NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Hát ezek nem nagyon férnek bele! Az O fal cak megmutatja hogy mitől rettegtünk :-d pedig eddig elég jól tolták
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Na, remélem, ezeket az önszopatásokat, hogy egy ember néz kettőt, lassan elfelejtjük
több mint 2 éve
Megcsináljuk a 3&12-et, erre megyünk hátra...
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Ah, megmentő vagy.Nekem ez megy teljesen jól, ne halasszátok meg:a semminél több, köszihockeyweb.live/daily/nflfooty/redzone/?sport=american-footballdobod?na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo
shagi0206
Adirotor
de ez ahogy láthatod, redzone link
shagi0206
Adirotor
bubofitness.com/miami-dolphins-vs-new-england-patriots/?sport=american-football
Lúdas Solymi
Köszi 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
Sziasztok melyik lesz az esti Arena4 meccs?elvileg a miénk a KC-vel
akdestroyer
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Ki ez a szakértő? Elég tenyérbemászó okostojás stílusa van.Az a kevésbé baj, csak akkor hülyeségeket ne mondjon már
vpi
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
nekem nem kell, én redzone-t akartam, annak vagyok fanja, főleg itt a 7 órás idősávban 😊Nekem ez megy teljesen jól, ne halasszátok meg:a semminél több, köszihockeyweb.live/daily/nflfooty/redzone/?sport=american-footballdobod?na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo
shagi0206
Adirotor
shagi0206
Adirotor
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Lol, pont azt kifogásolja a szaki, ami miatt lett ez a megoldás a Patsnél. Lol
több mint 2 éve
Ki ez a szakértő? Elég tenyérbemászó okostojás stílusa van.Zahovay Ádám
vpi
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nekem ez megy teljesen jól, ne halasszátok meg:a semminél több, köszihockeyweb.live/daily/nflfooty/redzone/?sport=american-footballdobod?na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo
shagi0206
Adirotor
shagi0206
Adirotor
több mint 2 éve
Jól láttam hogy Tavai a zöld pöttyös sisak tulajdonosa??? 😮Akkor már inkább hozzuk vissza Hightower-t... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
a semminél több, köszihockeyweb.live/daily/nflfooty/redzone/?sport=american-footballdobod?na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo
shagi0206
Adirotor
shagi0206
több mint 2 éve
Ki ez a szakértő? Elég tenyérbemászó okostojás stílusa van.
több mint 2 éve
hát elég döcögős ez eddig mindkét oldalon remélem hamar felélednek a srácok
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
hockeyweb.live/daily/nflfooty/redzone/?sport=american-footballdobod?na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo
shagi0206
Adirotor
több mint 2 éve
Nagyon úgy tünt a 4:1 után nem lesz stop de lett! 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Érik a td
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Szokott néha amerikanizmusokat is átültetni magyarra, akkor is, ha magyarul már inkább furán hangzik.Keresi első elkapását az új csapatában.100. győzelmét keresi. Komolyan
Wyatt
Wyatt
több mint 2 éve
dobod?na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
na, most találtam 1-et, ami stabil 😀Gondolom túl lettek terhelve, mindenki ki volt éhezve már 😀most működik. Legalábbis az oldal. Más kérdés, hogy laggol az egész képben is, meg hangban is. Az összes link szar. De írják is ott a chat ablakokban, hogy szar.Működik az, csak frissítgessedreddit.nflbite.com/nekem ez se működik, probáltam.
Wyatt
shagi0206
Lúdas Solymi
shagi0206
adamfaragoo