NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 683
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Kérdés, nekem tűnik úgy, hogy a vendég szurkerek a hangosabbak? Néhány playnél mintha
több mint 2 éve
mondjuk tavalyinál nem nehéz igéretesebbnek tünni, mondjuk pont pats ellen tudtunk futniFutojatek igeretesebbnek nez ki, aztán majd meglatjuk nehany mérkőzés alapjan. Passzjatek meg csiszolodhat.Masodik labda szerzés. Kurva jó.kurva jó, csak offense is nőjön fel d mellé
Ventura
Kúrfürst briareos
Ventura
több mint 2 éve
Burro kiégett.steelers megbassza cincit közbentipikus super bowl loser hangover
Kúrfürst briareos
Kampman
több mint 2 éve
Futojatek igeretesebbnek nez ki, aztán majd meglatjuk nehany mérkőzés alapjan. Passzjatek meg csiszolodhat.Masodik labda szerzés. Kurva jó.kurva jó, csak offense is nőjön fel d mellé
Ventura
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
Kampman
28 313
steelers megbassza cincit közbentipikus super bowl loser hangover
Kúrfürst briareos
több mint 2 éve
A védelmet ő olvassa és tudnia kellett hogy azon az oldalon többlet védő van és Henry mozgásából ítélve nem volt blokkolási feladata, ezt Mac is tudta...Észre venni?Vakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
Kampman
ParadSEC
Így a LT oldalán 3 potenciális védő is jöhetett...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Észre venni?Vakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
Kampman
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Az a dolga hogy tudja...Vakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
Kampman
Nem bántom, de ez van...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
unagiVakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
Kampman
több mint 2 éve
Ezt akartam kérdezni.Vakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
Kampman
több mint 2 éve
meg az előszezon meccsek alapján 😉Alapvetően eddig kettő csúnya dolog volt, de ez mondjuk két drive-ot alapozott megNa, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Fehér botot vennieVakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
Kampman
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kampman
28 313
Vakoldalról jött a védő, mit kellett volna csinálnia?Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
Castleai01
több mint 2 éve
Ez Mac sack-je volt nem az O falé...Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
több mint 2 éve
Masodik labda szerzés. Kurva jó.kurva jó, csak offense is nőjön fel d mellé
Ventura
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Alapvetően eddig kettő csúnya dolog volt, de ez mondjuk két drive-ot alapozott megNa, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
Burkus
több mint 2 éve
Masodik labda szerzés. Kurva jó.
több mint 2 éve
Na, ezzel az a baj, hogy én láttam, hogy ez a blitz jön.Ezzel a fallal/annak felkészültségével nem jutunk idén messzire.
Wyatt
több mint 2 éve
Ez az edző egy igazi geek. Látom magam előtt, ahogy lelkesítő beszédet tart az öltöző, a játékosok pedig tűzbe mennek érte.