New England Patriots - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
Imitheking
1 881
Nem akrnak ezek ma nyerni.
több mint 2 éve
Ezt nem hiszem el. Itt mindenki büntetőkört fog egész délután futni.
több mint 2 éve
ilyen nincs bazmeg
több mint 2 éve
Kinek dobta Jackson?kimozgott a zsebből
Ez miért nem ig?
vpi
első félidőben volt ennél jóval véleményesebb eset (nekem)
több mint 2 éve
Kinek dobta Jackson?Kiment a zsebből
Ez miért nem ig?
vpi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
7 969
Parkeren kívül nincs másik opció?
több mint 2 éve
viszont bármi lesz a meccs eredménye, ma végre olyan volt mintha egy NFL csapatot láttam volna (pats)az első kettő meccsünk iszonyat szenvedés volt
több mint 2 éve
Legközelebb remélem ilyen helyzetben kibassza a picsába és inkább rúgunk...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Most jon 2 beszari "ugyis elbasszuk a vegen" csapat vegjateka. Popcornt elo...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Köszi MacJ. Ennyire elbaszni a végét. Ilyen fős playhìvást meg kivitelezést gecc
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
bazdmeg meki
több mint 2 éve
már épp meg akartam mekit dicsérni, mikor csinál 2 ilyen faszkodást!!!rohadtul beszarik a blitztől
több mint 2 éve
Red Zone-ban idén is szarok vagyunk sajna...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Mac bazdmeg...ekkora hülyeségetEz óriási hiba volt
zinedine5
több mint 2 éve
Mindig tökön szúrjuk magunkat. 😕
több mint 2 éve
ezazzzz!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
ez megint milyen 3 fasz hívás volt?????kurva ideges vagyok, mert nyerhető meccs lenne!!!
több mint 2 éve
Mac bazdmeg...ekkora hülyeséget
több mint 2 éve
Ez hol a faszomba elkapás. Nem birtokolta a labdát.Az NFLben
Norbi180
több mint 2 éve
hát ez nem lesz elkapásNecces
NB2
több mint 2 éve
jabrill 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!