Miami Dolphins - New England Patriots
több mint 2 éve
Minden játéknál lesz egy sérült? 😕
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
Sose fogom megélni azt h Tight endet levédekezzünk, 20 éve nem megy😄Nálunk se igazán, főleg ha több van.
briareos
több mint 2 éve
Húsz perc kellett az.elso értékelhető megmozduláshoz.
több mint 2 éve
Harris is lesérül😕
több mint 2 éve
Sose fogom megélni azt h Tight endet levédekezzünk, 20 éve nem megy😄
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
persze az világos,de azt a szemléletet és csapat filozófiát nem tudom elfogadni,hogy ha az első driveból kapunk egy TD-t és utána egy pick sixet,akkor az első negyed 10. percében ki lehet kapcsolni a tv-t mert úgyis mindegy. Az a csapat amelyik így működik ,nem sok jóra számíthat. Pont most kellene JMD-nek és Macnek kicsit bevadulni,a PO megvan,nyugodtan lehet kockáztatni,kísérletezni és nem rezignáltan tudomásul venni,hogy akkor megszívtuk. Szerintem…Aztán honnan tudjuk, hogy mi a csapat filozófia?
kolok1972
Biztos nem hagyják annyiban, mert minden meccset meg akarnak nyerni, főleg csoport rivális ellenit, de azt meg az elmúlt évek is megmutatták, hogy Miami az év ebben a szakaszában nem fekszik nekünk, így én annyira nem esek kétségbe ha nincs meg a meccs, másrészt meg elég sok a csere most nálunk a védelemben.
Hosszú még a meccs, vissza lehet még jönni, szóval kétségbe se vagyok esve.
Meglátjuk mi lesz, mondjuk én nem várom meg a végét, elég melós hetem lesz, rá kell készülnöm.
több mint 2 éve
Jones ilyen rossz még nem volt idén.
több mint 2 éve
én nem hiszek ezekbende tényleg nem a PO-ba megyünk??? ilyenkor már úgy kéne harapni, olyan szinten kéne pörögni, hogy mindenkit megb...unk, erre nézem ezt a tötymörgést mind O mind D oldalonnem lehet hogy uj playeken dolgoznak és nem akarják kijátszani?
jó az O-ban sok az új ember, de a D-ben azért vén rókák tömkelege van! év végére már semmi nem működik, nincs passrush, nincs futás védekezés és passzok ellen is kezdünk összezuhanni
NB2
mondjuk ez a D-re nem feltétlen mentség
Adirotor
tavaly (vagy 2 éve) is ez lett az álláspont az egész pats táborban, aztán jöttek a kijózanító pofonok
úgy megyünk be a PO-ba, hogy mákoltunk egy Buffalo meccset, szoptunk egy Indytől (akit ma röhögve vert a Jax), kikaptunk egy Buffalotól otthon, majd vertük az 1/1-es JAX-et, most meg kikapunk sanszosan a Miamitól
hát nem így kell PO-ba menni😊
több mint 2 éve
ez igen szép védekezés volt jackson-tól. majdnem még egy TD összejött nekünk.
több mint 2 éve
Jók vagytok csak mi jobbak 😜Én nem tudom mire fel a feszko, én mindent megadnék h mi mehetnénk POba az meg megvan patsnek. Év elején tudta már mindenki h ez csücskös meccs lesz.Ettől még nem kellene ennyire töketlenül játszani
briareos
zinedine5
több mint 2 éve
Ha Duke a saját end zoneja felé indulna, akkor sem tudnánk mínuszban szerelni
több mint 2 éve
Itt kapnak egy nagy zakót, az a PO-ra való mentális felkészülésnek biztos nem tesz jót, új playbook ide vagy oda.Én nem tudom mire fel a feszko, én mindent megadnék h mi mehetnénk POba az meg megvan patsnek. Év elején tudta már mindenki h ez csücskös meccs lesz.Ettől még nem kellene ennyire töketlenül játszani
briareos
zinedine5
Szerkesztette: Burkus
több mint 2 éve
Szakad
több mint 2 éve
Duke nem lenne már ilyen öreg tök boldog lennék h végre vmi rb
több mint 2 éve
Én nem tudom mire fel a feszko, én mindent megadnék h mi mehetnénk POba az meg megvan patsnek. Év elején tudta már mindenki h ez csücskös meccs lesz.Ettől még nem kellene ennyire töketlenül játszani
briareos
több mint 2 éve
Majd kikopnak ha 1-2 szezonon át még "csak" stabil PO csapat leszünk...annak idejeén nem voltak ilyen agresszív trágárul beszélő new england szurkolók. :oÉn is csodálkozom... nem tudom mi történt...
Ventura
Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
de tényleg nem a PO-ba megyünk??? ilyenkor már úgy kéne harapni, olyan szinten kéne pörögni, hogy mindenkit megb...unk, erre nézem ezt a tötymörgést mind O mind D oldalonÉn sem értem ezt a marha nagy leolvadást az alapszakasz végére.
jó az O-ban sok az új ember, de a D-ben azért vén rókák tömkelege van! év végére már semmi nem működik, nincs passrush, nincs futás védekezés és passzok ellen is kezdünk összezuhanni
NB2
több mint 2 éve
de tényleg nem a PO-ba megyünk??? ilyenkor már úgy kéne harapni, olyan szinten kéne pörögni, hogy mindenkit megb...unk, erre nézem ezt a tötymörgést mind O mind D oldalonnem lehet hogy uj playeken dolgoznak és nem akarják kijátszani?
NB2
mondjuk ez a D-re nem feltétlen mentség
Szerkesztette: Adirotor
több mint 2 éve
Én nem tudom mire fel a feszko, én mindent megadnék h mi mehetnénk POba az meg megvan patsnek. Év elején tudta már mindenki h ez csücskös meccs lesz.
több mint 2 éve
de tényleg nem a PO-ba megyünk??? ilyenkor már úgy kéne harapni, olyan szinten kéne pörögni, hogy mindenkit megb...unk, erre nézem ezt a tötymörgést mind O mind D oldalonjó az O-ban sok az új ember, de a D-ben azért vén rókák tömkelege van! év végére már semmi nem működik, nincs passrush, nincs futás védekezés és passzok ellen is kezdünk összezuhanni
több mint 2 éve
Reklám csak fehér emberrel? Ezt hogy engedhetik meg maguknak: 😊 Kettő is ?
több mint 2 éve
kibaszottul csodálkozom én is 😊annak idejeén nem voltak ilyen agresszív trágárul beszélő new england szurkolók. :oÉn is csodálkozom... nem tudom mi történt...
Ventura
Solymi
De ha megszavazod, befejezem
több mint 2 éve
persze az világos,de azt a szemléletet és csapat filozófiát nem tudom elfogadni,hogy ha az első driveból kapunk egy TD-t és utána egy pick sixet,akkor az első negyed 10. percében ki lehet kapcsolni a tv-t mert úgyis mindegy. Az a csapat amelyik így működik ,nem sok jóra számíthat. Pont most kellene JMD-nek és Macnek kicsit bevadulni,a PO megvan,nyugodtan lehet kockáztatni,kísérletezni és nem rezignáltan tudomásul venni,hogy akkor megszívtuk. Szerintem…Persze, nem lenne jó, de most mit csináljak, eddig is tudtuk, hogy a Miami ellen idegenben általában kikapunk.Hihi, Miami meltdown 😀Hát ebben nem értünk egyet…
Na, úgy látom nem nagyon kell idegeskedni ezen a meccsen se.
Ha kikapunk, kikapunk, legfeljebb a következő meccsre BB felpörgeti a játékosokat.
Solymi
kolok1972
Nekik meg ez az SB, hogy ilyenkor jól megverjenek minket.
Aha szokta🤣🤣🤣. A Bills úgy megpicsázz a PO-ban hogy Bill bá egész nyáron törölgeti McJ könnyeit...Mert a Bengals nem?
ParadSEC
Ugyan, egy kezdő irányítóval eljutottunk idáig, az meg már az elmúlt pár meccsből lejött, hogyha nem fogunk ki nagyon jó napot, akkor a PO csapatok ellen nem sok esélyünk van.
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 012
annak idejeén nem voltak ilyen agresszív trágárul beszélő new england szurkolók. :oÉn is csodálkozom... nem tudom mi történt...
Ventura