New England Patriots - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
Együtt gyúrtak a zuhany alattAhogy nézem SteveB is 😂😂😂Jones dobásai nagyon lassúakPedig gyúrt a szünidőben pedig...
Sinisa
ParadSEC
Sinisa
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Puhány a D, Faalelenél kevesebb gyengébb játékost láttam idáig….Megoldják majd fb vagy TE segítséggel másképp bucira verik Lamart
KeyG
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Puhány a D, Faalelenél kevesebb gyengébb játékost láttam idáig….
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
ez viszont most szép volt a támadóktól!
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Nem ilyen a hozzáállásom relax, csak szerintem Williams nem szabálytalankodott ez sokkal inkább az volt, ha az volt. 😊Felhívnám a Pats szurkolók figyelmét akik a picit hamarabb odaért Williamsre sárgát kiabáltak, hogy azok most hol vannak?Miért nem a TD-nek örülsz? Sose értettem ez a namostakurv@@nyjátok hozzáállást
KeyG
vpi
több mint 2 éve
KeyG
9 323
EgyetértünkFelhívnám a Pats szurkolók figyelmét akik a picit hamarabb odaért Williamsre sárgát kiabáltak, hogy azok most hol vannak?különbség, hogy itt elkapta, ott meg nem
KeyG
de nálam egyik se sárga
tizedmp-cel előbb ért oda a védő, ennyi férjen már bele
NB2
több mint 2 éve
Felhívnám a Pats szurkolók figyelmét akik a picit hamarabb odaért Williamsre sárgát kiabáltak, hogy azok most hol vannak?Miért nem a TD-nek örülsz? Sose értettem ez a namostakurv@@nyjátok hozzáállást
KeyG
több mint 2 éve
Felhívnám a Pats szurkolók figyelmét akik a picit hamarabb odaért Williamsre sárgát kiabáltak, hogy azok most hol vannak?különbség, hogy itt elkapta, ott meg nem
KeyG
de nálam egyik se sárga
tizedmp-cel előbb ért oda a védő, ennyi férjen már bele
több mint 2 éve
térdelünk vagy futunk?😊Térd
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
Megcoverizeltek megis elkapta.Andrews minden centet megerdemel.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Imitheking
1 881
Felhívnám a Pats szurkolók figyelmét akik a picit hamarabb odaért Williamsre sárgát kiabáltak, hogy azok most hol vannak?Kettovel elotted irtam. Olvass.
KeyG
több mint 2 éve
térdelünk vagy futunk?😊
több mint 2 éve
Bill bazdmeg
több mint 2 éve
Imitheking
1 881
Bruhaha meg szabalytalanul sem megy.
több mint 2 éve
aztapicsa
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
1 embert kéne fogni, egy kurva embert!!!
több mint 2 éve
bízzunk benne, hogy csak FG lesz belőle 😕hátsó alakzat eléggé vakon van
több mint 2 éve
Elkezdunk futni?
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ahogy nézem SteveB is 😂😂😂Jones dobásai nagyon lassúakPedig gyúrt a szünidőben pedig...
Sinisa
ParadSEC
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 2 éve
cikesz
590
Faalele mellett Wise is úgy játszik, mintha ő lenne a 3. Bosa
több mint 2 éve
megfut 14 yardot, ilyen nincs😕
több mint 2 éve
Szerintem itt térd probléma lesz... Nem normális hogy ebben a korban már térdgép kell neki...Jones dobásai nagyon lassúakPedig gyúrt a szünidőben pedig...
Sinisa
ParadSEC
Mondhat bárki bármit, nem csak elővigyázatosságból hordja...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉