New England Patriots - Dallas Cowboys
több mint 3 éve
Just some fun, it's only a game after all... 😉Irony 😊Wynn jól toltaÚgy látom néhány betűkarakter lemaradt a nagy kapkodásban, had segítsek...
Wyatt
Wynn-t jól eltolta Gregory...
Castleai01
Wyatt
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Dak ma pontatlan sajnosez egy jó labda volt, nem lehetett volna jobban dobni sokkal
Blevi
vagyis de, NEM kellett volna eldobni, az lett volna az egyetlen jó dobás, mert a védekezés most kiváló volt Lamb-en
több mint 3 éve
Wyatt
26 306
Irony 😊Wynn jól toltaÚgy látom néhány betűkarakter lemaradt a nagy kapkodásban, had segítsek...
Wyatt
Castleai01
több mint 3 éve
Wynn jól toltaÚgy látom néhány betűkarakter lemaradt a nagy kapkodásban, had segítsek...
Wyatt
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 3 éve
Jo azert a Pats D#
több mint 3 éve
Ezt Arlingtonban valoszinu megadjak.Ugye nem gondolod, hogy az összes bíró nyilvánvaló bizonyíték ellenére is a Cowboys ellen döntött és ebben az egyértelműen rossz döntésben mind a két csapat játékosai és HC-ai vita nélkül megnyugodtak? És a kötelező visszanézés is látta az egyértelmű TD-t, de ők meg szándékosan félretájékoztatták a bírókat arról, amit láttak?nem nézték vissza, remélem vágod
Burkus
rva
több mint 3 éve
manomano
1
1 szabálymagyarázatot kérnék..😊A fumble-nél az egyik bíró feltette a kezét H touchdown (0:32) amikor még szabad labda volt
m.youtube.com/watch?v=9_73sMqzTSQ
Innentől miért nem halott a játék?
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
7 979
Mi a retek van Wynnel, nem értem...
több mint 3 éve
Ugye nem gondolod, hogy az összes bíró nyilvánvaló bizonyíték ellenére is a Cowboys ellen döntött és ebben az egyértelműen rossz döntésben mind a két csapat játékosai és HC-ai vita nélkül megnyugodtak? És a kötelező visszanézés is látta az egyértelmű TD-t, de ők meg szándékosan félretájékoztatták a bírókat arról, amit láttak?nem nézték vissza, remélem vágod
Burkus
több mint 3 éve
OL fal nélkül nehéz lesz 😕 védelem mindent nem fog kivédekez.niAz egész szezont O-fal nélkül próbáljuk megcsinálni. Belichicknek számos forradalmi újítása volt már - pld. Gronkandez - most az O-fal nélküli foci kereteit próbálgatja. 😀
NB2
több mint 3 éve
OL fal nélkül nehéz lesz 😕 védelem mindent nem fog kivédekez.ni
több mint 3 éve
Ugye nem gondolod, hogy az összes bíró nyilvánvaló bizonyíték ellenére is a Cowboys ellen döntött és ebben az egyértelműen rossz döntésben mind a két csapat játékosai és HC-ai vita nélkül megnyugodtak? És a kötelező visszanézés is látta az egyértelmű TD-t, de ők meg szándékosan félretájékoztatták a bírókat arról, amit láttak?már a fenti kameraállásból is látszott, hogy benn van, kb derékig beért, kizárt, hogy a hasa alatt vitte magával a labdát...Szerintem sem volt benn. Egy pillanatig sem magyarázták a Dallas játékosai, hogy benn volt. Pedig máskor minden kétes helyzetben minden csapat összes játékosa zebrává avanzsál és mutogatja az ítéletet.Én a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Simán bent volt vele Dakota
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Belülről is állt fel a rakás aljáról a lasztival, erre letakják kintre 🤦♂️
Chargers LT
Castleai01
Burkus
rva
több mint 3 éve
Tényleg nem kötözködési szándékkal írom, de ilyen helyzetben pontosan oda szokták fogni a labdát az irányítók...de az is eléri a vonalat, remélem látod 😀
(fordított esetben én is erősen vitatnám a döntést...)
Castleai01
több mint 3 éve
Tényleg nem kötözködési szándékkal írom, de ilyen helyzetben pontosan oda szokták fogni a labdát az irányítók...már a fenti kameraállásból is látszott, hogy benn van, kb derékig beért, kizárt, hogy a hasa alatt vitte magával a labdát...Szerintem sem volt benn. Egy pillanatig sem magyarázták a Dallas játékosai, hogy benn volt. Pedig máskor minden kétes helyzetben minden csapat összes játékosa zebrává avanzsál és mutogatja az ítéletet.Én a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Chargers LT
Castleai01
Burkus
rva
(fordított esetben én is erősen vitatnám a döntést...)
több mint 3 éve
Megmondom őszintén én csak fél szemmel néztem, biztos voltam benne hogy 1 yardról megoldja valahogy a Dallas, ezért csak a reakciókat figyeltem a játék után...A kupc aljarol szedtek ki Prescottot combig az endzoneban voltelsőre én is azt mondtam, de aztán a visszajátszásból látszott, hogy visszatoltákÉn a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Chargers LT
Castleai01
NB2
Blevi
(Mondjuk évek óta nem láttam ilyen goal line deffense-t a csapattól szóval bármi is lesz a vége én már elégedett vagyok...)
több mint 3 éve
már a fenti kameraállásból is látszott, hogy benn van, kb derékig beért, kizárt, hogy a hasa alatt vitte magával a labdát...Szerintem sem volt benn. Egy pillanatig sem magyarázták a Dallas játékosai, hogy benn volt. Pedig máskor minden kétes helyzetben minden csapat összes játékosa zebrává avanzsál és mutogatja az ítéletet.Én a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Chargers LT
Castleai01
Burkus
több mint 3 éve
De ezek szerint a labda nem volt vele...A kupc aljarol szedtek ki Prescottot combig az endzoneban voltelsőre én is azt mondtam, de aztán a visszajátszásból látszott, hogy visszatoltákÉn a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Chargers LT
Castleai01
NB2
Blevi
több mint 3 éve
Jol vagyunk amigy csak sokat balekoskodunk. Masodik izgi lesz
több mint 3 éve
A kupc aljarol szedtek ki Prescottot combig az endzoneban voltelsőre én is azt mondtam, de aztán a visszajátszásból látszott, hogy visszatoltákÉn a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Chargers LT
Castleai01
NB2
több mint 3 éve
Szerintem sem volt benn. Egy pillanatig sem magyarázták a Dallas játékosai, hogy benn volt. Pedig máskor minden kétes helyzetben minden csapat összes játékosa zebrává avanzsál és mutogatja az ítéletet.Én a két csapat reakciójából ítélve nem lennék "az a harmadik kísérlet tuti bent volt"-ban olyan biztos...Ez hogy nem volt bent? 🤦♂️Nem volt már a kezében 😊
Chargers LT
Wyatt
A 3. próbálkozásra írtam
Az egyértelmű bent volt
Chargers LT
Castleai01