New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Hill, Berry , Peters, kemény meccs a Chiefsnek.Az elején és a végén jó volt
Sixo
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
mitchell nahát, vannak még véletlenekIronikus, hogy neki kell ilyen megmozdulást csinálnia. Pont annak, aki egész meccsen egy rakás szar volt.
ehh
több mint 7 éve
Megint jönni fog egy hétig egy Kansas meccs után, hogy a Pats dinasztiának vége? Annak tudjuk mi lett a vége. Itt meg akármi lesz, nem lennék a Saints helyében a 2. héten.
több mint 7 éve
mitchell nahát, vannak még véletlenek
több mint 7 éve
Jogos.Versenyzőkre?Már mire/kire nézve?Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Versenyzőkre?Már mire/kire nézve?Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
Addigra már nem lesz Észak-Korea, Sobri legjobb pajtija elintézi. Bár lehet akkor Föld se lesz. Vagy minden és mindenki világítani fog a sugárzástól.Észak veszélyesebb lenne.Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
Sixo
shagi0206
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
Mert ha Trump megnyomja a gombot Dél-en annak nem lesz hatása?Észak veszélyesebb lenne.Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
Sixo
shagi0206
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Észak veszélyesebb lenne.Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Már mire/kire nézve?Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 7 éve
Veszélyes.Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
iktriad
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Hát ha Berry kiesik, az bőven veszélybe sodorhatja a meccset. De inkább Berry legyen egészséges, és kapjanak ki...
több mint 7 éve
Hol lesz a téli olimpia ?Pyonchang, Dél-Korea.
Sixo
több mint 7 éve
Wyatt
26 306
Ezt én sem mondhattam volna szebben.Le a kalappal a KC előtt, akármi lesz a vége.ezt a meccset a KC nyeri, az SB-t meg a Pats, mi lenne más a vége?
iktriad
baggio
több mint 7 éve
Kár hogy mégse mentem el aludni, pedig éreztem hogy sima lesz a végeAzért maradtál ,hogy lásd ezt a Houston sacket.
mustaine
több mint 7 éve
Kár hogy mégse mentem el aludni, pedig éreztem hogy sima lesz a vége
több mint 7 éve
Le a kalappal a KC előtt, akármi lesz a vége.ezt a meccset a KC nyeri, az SB-t meg a Pats, mi lenne más a vége?
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Le a kalappal a KC előtt, akármi lesz a vége.
több mint 7 éve
Ő inkább Tornyi, legalábbis úgy mozog a szája.Pintér = Rex RyanEz a Reid remek edző.az nfl egervári sándora után majd ti is szeretnétek egy pintér attilát? 😊
Nekem meg ezt a fasz Caldwellt kell néznem minden héten.
Bazzani
gamerkr
iktriad
több mint 7 éve
Pintér = Rex RyanEz a Reid remek edző.az nfl egervári sándora után majd ti is szeretnétek egy pintér attilát? 😊
Bazzani
gamerkr
több mint 7 éve
Jól hallom, hogy Star Wars megy a Gilletteben, de a lázadók zenéje? Mekkora troll ez a Pats.
több mint 7 éve
Ez a Reid remek edző.az nfl egervári sándora után majd ti is szeretnétek egy pintér attilát? 😊
Bazzani