NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 653
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
és mi kezdünk másodikban ha jól emlékszem ugye?
több mint 2 éve
Attól még ezzel a középszerű csapattal úgysem jutnak playoffba. A kínos, hogy mi ilyen gyengék vagyunk még ellenük is.HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HAA Bills után most ti is kiélitek 20 év frusztrációját.
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 2 éve
Na Topin vajon milyen pozitívat fog ebből meglátni? 😀
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Na innen szép nyerni... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Lehet én látom rosszul, de ezt a Tua istenítést nem értem.
több mint 2 éve
Ez nagy picsazas
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 018
Gecc
több mint 2 éve
Kampman
28 306
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HAA Bills után most ti is kiélitek 20 év frusztrációját.
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Atyaég, na jól van, ez így egy tökéletes félidő lettNe ebből már elég is lesz. 😕(((((((((((
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Nem kötelezően levonják az időkérést sérülésnél?Ezt vetettem én is fel, nem tudom a pontos szabályt
vpi
több mint 2 éve
Ilyen nincsnagyon idény eleji forma
kb a félidőre el is dőlt a meccs 😕
több mint 2 éve
Nem kötelezően levonják az időkérést sérülésnél?
több mint 2 éve
Furcsa nemmparkert latni a 11-esben jatszani.
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
A sérülésnél nem kell kikérni az időt, full mindegy, hogy akar-e még bármit a csapat?
több mint 2 éve
Phillips... 😕
több mint 2 éve
Romantikus pillanatok. Hetszinvilag.Bazdmeg, Hill szedi ki az intet...miután kéz a kézben futnak kicsit.
Wyatt
ah gyönyörü 😀
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
judon kb egész meccsen azt csinál amit akar, pedig elég feltünő a piros sleevekkel
több mint 2 éve
HIll a KC-nél nem volt ennyire tömve.hát mert mahomes nem ilyen pontos
shagi0206
joke
több mint 2 éve
Judon beköszönt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Bazdmeg, Hill szedi ki az intet...miután kéz a kézben futnak kicsit.
Wyatt
ah gyönyörü 😀
több mint 2 éve
shagi0206
10 922
HIll a KC-nél nem volt ennyire tömve.
több mint 2 éve
egy rohadt labda pattanjon már felénk!!!