
Wyatt
Picit még rozsdások a srácok ez látszik, a hívások némelyike meg csak fura számomra, mert nem értettem, hogy mi volt ott a koncepció, pl. mikor kidobta Stevensonnak oldalra úgy, hogy utána már rajta is volt a védő.
De amúgy eddig okés a meccs, vanilla, de rendben van.
több mint 2 éve
Na most Meki végigvisz minket TD-ig
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
ez kurva szép tackle volt duggertőlHillen is remek volt az elején. Kicsit kár volt a 3. és 7-ért, utána szépen belelendült a Phins, de ez is rendben volt. Jöjjön egy TD-drive
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Hillt kéne megfogni, meg mondjuk egy kis szerencsének is kéne lenni és simán nyerhető meccs ez
több mint 2 éve
Mcdaniel hogy lengeti a playbookotAmilyen laza alak, úgy all hozza “Szopjatok le mind”.
Adirotor
több mint 2 éve
Dugger egy kicsit se szarozik
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Mcdaniel hogy lengeti a playbookotNagyon olyan feje van mint egy igazi kockának 😀
Adirotor
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
JoJo nem elég gyors Hill-hez, segítség kell neki vagy baj lesz...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mcdaniel hogy lengeti a playbookot
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
amúgy most, hogy érkezett Hill, Waddle el lett felejtve?
több mint 2 éve
:,DDD mar az elso felidoben megsiratszHill vajon mikor kapja meg az első rakétáját Tuától?meccs után amikor tua odanyujtja a jointot
ParadSEC
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
😀Hill vajon mikor kapja meg az első rakétáját Tuától?meccs után amikor tua odanyujtja a jointot
ParadSEC
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Hill vajon mikor kapja meg az első rakétáját Tuától?meccs után amikor tua odanyujtja a jointot
ParadSEC
több mint 2 éve
A play hívásokkal nincsen baj eddig, egyéni hibákkal viszont van sajnos...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Hill vajon mikor kapja meg az első rakétáját Tuától?
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Még mindig előszezon van nálunk...Mert volt egy elváltás?
Lúdas Solymi
Én azt sem értem, miért beszélnek úgy, hogy bajban a Patriots, 3 pont difi, egyik oldalon sem vagyunk rosszabbak, szóval fog majd nekünk is jól pattanni
több mint 2 éve
Kampman
28 313
5 yardon kicsit fura fair catchet kérni
több mint 2 éve
Még mindig előszezon van nálunk...2 drive-ból ezt még nem vonnám le
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Még mindig előszezon van nálunk...Vannak jó játékok, jó hívások és sok érthetetlen.
több mint 2 éve
Kellett mar vegre egy sack is.