New England Patriots - Kansas City Chiefs
több mint 7 éve
Wow, ez új, hogy valakinek bejön amit írok. Kezd elveszni a mojom. 😊Hahaha, ez jó volt!sanyinak mennyivel jobb számai vannak mint tomnak, igazi lúzer a csávóMit tesz az emberrel, ha hoznak mögé egy 1. köröst. TB mögött csak egy 2. körös van, de 4 éve nem tudja kiszorítani. 😊
ehh
iktriad
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Hahaha, ez jó volt!sanyinak mennyivel jobb számai vannak mint tomnak, igazi lúzer a csávóMit tesz az emberrel, ha hoznak mögé egy 1. köröst. TB mögött csak egy 2. körös van, de 4 éve nem tudja kiszorítani. 😊
ehh
iktriad
több mint 7 éve
sanyinak mennyivel jobb számai vannak mint tomnak, igazi lúzer a csávóMit tesz az emberrel, ha hoznak mögé egy 1. köröst. TB mögött egy 2. körös van, de 4 éve nem tudja kiszorítani. El is kéne tradelni két zacskó szotyiért Jacksonvillebe, hátha még megmenthető a karrierje. 😊
ehh
Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
sanyinak mennyivel jobb számai vannak mint tomnak, igazi lúzer a csávó
több mint 7 éve
Kamuztam amúgy, annyira vártam a szezon kezdetét hogy most biztos nem tudnék aludni. Egyúttal felhívom a figyelmet a legjobb pályán lévő játékosra, akit Jehu Chessonnak hívnak. Köszönöm a figyelmet.Na, legalább nem leszek reggel álmos. Izgalmas meccs volt, jó éjszakát.3 perc után ítéletet mondasz egy meccsről, hogy te mekkora divat fan vagy .
mustaine
Sixo
több mint 7 éve
ELTENah a végére elhangzik egy értelmes egyetem is.Debreceni?
Sixo
vpi
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Na, legalább nem leszek reggel álmos. Izgalmas meccs volt, jó éjszakát.Remélem már a másik oldaladra fordultál...
mustaine
több mint 7 éve
Valaki keltse fel Mustainet. 😊
több mint 7 éve
Uh, Kyle van Noy feje.
több mint 7 éve
Így jár az aki 4&1 re fennmarad egy tét nélküli nyitómeccsen...Ez csak a preaseason. Oh wait.
Cypress
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Na végre a Chiefs D is elkezdte a meccset.Kolléga lesz idén csoda nálatok?
iktriad
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Így jár az aki 4&1 re fennmarad egy tét nélküli nyitómeccsen...
több mint 7 éve
A Jags megverte őket pár hete. 😛Ez a Microsoft reklám izgalmasabb mint kb. bármelyik Pats meccs.Nekem ez lesz az utolsó amit megnézek idén meg a SB.
balintbaba
Semmi értelme nézni, hogy egy csapat ennyivel jobb mint a többi.
Bazzani
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Edelman megfázott, vagy mi történt vele, hogy nincs a pályán?
több mint 7 éve
Kampman
28 313
Mi lesz ha az oroszok egyszer meghackelik a tabletet? Vagy a Pats?After reviewing the situation the status quo stands. Crimea belongs to Russia.
iktriad
több mint 7 éve
Na végre a Chiefs D is elkezdte a meccset.
több mint 7 éve
Ez a Microsoft reklám izgalmasabb mint kb. bármelyik Pats meccs.Nekem ez lesz az utolsó amit megnézek idén meg a SB.
balintbaba
Semmi értelme nézni, hogy egy csapat ennyivel jobb mint a többi.
több mint 7 éve
A kommentátorok jól elfelejtkeztek arról, hogy ez egy free play volt, már FG-ért kiáltottak.
több mint 7 éve
Mi lesz ha az oroszok egyszer meghackelik a tabletet? Vagy a Pats?