New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
FunHun
1 482
Nem lesz td
több mint 7 éve
Ez a Microsoft reklám izgalmasabb mint kb. bármelyik Pats meccs.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Ezt vissza kell vonni, akárhogy nézem.
több mint 7 éve
Remélem ma valaki csúnyán megbünteti Tomot...Ha ez így megy tovább, akkor max Gisele egy korbáccsal, ha TB szereti a szado-mazot.
Cypress
több mint 7 éve
Nah Gron erős választ adott azon youtubeos kommentelőknek akik az előző play-e után trade gronkot ordibáltak xD
több mint 7 éve
Goodell szeretett volna kedveskedni valamivel Kansas Ricsinek.Ez így nagyon izgi lesz...Nem értettem, hogy miért ez lett a nyitómeccs. A 8 hazai ellenfelük közül max a Falconsból és a Panthersből nézem ki, hogy képesek lennének szoros meccseket játszani ellenük Foxboróban.
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Remélem ma valaki csúnyán megbünteti Tomot...
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Ez így nagyon izgi lesz...Nem értettem, hogy miért ez lett a nyitómeccs. A 8 hazai ellenfelük közül max a Falconsból és a Panthersből nézem ki, hogy képesek lennének szoros meccseket játszani ellenük Foxboróban.
iktriad
több mint 7 éve
Na, legalább nem leszek reggel álmos. Izgalmas meccs volt, jó éjszakát.3 perc után ítéletet mondasz egy meccsről, hogy te mekkora divat fan vagy .
mustaine
több mint 7 éve
Na, legalább nem leszek reggel álmos. Izgalmas meccs volt, jó éjszakát.
több mint 7 éve
Na eddig a D is király!
több mint 7 éve
Ez így nagyon izgi lesz...
több mint 7 éve
XDD
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 7 éve
FunHun
1 482
Fumble 😊
több mint 7 éve
FunHun
1 482
Solder holding után, miért a 2 yardról jött a Pats?Offset-et említettek, de sose tudjuk meg hogymi volt a másik...
zinedine5
több mint 7 éve
Solder holding után, miért a 2 yardról jött a Pats?
több mint 7 éve
Magyarázza már el nekem valaki, hogy holding után hogy maradhattak az 5 yardoson belül? 😮volt egy bünti a chiefsnél is, csak azt nem mondta be a zebra (vagy nem hallottuk)
shagi0206
több mint 7 éve
Magyarázza már el nekem valaki, hogy holding után hogy maradhattak az 5 yardoson belül? 😮offset volt, de nem mondták be mivel
shagi0206
Lesz ez még így se!
több mint 7 éve
shagi0206
10 922
Magyarázza már el nekem valaki, hogy holding után hogy maradhattak az 5 yardoson belül? 😮
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Mindenkinek jó reggelt. Na nézzük mit tud ez a másodvonalas csapat idén...
több mint 7 éve
brady kiégett