NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Cleveland Browns
több mint 3 éve
Egy TD-t vett ki a meccsből a szabálytalansággal.mákunk volt, bár Wynn gondoskodott róla, hogy per pillanat csak FG legyen😕időkéréseink megint dísznek???Majd kérünk, pörögjön csak az az óra.
NB2
Solymi
NB2
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Na, még nem tartunk ott, csinálhatunk egy TD-t is.mákunk volt, bár Wynn gondoskodott róla, hogy per pillanat csak FG legyen😕időkéréseink megint dísznek???Majd kérünk, pörögjön csak az az óra.
NB2
Solymi
NB2
több mint 3 éve
mákunk volt, bár Wynn gondoskodott róla, hogy per pillanat csak FG legyen😕időkéréseink megint dísznek???Majd kérünk, pörögjön csak az az óra.
NB2
Solymi
több mint 3 éve
Wynn...
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
időkéréseink megint dísznek???Majd kérünk, pörögjön csak az az óra.
NB2
több mint 3 éve
időkéréseink megint dísznek???
több mint 3 éve
Azért a "mezhúzás" már csak ne férjen bele... Ahhoz kicsit túl látványos...😛nálam ez nem sárga, ennyi férjen már beleezt megköszönhetjük.
NB2
Solymi
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
nálam ez nem sárga, ennyi férjen már beleezt megköszönhetjük.
NB2
több mint 3 éve
nálam ez nem sárga, ennyi férjen már bele
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Ez az átka annak, ha a a stream gyorsabb mint a GP.. 😀Pedig én is félreértettemNem úgy értettem, hanem a Pats, az ilyen játékokkal 😊menjetek mán a fenébe...én most direkt vártam!
Solymi
NB2
Solymi
kolok1972
több mint 3 éve
Pedig én is félreértettemNem úgy értettem, hanem a Pats, az ilyen játékokkal 😊menjetek mán a fenébe...én most direkt vártam!
Solymi
NB2
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 3 éve
punter gyerekhez hozzáértek?😊úgy dobta magát mint valami socceres 😊
több mint 3 éve
igen kiváló drive volt tőlünk.... eskü nem értem mit csinálunk
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Nem úgy értettem, hanem a Pats, az ilyen játékokkal 😊menjetek mán a fenébe...én most direkt vártam!
Solymi
NB2
több mint 3 éve
Baszki Uche
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
ó, bakker, ha ez meg lett volna...de ne kívánjunk meg mindent 😊
több mint 3 éve
Ez a gyerek tényleg meccsről meccsre javul és lesz jobb és jobb...Vajon mikor jön majd a "plafon" neki?
Remélem minél később...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
menjetek mán a fenébe...én most direkt vártam!
Solymi
több mint 3 éve
Az a baj, hogy az offense még vissza is tudna jönni a meccsbe, de a védelem ma nagyon nem úgy nézki, mint aki turnovereket szerezne, vagy esetleg puntra kényszerítene titeket.Nem iszom előre a medve bőrére. A Browns ennél jobb csapat.A Patsnek ma minden összefog jönni :/Megleszünk villámcsapva nagyon úgy néz ki 😩
Drip
Bad 31
Burkus
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
Jó, mert eddig nem volt tétje a szezonnak 😀Rohadtul kockázatos dobás volt...Eddig meg ezt hiányoltuk.
ötös műhold
Burkus
több mint 3 éve
Ma kivételesen érett playhívások vannak eddig. Jones pedig elképesztő.Gondolom Te is az Arena adást nézed,előrébb vagytok a GP-nél kb 15 mp-cel
Burkus
több mint 3 éve
Rohadtul kockázatos dobás volt...Eddig meg ezt hiányoltuk.
ötös műhold
több mint 3 éve
ma nemNem iszom előre a medve bőrére. A Browns ennél jobb csapat.A Patsnek ma minden összefog jönni :/Megleszünk villámcsapva nagyon úgy néz ki 😩
Drip
Bad 31
Burkus