New England Patriots - Baltimore Ravens
több mint 2 éve
pffffffffff. 😀 Faszért nézem ezt. Negyedik negyed és leolvadás.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
hát ez nem lesz elkapás
több mint 2 éve
Nem bántva Mac Jones-t , de mit fog egy Bills offense művelni velünk?Amit majd velünk meg az NFL összes másik csapatával sajnos... 😛
Benibácsi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
De amúgy kár ezen vitatkozni, te így gondolod, én meg amúgy.Nem is én írtam rád.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Aztakurva ez szép volt
több mint 2 éve
Kár.
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
7 969
De akkor most mit mondjak?Nyilván nem vagyok boldog én se, de várjuk ki, hogy ez egyszeri leolvadás volt vagy rendszerszintűen rossz most minden.Ezzel a "várjuk ki"-vel a világból ki tudtok kergetni.
Lúdas Solymi
A Perkins, Uche, Jennings pass rusher triónál is, hogy bejött.
Egy tök sérült Ravens ellen olvadunk le a meccs közben, az edzőink meg csak pislognak. (Bytheway a két O zseninél is kivárunk még, meg a kis Belichicknél, meg a két Jones nevű CB-nknél...)
zinedine5
Szerintem a Ravens erősebb még így is, ha jól játszanánk, akkor nyerhetnénk, de így nehéz.
Meg írtam már, korábban is játszottunk szar meccseket meg ilyeneket, aztán a végén csak PO-ba kerültünk.
De amúgy kár ezen vitatkozni, te így gondolod, én meg amúgy.
több mint 2 éve
komolyan, ugyanaz mint múlt héten
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
Ez nagyon nagy pár játék volt. 😊
több mint 2 éve
KeyG
9 323
Mac Jones nagyon szimpi az ünnepléseivel
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
cikesz
590
Hogyan és mikor változtunk ekkora szánalmas brigáddá…
több mint 2 éve
lent volt😕
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Nem bántva Mac Jones-t , de mit fog egy Bills offense művelni velünk?
több mint 2 éve
Én rúgtam volna még így is hogy meglett...én is azt hittem azért kérünk időt, hogy inkább a tutira menjünk
Castleai01
viszont azt a stat amit az előbb kiírtak, az durva volt
közben mi van itt 😊))
több mint 2 éve
Atyaég
több mint 2 éve
Én rúgtam volna még így is hogy meglett...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 2 éve
Így volt megrajzolva
több mint 2 éve
Benibácsi
780
Ez kabarè....
több mint 2 éve
Parker mekkorát játszik ma
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 2 éve
Haribonak van annyi esze hogy szétfutja a 4. negyedet szerintem.ha ezt TD-re visszük (innen picit csoda), akkor azért nyílt a meccsNa most is így gondolod?Ne vicceljünk már a 3. negyedben járunk, egy labdabirtoklás a különbség...El is ment.Ha ez TD akkor elment a meccsTD
ParadSEC
KeyG
Imitheking
Castleai01
ParadSEC
meg bízzunk a 4. negyedes hollókban 😊
NB2
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 2 éve
ha ezt TD-re visszük (innen picit csoda), akkor azért nyílt a meccsNa most is így gondolod?Ne vicceljünk már a 3. negyedben járunk, egy labdabirtoklás a különbség...El is ment.Ha ez TD akkor elment a meccsTD
ParadSEC
KeyG
Imitheking
Castleai01
ParadSEC
meg bízzunk a 4. negyedes hollókban 😊
több mint 2 éve
TD 3&out TD ezt kivanom
több mint 2 éve
Nyilván nem vagyok boldog én se, de várjuk ki, hogy ez egyszeri leolvadás volt vagy rendszerszintűen rossz most minden.Ezzel a "várjuk ki"-vel a világból ki tudtok kergetni.
Lúdas Solymi
A Perkins, Uche, Jennings pass rusher triónál is, hogy bejött.
Egy tök sérült Ravens ellen olvadunk le a meccs közben, az edzőink meg csak pislognak. (Bytheway a két O zseninél is kivárunk még, meg a kis Belichicknél, meg a két Jones nevű CB-nknél...)