NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 684
44
04:30 USC @ UCLA - NBC
New England Patriots - Cleveland Browns
több mint 3 éve
Nem iszom előre a medve bőrére. A Browns ennél jobb csapat.A Patsnek ma minden összefog jönni :/Megleszünk villámcsapva nagyon úgy néz ki 😩
Drip
Bad 31
több mint 3 éve
Rohadtul kockázatos dobás volt...nektek valóban semmi sem jó 😉 😀 meg sem érdemlitek 😛
ötös műhold
több mint 3 éve
Jones vs. Mayfield 154,6 - 44.8.
több mint 3 éve
A Patsnek ma minden összefog jönni :/Megleszünk villámcsapva nagyon úgy néz ki 😩
Drip
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 3 éve
ötös műhold
309
Rohadtul kockázatos dobás volt...
több mint 3 éve
KeyG
9 496
Jones rendben van nagyon
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 3 éve
A Patsnek ma minden összefog jönni :/
több mint 3 éve
le is főtt a meccs kb nekünk
több mint 3 éve
szép volt Bourne
több mint 3 éve
Ma kivételesen érett playhívások vannak eddig. Jones pedig elképesztő.
több mint 3 éve
A D# viszont nem lesz sokáig meccsben
több mint 3 éve
Két H. Henry key block, a futásolnál...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Nem nagyon értem mit csinálunk. Dobáltatjuk Mayfieldet akkor tuti bukó a meccs.Jaja a Shwartznnak dobott labda is gyenge volt, látszott, hogy nem állt bele, bár mozgásban is volt. Johnsonnak megy és nincs nagy előny, úgyhogy tényleg futni (is) kéne
Az első driveba is totál látszott a 3. és golnál h nem áll bele a dobásba a karja miatt.
Értem én hogy hátrányba vagyunk, de ha feladjuk a futást vége a meccsnek.
P@trik
több mint 3 éve
JC ezt hogy ejtetted el???? Jó, hogy ott a volt a WR, de ezt azért el lehetett volna kapni.Int helyett szar helyről jövünk.
Burkus
több mint 3 éve
Nem nagyon értem mit csinálunk. Dobáltatjuk Mayfieldet akkor tuti bukó a meccs.Az első driveba is totál látszott a 3. és golnál h nem áll bele a dobásba a karja miatt.
Értem én hogy hátrányba vagyunk, de ha feladjuk a futást vége a meccsnek.
több mint 3 éve
Sebii
3 526
Baker dobott pár nagy homályt már. Van egy olyan érzésem, hogy nem ez volt az egyetlen pickje ma.
több mint 3 éve
JC ezt hogy ejtetted el???? Jó, hogy ott a volt a WR, de ezt azért el lehetett volna kapni.
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 018
ez se JC-n múlott
több mint 3 éve
szokásoso bye week utániEbédvendégeink voltak és elhúzódott. Jó volt, hogy itt voltak ,de már nagyon vártam a meccset. 😊Yessss!!! Érdemes volt leülnöm nézni! Sziasztok!Hol kódorogtál eddig 😀😀
Burkus
kolok1972
Brady 6 passzból 2 INT?
Burkus
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Ebédvendégeink voltak és elhúzódott. Jó volt, hogy itt voltak ,de már nagyon vártam a meccset. 😊Yessss!!! Érdemes volt leülnöm nézni! Sziasztok!Hol kódorogtál eddig 😀😀
Burkus
kolok1972
Brady 6 passzból 2 INT?
több mint 3 éve
ötös műhold
309
MSZP! Ja nem. Momentum. 😉
több mint 3 éve
Yessss!!! Érdemes volt leülnöm nézni! Sziasztok!Hol kódorogtál eddig 😀😀
Burkus
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.