Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Ez a fekete Cézár mindig kiveri nálam a biztosítékot!
több mint 2 éve
Jéééé,Harry játszik? Nem tűnt fel
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Wilkins lassan indult be, de király lett erre az évre
több mint 2 éve
Vagy futunk 7-8 yardot vagy 1-t 😊kb mint az én golf drivejaim első évemben 240 down the middle vagy 40 yardos gigaslice 😀
NB2
több mint 2 éve
Vagy futunk 7-8 yardot vagy 1-t 😊
több mint 2 éve
Köszi
több mint 2 éve
Frisco hogy visszajöttjaja nagy meccs
NB2
több mint 2 éve
hát azért ez is kamu
több mint 2 éve
hááát erre nem dobtam volna zászlót, de úgy tűnik ez a félidő nektek megy majd 😀
több mint 2 éve
Frisco hogy visszajött
több mint 2 éve
Mint a 2 napos liba 💩Jézus aria ez hol roughing?A bíró az nagyon kemény...
briareos
Solymi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
És a zsebet átnevezik safe space-nekFlag Foci lesz ebből 10 éven belül... 😛Sőt ha öt védő egyszerre a közelébe megy az irányítónak, akkor az nonverbális abuzus és 15 yard...
Castleai01
Burkus
több mint 2 éve
A félidő legnagyobb pozitívuma, hogy a rettenetes kezdés után nincs Miami pont és még meccsben vagyunk.
több mint 2 éve
bármi lesz a meccs nálam az egész edzői gárda elmehet a p...a ezért amit leműveltünk 4és1-rebezzeg a Miami nem punci, végig viszi FG-ig!
több mint 2 éve
Flag Foci lesz ebből 10 éven belül... 😛5
Castleai01
Valahogy a ligában kell tartani bradyt
több mint 2 éve
Flag Foci lesz ebből 10 éven belül... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Kemény gyerek ez a Tua. Nem fújja el a szél
több mint 2 éve
Mivaaaaaan? RTP?
több mint 2 éve
Ja ellentétben a full natural játékosokkal😂NFL megfigyelő h ki van baszva bmeg, contractor nekiAzt néztem én is de a "cickókat" elnézve agyon van kokszolva... 😛
briareos
Castleai01
több mint 2 éve
NFL megfigyelő h ki van baszva bmeg, contractor nekiAzt néztem én is de a "cickókat" elnézve agyon van kokszolva... 😛
briareos
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉